Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Şok Şok Nargile Keyfi

Başlatanmavibere012Tarih29/01/2010 21:12:05Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Evet arkadaşlar esokak ticaret olarak sizlere yeni bir ürünü tanıtmak istiyorum bu ürün çok satacak yok satacak portatif mini nargile bakmayın mini dediğime büyük nargilelerden aldığın zevkin 10 katını alacaksınız emin olun arabada giderken seyahette yada arkadaşlarla bir ortamda yada evde tek başınıza kaldığınızda zaman geçirmek için yada stres atmak için yada kız arkadaşınızla otuturken yada parkta gezerken nargile içebilirsiniz evet hepsi gerçek bu ürün çok kaliteli ve çok sağlam ürünü diğer nargilelerden ayıran özellik küçük ve aynı işlevleri daha fazlasıyla görmesidir ben bu üründen kullanıyorum ve gayet de güzel

Şimdi gelelim fiyat alışveriş konusuna siz bana adresi veriyorsunuz msnden yada pm den ben kargoyla yolluyorum kargo ücreti alıcıya ait eğer kargo ücretini biz ödersek fiyat direk olarak 35 tl ama kargo size ait olursa ki daha karlı fiyat 30 tl ve bir süprizim daha eğer 3 tane den fazla alırsanız %50 indirim yapıyoruz 4.ürüne
Renkler mavi,sarı,kahverengi,yeşil,beyaz

Fiyat kargo alıcıya ait=30 tl
Kargo bize ait=35 tl
3 üründen fazla alın %50 indirimden yararlanın

Bunlarda bir kaç foto görsel olarak bilginiz olsun

volkan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye223 yazı
3 Taneden fazla alınca fiyat 45 tl mi oluyor.zam yapıyoruz yazmışsınızda.(1tane almakta fayda var arkadaşlar) :)))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - serti
3 Taneden fazla alınca fiyat 45 tl mi oluyor.zam yapıyoruz yazmışsınızda.(1tane almakta fayda var arkadaşlar) :)))

düzelttim yav pardon satış güncel :D
volkan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?renci
Yeni Üye59 yazı
büyük nargile yokmu büyük kahveci nargilesi

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Mühendis
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jeehangeer
büyük nargile yokmu büyük kahveci nargilesi
ben onun satışlarını bıraktım normalde bunu satmayacağım ama elimdekileri çıkaracağım bu ürün küçük olduğu için çok gidiyor özelliği o
volkan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı
KARDEŞ UYGUN FİYATA NARGİLE TÜTÜNÜ HER TÜRLÜ MEYVE AROMALI NARGİLE TÜTÜNÜ TEMİN EDEBİLİRİM İSTERSEN SMAİLOZTATLİ@MYNET.COM 05363752847
ALİKAYA

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
aynı ürün 20 tl parakende

Yerleşim Türkiye / ÇorluMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye92 yazı
selamun aleyküm istanbul mercanda nargile ve ürünlerini toptan satışını yapıyorum .
Ayhan BAL
0536 602 56 14
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat