Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Maillist 12 Mb 5 Tl

BaşlatanAl Sat TicaretTarih01/02/2010 17:32:54Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
Arkadaşlar 12 mb boyutunda toplu mail list arşivimizi satıyoruz.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye32 yazı
Ondan sonra SPAM yapıyoruz milletin hesabını saçma sapan arkadaşlık site reklamları ile dolduruyoruzda desene yaw :)

Bir kere internette bunlardan bir tanesine bedava denk geldim, 50 mb fln dı açtım içine baktım kendi mailimi de buldum!!! sonra anladım nasıl her gün SPAM geldiğini :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mlmfuture
Ondan sonra SPAM yapıyoruz milletin hesabını saçma sapan arkadaşlık site reklamları ile dolduruyoruzda desene yaw :)

Bir kere internette bunlardan bir tanesine bedava denk geldim, 50 mb fln dı açtım içine baktım kendi mailimi de buldum!!! sonra anladım nasıl her gün SPAM geldiğini :)

sayın mlmfuture sırf bu iş için kurulmuş şirketler var senin dar görüşün ancak spamı görüyor demekki. günümüzde en çok reklam mail yoluyla yapılıyor.

adamın eline bıçak verirsin ekmek doğrar, adamın eline bıçak verirsin adam doğrar. bu tamamen kullanım amacına bağlıdır.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye32 yazı

Evet doğru arkadaşım email pazarlama adı altında bu işi yapan şirketler var, onlardamı senden email listesi alıyor? Email pazarlama, izinli pazarlama yapıldığı sürece problem yok... ama senin burada listeye satarak diğer kişilerin reklam yapmasına SPAM denir ve çok yaparsanız, tespit edilir ve sitenizde kapatılır. Yani kusura bakma ama gerçekler acıdır, o yüzden lütfen bu tarz reklamlardan vazgeçin de bizim inbox da rahat etsin...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye71 yazı
ben sana şirket olduğumu ispatlarım, artı benim aldığım şirketlerde sattığım şirketlerde var dostum.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk