Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

13 Ortadoğu Ülkesine Reklam Ve Tanıtım İmkanı. . .

BaşlatanteknokaTarih27/01/2010 14:40:43Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Ortadoğu tanıtım ajansı 13 Ortadoğu ülkesine ( Suriye , Irak , İran , Lübnan , Suudi Arabistan , Birleşik Arap Emirlikleri , Katar , Kuveyt , Ürdün , Mısır , Bahreyn , İsrail , Yemen ) tanıtım faaliyetleri yürütebilmenizi sağlayan Türkiye'deki ilk şirkettir.

Son dönemlerin en gözde pazarı olan ve yıldızı gittikçe parlayan bir coğrafya olan Ortadoğu ülkelerine ürünlerinizi çok kolay bir şekilde en ekonomik bütçeler ile tanıştırabilir veya bu bölgedeki ürünlerinizin satışına ciddi oranlarda katkı sağlayabilirsiniz.Sizde satın alma paritesi yüksek , büyük oranda dışa bağımlı ve coğrafi olarak ciddi avantajlarımız bulunan bu pazara ürünlerinizi tanıştırmak için geç kalmayın.

Çalışmalarımızın ağırlıklı bir oranını Reklam ve Tanıtım faaliyetleri kapsamaktadır.Bu hizmetimizin yanında proje bazlı olarak Pazar araştırması ve Ticari Tur organizasyonlarıda yürütmekteyiz.

İhracatın bu en gözde pazarı olan fakat fizibilite çalışması zorluğu , araştırma maliyetleri yüksekliği , internet alt yapısının gelişmemiş olması , yatırım maliyetleri yüksekliği ve iş ortağı bulmak gibi onlarca sıkıntıyla karşılaşılabilen bir bölgede sizler için en uygun çözümleri sunuyoruz.Sizde çözümlerimiz sayesinde en ekonomik , en risksiz , en kolay ve en hızlı şekilde ürününüzü dilediğiniz ülke ile buluşturma şansı yakalayabilirsiniz.

Sizde firmanıza üreteceğimiz çözümü öğrenmek ve daha detaylı bilgi almak için lütfen www.ortadoguyatanitim.com adresinden web sitemizi ziyaret edin.

Birlikte çalışmak dileğiyle , saygılarımızla...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum