Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kitap Da Yüzde 20 İndirimden Yararlanın

BaşlatanhuyhuyhuyTarih01/02/2010 22:49:32Yorum8

İlk mesaj
Üye2981 yazı
Tüm kitapları sizlere en iyi koşullarda ulaştırmak için KİTAP ve KAHVE. Yabancı dildeki kitaplar en uygun fiyatlarda KİTAP ve KAHVE' de. Yeni çıkan kitaplar da yine en uygun fiyatlarla KİTAP ve KAHVE' de. Listemizde olmayan yeni kitapları en az %20 indirimle sipariş verebilirsiniz. Kahveniz de bizden.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/KITAP_ve_KAHVE/

ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye29 yazı
gerçektende kahve gönderiyorsanız tebrik ederim. çok hoş bir pazarlama taktiği olmuş. bende bir tebesüm oluştu yazıyı okuyunca. özel olmazsa bir soru sorabilirmiyim? gg den kitap satılıyor mu gerçekten? yani alıcı çıkyor mu?

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ynternet
Üye2981 yazı
GERÇEKTEN , kahve gönderiyoruz. Yaklaşık bir yıldan fazla zamandır bu konuya hazırlanıyoruz. Sahaf tarzı başladık ama şimdi bir çok yayın evi ile de anlaştık ve yeni kitapta veriyoruz. Kitap stokumuz yeterli seviyede dir . Ayrıca ara**** bulacağınız bir kitap varsa sizin adınıza , araştıran ekiplerimiz var. Satışlarımız başladı . Satılıyormu sorusuna en iyi cevap bence, siteye bir girin ve dolaşın bakalım . Eğer kitap almışsanız satılıyor demektir .(:
Şimdilik başlangıç olarak iyidir.

ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye29 yazı

ben bir kitap almadım satılmıyor sanırım :) bri kategori konusunda tavsiyede bulunayim. bilgisiyar programcılığı ile ilgili kitaplar çok aranıyor bence internette. programcılıkla ilgili kaliteli kitaplar çoğu yerde bulunmuyor ne yazıkki. tavsiyem belki işinize yarar. iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ynternet
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ebroker
ben bir kitap almadım satılmıyor sanırım :) bri kategori konusunda tavsiyede bulunayim. bilgisiyar programcılığı ile ilgili kitaplar çok aranıyor bence internette. programcılıkla ilgili kaliteli kitaplar çoğu yerde bulunmuyor ne yazıkki. tavsiyem belki işinize yarar. iyi çalışmalar

Çok teşekkürler .
ismail karagülle

Yeni Üye28 yazı
Ruhların Kaderi (Michael Newton) adlı kitap varsa bana maille bildirirmisiniz. Piyasada bulamıyorum. Bir ihtimal belki elinizde kalmıştır.

mailim : yeliz@dhfemlak.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emlakçy
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yliza
Ruhların Kaderi (Michael Newton) adlı kitap varsa bana maille bildirirmisiniz. Piyasada bulamıyorum. Bir ihtimal belki elinizde kalmıştır.

mailim : yeliz@dhfemlak.com

memnuniyetle araştırırım . Ama siteye girip sipariş versenizde olurdu . Bakıp cevap vermeye çalışacağım
ismail karagülle

Yeni Üye71 yazı
merhaba
Burak Özdemir Tanrının Doğum Günü'nü benden ödünç almak isteyen arkadaşlarım sıraya giriyor, sanırım baskısı durmuş, kitaba ciddi talep var belki bağlantılarınızla piyasada kalanları toplayabilirsiniz eminim hepsi tükenecektir, kitabı kiralamak bile ciddi bir gelir getirebilir :)... Her ne kadar N.D. Walsch'ın yıllar önce çıkarttığı Tanrıyla Sohbetin bir çeşit uyarlaması olsada özgün olmasa bile ilginç bir kitap,,,
başarılar...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - www.yuzdeyuzyerlimali.com
merhaba
Burak Özdemir Tanrının Doğum Günü'nü benden ödünç almak isteyen arkadaşlarım sıraya giriyor, sanırım baskısı durmuş, kitaba ciddi talep var belki bağlantılarınızla piyasada kalanları toplayabilirsiniz eminim hepsi tükenecektir, kitabı kiralamak bile ciddi bir gelir getirebilir :)... Her ne kadar N.D. Walsch'ın yıllar önce çıkarttığı Tanrıyla Sohbetin bir çeşit uyarlaması olsada özgün olmasa bile ilginç bir kitap,,,
başarılar...

Konunun uzmanı arkadaşlarla , değerlendirmeye almak üzere not aldım .
ismail karagülle