Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne İş Yapsak?

BaşlataneleaxonTarih02/02/2010 21:07:10Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
merhaba ben 25 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş bir gencim.babamın 200-250 bin tl sermayesi var fakat hangi işe gireceğimize bir türlü karar veremiyoruz.iyice düşünüp geleceği parlak olan bir alana yatırım yapmak istiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye25 yazı
SELAM YAPACAĞINIZ NE İŞ OLURSA OLSUN TERCİHİNİZ GIDA OLSUN BENİ ARAYIN SİZE TEKLİFİMİ SUNAYIM SAYGILAR GENC KARDEŞ 0532,277,70,33
ELİF ENGİN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye70 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eleaxon
merhaba ben 25 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş bir gencim.babamın 200-250 bin tl sermayesi var fakat hangi işe gireceğimize bir türlü karar veremiyoruz.iyice düşünüp geleceği parlak olan bir alana yatırım yapmak istiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,yapabileceğinizi düşündüğünüz işi babanız bilir.Baba parasına fikir yürütmek nekadar dogru tartışıllır.Ama Üniversitede ne okuduysanız onunla ilgili olursa taşlar ancak yerine oturur yoksa niye okudunuz,Başkasının hakkını niye çaldınız denmezmi?Başarılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı

denmez efendim kimse kimsenin hakkını yiyerek giremez üniversiteye herkes hakkıyla giriyor üniversite sadece meslek öğrenilen yer değildir gayet normal bir durum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen
Üye163 yazı
Gelecegi parlak yatırımmı ? Eski anıt ve büstlerin bakım ve parlatılması.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
sayın purpose öncelikle teşekkür ederim öneriniz için. bu söylediğiniz iş hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Yeni Üye5 yazı

[/quote]
Merhaba,yapabileceğinizi düşündüğünüz işi babanız bilir.Baba parasına fikir yürütmek nekadar dogru tartışıllır.Ama Üniversitede ne okuduysanız onunla ilgili olursa taşlar ancak yerine oturur yoksa niye okudunuz,Başkasının hakkını niye çaldınız denmezmi?Başarılar
[/quote]

Yeni Üye5 yazı

Öncelikle yorum için teşekkürler.Babamın aklında tabi ki düşündüğü bişeyler var fakat ben yeni ve geleceği parlak bi alan arıyorum.Ben üniversitede uluslararası ilişkiler okudum ama maalesef okulu bitirip de bi iş kuracagınız bi bölüm değil.Ayrıca üniversiteye girmek hiç de kolay olmuyor.kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum.

Yeni Üye70 yazı
Merhaba

HemsireClub.com adlı sağlık sektörne yönelik kurumsal projemiz için yatırım ortağı aramaktayız ilgilenirmisiniz
HemsireClub.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı
Bu devirde işmi yapılır. Bugünümüz ortada yarın ne olacağı ise belirsiz. Sonra oturup kara kara düşünmemek lazım, değil mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci