Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Azerbaycan Bakü

BaşlatanferdikocTarih02/02/2010 19:32:36Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
azerbaycan bakü de iş aramaktayım ticaret ve insaat işlerinden anlıyorum bilgilerini bekliyorum
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye46 yazı
mrh azerbeycandamı kalıyorsun eger azarbaycanda kalıyorsan bana yaz senle ortak iş yapalım
sermayae hersey benden musterı ve ılıetısım senden bal.tic@windowslive.com
ARDA.TİC

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye57 yazı
slm baku de yasıyorum goruselım

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Turizm
Üye105 yazı

Ben bakude yasiyorum, meslek arkadasim Berde ilinde. Yani ish icin Azerbaycanin istenilen bolgesine gitmeye ve satis yapmaya haziriz: eldarahmetzade@gmail.com
Azeri_girisimci

Tum firma ve sirketlerin, ureticilerin Azerbaycanda temsilciligini (bayilik) yapabilirim:
eldar-94@box.az

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Üye272 yazı
Öncelikle merhaba;

Sizin siteye vermiş olduğunuz ilanı okudum,bizim çok büyük bir firmamız var ve 4 ayrı ürünün satışını yapmaktayız,

Biz Türkiyede kökleşmiş birkuruluşuz. İlk ve gerçek anlamda çok büyük bir Demir-Çelik-Paslanmaz Çelik-Boru-Profiller-Saçlar üretmekteyiz,
Türkiyede çok büyük bir depomuz ve çok geniş bir satış ağımız mevcut, Libyaya, Suriyeye Mallarımızı ihraç etmekteyiz, fiyatlarımız diğer demir çelik firmalarına göre çok uygun olup bu yüzden sektörde büyük bir yer elde ettik, hedefimiz tüm ortadoğu ülkeleri, bu alanda hedef inşaat firmaları, yapı firmaları, ancak ihracat için tonaj miktarı çok önemlidir, 20-30 ton değil, 1000-2000 ton minimum olması gerekmektedir.

İkinci olarak üretimimizi farklı bir sektör olan Islak Mendil-Bebek Bezi-El Temizleme Jeli-Deterjan alanındada geliştirdik, sizlerde biliyorsunuzki bu sektörde dünyada en çok ihraç yapan ülkeyiz, Ürünlerimiz diğer firmalara göre çok uygun olduğundan bu alandada firmamız olarak büyük bir yer elde ettik, bu sektör gerçekten en çok para getiren sektör olarak bildirmek istiyorum,

Üçüncü olarakta Deri Cüzdan ithal ve ihraç etmekteyiz fiyatlarımız çok uygundur,

Dördüncü olarak medikal ürünleri üretip satmaktayız, her türlü medikal ürünü yapmamız hazırmamamız mümkün

Benim size teklifim siz bağlantıyı sağlayın bu dört sektörde de bir numarayız, sizle beraber komisyon usulü çalışalım, şöyleki siz hiç bir para koymadan sadece bağlantıyla para kazanın, ürün adedi nekadar fazla olursa okadar çok kar elde ederiz,

Eğer ilgilenmeniz dahilinde lütfen piyasa araştırmanızı yapın ve uygunsa sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız,

İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

BALKARDEŞLER DEMİR ÇELİK A.Ş.
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye153 yazı
slm merhaba erenballes sizinle birçok ortak noktamız var ithalat ihracaat işleri yapıyoruz eğer siznle tanışmak isterim SAYGILAR
imports_export@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
bizde azerbaycandayız iş yapacak bir kaç defada yaptığımız gibi yardımcı olabiliriz piyasayı biliyoruz!!!genç girişimciler olarak hakkıyla yardım edebileceğimizin farkındayız...teşekkürler iyi çalışmlar...

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ö?renci
Üye567 yazı
Balkardeşler çok büyük şirketiz diyorsunuz ama 1 yılı geçti web siteniz hala yapım aşamasında görünüyor. sabit teliniz yok.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye26 yazı
Bal kardesler; ben Azerbaycan da sizden 2. defadir bebek bezi fiyat listesi istedim ama hala gelmedi yardimci olamayacaksaniz bildirin lutfen.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Havlupan imal etmekteyiz ve ürünlerimizin %99 unu Avrupa başta olmak üzere ihraç etmekteyiz. havlupan satışı konusunda yardımcı olabilirseniz seviniriz...
İthalat-İhracat Uzmanı

Yerleşim Türkiye / Manisa
Yeni Üye2 yazı
[size=4]Tekstil -çeyiz ürünlerim var yurt dışında pazar arıyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye81 yazı
Bebek bezi, yetişkin hasta bezi danışmanı olarak fabrika kurulumunda liderlik yapabilirim
yardımcı olabileceğim konular
üretim standartlarının oluşturulması
operatör eğitimlerinin verilmesi
ürün reçetelerinin hazırlanması
makina üzerine ar-ge çalışmalarının yapılması
makina montajı ve devreye alınması
proses, mekanik,tutkal ayarları
tekrarlayan sorunların araştırılması ve elimine edilmesi
üretim degişikliği süresinin kısaltılması (bebek bezi ,hasta bezi,hijyenik pet ve ıslak mendil )
hammadde azaltımı ve kullanım şekli
iletişim:aydin0138@hotmail.com
aydın

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis