İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ne İş Yapsak?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumE
Yeni Üye25 yazı
02/02/2010 : 23:41:26#1
Web sitesi
Alıntı
ELİF ENGİN
M
Yeni Üye70 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - eleaxon merhaba ben 25 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş bir gencim.babamın 200-250 bin tl sermayesi var fakat hangi işe gireceğimize bir türlü karar veremiyoruz.iyice düşünüp geleceği parlak olan bir alana yatırım yapmak istiyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
Merhaba,yapabileceğinizi düşündüğünüz işi babanız bilir.Baba parasına fikir yürütmek nekadar dogru tartışıllır.Ama Üniversitede ne okuduysanız onunla ilgili olursa taşlar ancak yerine oturur yoksa niye okudunuz,Başkasının hakkını niye çaldınız denmezmi?Başarılar
P
Yeni Üye77 yazı
denmez efendim kimse kimsenin hakkını yiyerek giremez üniversiteye herkes hakkıyla giriyor üniversite sadece meslek öğrenilen yer değildir gayet normal bir durum
P
Üye163 yazı
Laser shop 4 sale !!
E
Yeni Üye5 yazı
sayın purpose öncelikle teşekkür ederim öneriniz için. bu söylediğiniz iş hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
E
Yeni Üye5 yazı
[/quote]
Merhaba,yapabileceğinizi düşündüğünüz işi babanız bilir.Baba parasına fikir yürütmek nekadar dogru tartışıllır.Ama Üniversitede ne okuduysanız onunla ilgili olursa taşlar ancak yerine oturur yoksa niye okudunuz,Başkasının hakkını niye çaldınız denmezmi?Başarılar
[/quote]
E
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle yorum için teşekkürler.Babamın aklında tabi ki düşündüğü bişeyler var fakat ben yeni ve geleceği parlak bi alan arıyorum.Ben üniversitede uluslararası ilişkiler okudum ama maalesef okulu bitirip de bi iş kuracagınız bi bölüm değil.Ayrıca üniversiteye girmek hiç de kolay olmuyor.kimsenin hakkını yediğimi düşünmüyorum.
M
Yeni Üye70 yazı
07/02/2010 : 16:12:35#8
Web sitesi
Alıntı
Merhaba
HemsireClub.com adlı sağlık sektörne yönelik kurumsal projemiz için yatırım ortağı aramaktayız ilgilenirmisiniz
HemsireClub.com adlı sağlık sektörne yönelik kurumsal projemiz için yatırım ortağı aramaktayız ilgilenirmisiniz
HemsireClub.com
E
Yeni Üye22 yazı
Bu devirde işmi yapılır. Bugünümüz ortada yarın ne olacağı ise belirsiz. Sonra oturup kara kara düşünmemek lazım, değil mi?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz