Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gürcistanda Ticaret Yapmak İstiyorum

BaşlatanismetdilliTarih28/01/2010 19:17:20Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar istanbulda halı ve mobilya sektöründeyim gürcistanda ticaret yapmak istiyorum fakat gürcistanda hangi ürünlerin rağbet gördüğü konusun da fikir sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim
halikarnas

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye303 yazı
ismet bey gürcüst.ticaret yapmak istiyorsun dış ticaret tecrübeniz varmı,şahsım küp şeker üretimi yapıyorum,tekstil işiylede ugraşıyorum 4 yıldır devam ediyorum her türlü konuda sektör boş türkiyenin 20 yıl gerisini düşünün imalat yok hazır tüketim var vasıflı insan yok işçilik ücretleri günlük 10lira orda imalat yapmak gerekir türklerin üç kagıtçılıgından iyi bakmıyorlar ama güven verirseniz mesele yok şahsıma bir çok teklif geliyor ama herkes malı satalım montaj garanti gibi kimsenin düşüncesi yok bunun sonucu güvensizlik tabiki,yemek kültürü farklı ,giyim tarzlarında renk tonları farklı tabiki ögrendik neyin ne oldugunu ama bişeylerde kaybettik ama birazda olsa ögrendik diye biliyorum çekyat koltuk v.s ihtiyaç fakat fiyatlar çok önemli fakat kalıcı ve sürekli güzel bir pazar marka olma şansınızda çok yüksek şu anda bukadar bilgi vere biliyorum şu anda ist dayım isterseniz detaylı karşılıklı görüşe biliriz yardımcı olmaya çalışırım.

Yerleşim Gürcistan / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye906 yazı
selam arkadasım gurcıstan guzel bır yer iş hacmi geniş imalat için varolan elk,su ,d.gaz,benzin,mazot, vs bunların hepsi çok ucuz oradan biri yoksa tek basına gıttıgınızde harcanırsınız fakat yukarıdakı arkadasın da dedıgı gıbı 20 yıl gerıden gelıyorlar ciddi potansıyel mevcut benim ailem oralı orada bende bişeyler yapmak istiyorum fakat bende işimi kaybettim vs uzun hıkaye burada ticaret zorlaştı artık insanlar ......olmuşlar artık
bu yuzden orada bişeyler düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bundan 1 ay önce bir teklıf gelmişti 1000 mt kare
kapalı alanda mobılya atolyesı hazır vazıyette içinde makine ekipmanları vs hepsi vardi ama sıkıntı oldugundan
ben gıremedım burada bır kaç kişiye soyldım hemen mundar oldu zaten uzun lafın kısası orada çok işler var
dayanacak guç olması gerek marka olmamak elde degıl arkadasım
saygılar ..
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye8 yazı

Gürcistan gerçektende çok iyi pazar. İmkanlar daha geniş olduğu için yatırımlarını orada değerlendirerek çok iyi yerlere gelmek mümkün. Gürcistan'da yatırımlarınızı yapıp orada bir marka halinede gelebilirsiniz diye düşünüyorum tabi yanınızda oraları bilen biride olmalı.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bizde gürcistan'a gideceğiz kendi aracımızla gitmek mantıklımıdır yada orada araç kiralama nasıldır?

selamlar; saygılar
atılayisa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye6 yazı
arkadaşlar bende ferforje ve çelik konstrüksiyon imalatı için oraya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar ön bilgi verirse sevinirim saygılar

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
gurcistana karayoluyla gıtmek mantıklımıdır...birde yeni inşaat sektoru nasıl?ben kapı uretıyorum ve oraya gıtmeyı planlıyorum fikri olan arkadaslar varsa beklerım ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye20 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Kapıcı
gurcistana karayoluyla gıtmek mantıklımıdır...birde yeni inşaat sektoru nasıl?ben kapı uretıyorum ve oraya gıtmeyı planlıyorum fikri olan arkadaslar varsa beklerım ...

4 ay önce aracla gittim istanbul'dan ara noktalarda işin yoksa cok mantıklı değil yol cok uzun, trabzon ve samsunda işlerim olmasa kesinlikle ucakla gider ordan arac kiralardım.(yol manzaralı sıkıcı değil ee malüm karadeniz) tercih sizin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik