Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Elektrikli Süpürge Stock Fiyat. 15. -euro Dan Basl

BaşlatanEASY-Tarih03/02/2010 01:58:35Yorum10

İlk mesaj
Üye112 yazı
Merhabalar

Sayin. Yetkili Arkadaslar.

Almanyadan bir Fabrikanin Elektrikli Süpürgelerini Satiyoruz ve her Ay 5-30.000 Tane Stock Süpürge Karisik 1600- 2400 Watt (Hali Yikiyan, Torbasiz, Elektrikli Süpürge Cesitleri var Tane Fiyat üzerine Satilir bu Ürünü her Ay Size Container ve Tir Bazinda Iletebiliriz Isteginiz Ülkeye Teslim Edilir.

Sözlesme ile Teslim Edebiliriz.

Belirli Devletler/ Icin Yetkili Lisansini vermek Istiyoruz ..............

Detayli Bilgilendirilmek Isteyen Yetkili Alici /Araci Arkadaslar bizimlen Kontakt Kursunlar,

Görevleriniz ve Detayli Sirket bilgilerini Gönderin.

Email.: Easy.Emlak@gmail.com

Saygilarimlan
Sinan Yildiz

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye55 yazı
merhabalar. bunun şatışını gürcistanda yapabiliriz ama bu malın servisi ve yedek parça durumu hakkında nasıl bir prosedür izleyeceksiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye112 yazı
Degerli Yetkli Arkadaslar,

Ilgi gösterdiginiz Icin Cok Tesekkürler Yanliz Ben burda Ciddi Sekilde Yetkili / Alici ariyorum
Reklam dagitma amacim yok ve bu Isnen Alakasi olmayan Sahisa bilgi Vermeyecegim.,................

Anlayisli Karsilamanizi Beklerim.

Lütfen Bana Kendinizi Tanitin Sirketinizi ve Bölümünüzü Email Adresinizi gönderin ve nasil bir Isbirliginde Calisma Istediginizi Iletin Bende Size Dedayli Ürünlerden Bilgi iletirim.

E-mail..: Starglas@t-online.de

Saygirimlan
Sinan Yildiz

Yeni Üye55 yazı
merhaba arkadaşım. Ben şu anda gürcistanda şeker ve gıda işi ile ilgiliyim. Tiflizte bulunuyorum. Gıda işi yapıyorum diye elektrikli süpürge satamayacağımı düşünemezsin herhalde. Sen tır bazında göndereyim diyorsunda orda servis güvencesini veremezsen istersen fabrikayı gönder. Orda benim bi çevrem var. Bozulan bir malı yapamazsan ve ya iadesini alıp yenisini veremezsen üçkağıtçı türke çıkar adın anlatabildimmi. Ama ben malımı satayım gerisi beni ilgilendirmez anlayışıyla girersen işe aksarayın bu günki hali gibi ordada bişey olamayız. saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye112 yazı
Selam Istanbullu/Gürcistanli Asim bey,

1. Önceliknen Ilginiz icin Tesekkürler yanliz benimlen görüsmeden bir Masal uydurmussunuz benim böyle masallar"nan isim olmaz . (Aksarayli kardeslerimede laf atmasan iyi olur sen istanbulun neresindensin bellimi??

2. benim Temsil Ettigim Sattigim ve sundugum Markanin Dünya capinda bir Taninmisligi vardir..
3. hic bir Elektrikli Makina/ürün satan Sirket Garantisiz Satamaz biz burda Hurda satmiyoruz herhalde.
4. Benim niyetimi yukarda yazilidir kimseyi kücük düsürmek degildir kesinliknen.

5. Yetkili Arkadaslar"dan Teklif beklerim.

Sanada hayirli Isler dilerim

Saygilarimlan

Sinan Yildiz
Sinan Yildiz

Üye112 yazı
Sayin Yetkili Arkadaslar,

Lütfen Bana Kendinizi Tanitin Sirketinizi ve Bölümünüzü Email Adresinizi gönderin ve nasil bir Isbirliginde Calisma Istediginizi Iletin Bende Size Dedayli Ürünlerden Bilgi iletirim.

Saygirimlan
Sinan Yildiz
Sinan Yildiz

Üye112 yazı
Sayin Yetkili Arkadaslar,

Saygirimlan
Sinan Yildiz
Sinan Yildiz