Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum!

BaşlatanseleneTarih30/01/2010 12:20:14Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar,
Daha önce hiç iş yeri işletmemiş biri olarak deneyimli kişilerden yardım bekliyorum. İstanbulda giyim mağazası acmak istiyorum.Küçük bir mağaza olacak Sermayem 10 bin civarında
farklı ürünler satmak istiyorum biraz marjinal görünen sizce iş yaparmı yurt dışındanda ürün buldum uygun fiyata getirtmek pahalıya mal olurmu lütfen yardımcı olun acil ihtiyacım var...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye38 yazı
Yurtdışından tekstil ürünleri ithal pek mantıklı değil.Onun yerine beğendiğiniz tarz ürünleri burada yaptırttabilirsiniz.Ayrıca neden giyim mağazası?Tecrübeli olduğunuz bir işe yönelmeniz daha ii olur..Çünki sermayeniz kısıtlı sizi çabuk harcarlar o sektörde.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye458 yazı
syn selene farklı marjinal ürünler yanında normal kesime hitap edecek ürünler olmalı mecburen
10 bin tl sizi zorlayabilir diye düşünüyorum mağaza da sanırım kira olacak ancak insan ne iş açarsa açsın bence 1-2 aylık dükkan giderlerini de her ihtimale karşı elinde tutması gerekir.Haydi bismillah deyip açınca hemen iş yaparım diye düşünmeyin belki zamanla olur belki hiç olmaz tüm bunları iyi hesap edin zaten zor günler yaşadığımız bir dönemde elinizdeki kısıtlı sermayenizi belki bunun yanında umudunuzu da kaybetmeyin.Yurt dışından tekstil ürünleri bence pek mantıklı da değil ayrıca sanırım gümrük sorunlarda olur.Kendinizi sadece bir iş alanıyla da sınırlamayın başka iş kollarıda araştırın sorup soruşturun.Tüm bu tavsiyeler neticesinde sizi karamsarlığa sokmamışımdır umarım.ALLAH YOLUNUZU VE NASİBİNİZİ AÇIK ETSİN BAŞARILAR

“İşe kesinliklerle başlayan, şüphelerle bitirir. Şüphelerle başlamaya razı olan, kesinliklerle bitirir.” (Francis Bacon)
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı

MERHABALAR

SAYIN SELENE, GIYIM MAGAZASI ICIN EN ONEMLI SEY ILK ADIMI ATACAGINIZ DUKKANIN YERI VE KIRASININ UYGUN OLMASI VE DE UYGUN FIATLARDA MAL ALMANIZ. BENDE BU SEKILDE KUCUCUK 13 METRE KARE BIR DUKKAN ACTIM VE INANIN UFACIK SOKAK ARASINDA COK DA IYI MUSTERI EDINIP BIR ARKA SOKAKTA 50 METRE KARE YERE TASINDIM. DIYECEGIM SU KI KADINLAR GIYIME DOYMUYOR VE GUZEL MAL KOYDUGUNUZDA DA ALLAH YRD EDIYOR. BU KONU DA YRD ALMAK ISTERSENIZ YARDIMCI OLURUM MAL ALIMINIZDA AYRICA DA 10 MILYAR LA RAHATLIKLA ACABILIRSINIZ UFAK BI DUKKAN. HAYIRLI OLSUN

Yerleşim Türkiye / YstanbiulMeslek Tekstil
Yeni Üye55 yazı
arkadaşım 42 yaşındayım. 18 yaşımdan beri ticaret yapmaya çalışıyorum. bir çok kez battım çıktım. A ma size samimiyetle söylüyorum bundan sonra batan insan birdaha çıkamaz. Bence elindeki parayı azar azar harcayıp kendini geçindirecek bir iş buldun mu en karlısı sensin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye51 yazı
sayın selene 38 yıllık tekstil tecrübeme göre sakın bu işe girme derim.bende bircok kez battım.illede giyim magazası acacagım diyorsan sermayen kısıtlı birazda borc bulabilirsen LCW bayi ol. LCW batırmaz.aksine kazandırır. yada benim gibi yap ac ufak bir atelye kumaş al kestir diktir toptan sat daha karlı daha risksiz. geniş kesime hitap edebilirsin bayan giyimleriyle
özer giyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma satışını deneyebilirsiniz.(Mc Donaldslarda satılan 12 ay yenilebilen kulahta veya farklı soslarla sundae şeklinde yenilen dondurma).20 kurusa mal edilen dondurmayı en az 1 TLye satmaktasınız. Islek bir noktada kazancli bir is olacaktır.
Soft dondurma makinasi ile ilgili bilgilere www.knh-trade.com web sayfasından ulasabilirsiniz. Ilgilenirseniz e-mail adresinize de detayli bilgiler gonderebilirim.Araştırmanızı tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
lc wakiki bayilik vermiyor benim bildiğim, bayilik verdiği yerlerde güneydoğuda girmek istemediği yerlere belki veriyordur..

bende 10 m2 bir yerle başladım... size tavsiyem açmadan önce açacağın tarzda bir yerde çalışmanız... giyim yapılacak en kolay iş gibi geliyor insanlara ama en çok batak veren iştir... zeka, zevk,hırs herşey lazım....

10 milyara da yer açabilirsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
bilgi veren herkese cok teşekkür ederim. ama benim kafam daha cok karıştı. biraz cesaretim kırıldı
selene

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye342 yazı
sayın selene kafanı karıstırma ve umudunuda yıtırme derım umut olmayınca ıs olmaz msn adresım gaap-group@hotmail.com az bı aklım var onuda san verebılırım eklersen
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye110 yazı
önerim 10.000 tl ile sakın bu tür işlere girme, risk sıfır olucak işleri seç www.kahveuzmani.com sitesini incelemeni öneririm, 7000 tl ile işe başlarsan 2-3 ayda sermayeni geri alabilrisin sonrada işini büyütebilirsin
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye67 yazı

Arkadaşlar soft dondurma makinesi hakkında her konuda detaylı bilgi almak için 0 532 577 76 15 nolu telefonu arayabilirsiniz.Sadece makine satmakla 2 yıl garanti vermekle bu iş bitmiyor.Biz size aynı zamanda makine kurulumu,üretim-satış-temizlik detayları ve desteği,ürün(külah,hammadde) temini,yaygın ve hızlı servis ağı ve daha birçok konuda satış sonrası her konuda yardımcı olup size güven verecek bir partner oluyoruz.Bizi aramadan soft dondurma makinesi almayın.Yanlış tercih yapmayın! BNG-TECH SOFT İCE CREAM. www.bng-tech.com -bngtech.tr@gmail.com

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ; YAZ SEZONU YAKLAŞIRKEN DÜŞÜK MALİYET YÜKSEK KAZANÇ GARANTİSİYLE SİZLERE HİZMET VERDİĞİMİZ SOFT DONDURMA MAKİNELERİNDE MART AYINA ÖZEL %20 LERE VARAN İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ.BU FIRSATI KAÇIRMAYIN ÜRÜNLERİMİZ SINIRLI SAYIDADIR.

ÖNEMLİ :SON GÜNLERDE AVRUPA,AMERİKA VEYA YERLİ MALI OLARAK LANSE EDİLEN BİRÇOK ÇİN MALI KALİTESİZ SOFT DONDURMA MAKİNESİ PİYASAYA DÜŞÜK FİYATLARLA SUNULMAKTADIR.BU KONUDA MÜŞTERİLERİMİZİ SAYGIYLA UYARIYOR İŞİNİ İYİ YAPAN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN EMİN OLDUĞUMUZ DİĞER FİRMALARI BU KONUDA TENZİH EDİYORUZ .LÜTFEN BİZE SORMADAN SOFT DONDURMA MAKİNESİ ALMAYIN.YANLIŞ TERCİH YAPMAYIN !..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye67 yazı

Ayrıca bir not daha;bazı yorumcu arkadaşlar x? yerden x? tarihte bir makine aldım çok mutluyum vb. gibi yanlı yorumlarla yatırımcı arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmektedirler.Yatırımcı arkadaşlara tavsiyem soft dondurma konusunda fikir edinmek istiyorlarsa öncelikle bu işi yapan gerçek kişilerden yerinde fikir alsınlar veya Aro,Fasdat ve Danone gibi dondurma hammaddesi üreticilerinden ve tabi ki en önemlisi 5 yıllık soft dondurma sektörü tecrübemizden yararlanmak için bize başvursunlar.YANLIŞ TERCİH YAPMAYIN www.bng-tech.com - bngtech.tr@gmail.com - 0 532 577 76 15

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye1 yazı
arkadaslar bende aranıza yenı katılıdm. ben adada bır gıyım magazası acmak ıstıyorum farklı tarzda elbıseler ve gunluk gıyım olarak, kucuk bır yer oldugu ıcın ve nufus fazla oldugu ıcın alısverıs yapılıyor fakat cok alternatıf olmadıgı ıcın buraya o ımkanı sunmak ıstıyorum sızce batarmıyım ,cıkarmı? sımdıden tesekkur ederım
ozanmidilli

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Yleti?imci