Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Coproline Dış Ticaret Eğitimi

BaşlatanekoglobeTarih23/01/2010 12:30:31Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Uygulamalı, ticareti tüm boyutları ile öğrenmek isteyen ve öğrendiklerini uygulamak isteyen, kendi işini kurmak veya mevcut işlerini daha da geliştirmek isteyen, çalıştığı yerde mutlu olmayan arkadaşlar, sizlere kesinlikle Coproline'nin E-commerce professionals online programını tavsiye ediyorum. Ben daha mezun olmadan dünyanın en büyük firmalarından biriyle temsilcilik görüşmelerine başladım ve görüşmelerde gayet olumlu geçmekte. Sizde kendinize inanın ve güvenin. Kendinize ve geleceğinize yatırım yapmaktan çekinmeyin. Unutmayalım ki, riskleri göze almaktan korkanları hayat bir anda yutuverir.

Herkeze bol kazançlar......

Ozer

[/red]

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ekoglobe

Uygulamalı, ticareti tüm boyutları ile öğrenmek isteyen ve öğrendiklerini uygulamak isteyen, kendi işini kurmak veya mevcut işlerini daha da geliştirmek isteyen, çalıştığı yerde mutlu olmayan arkadaşlar, sizlere kesinlikle Coproline'nin E-commerce professionals online programını tavsiye ediyorum. Ben daha mezun olmadan dünyanın en büyük firmalarından biriyle temsilcilik görüşmelerine başladım ve görüşmelerde gayet olumlu geçmekte. Sizde kendinize inanın ve güvenin. Kendinize ve geleceğinize yatırım yapmaktan çekinmeyin. Unutmayalım ki, riskleri göze almaktan korkanları hayat bir anda yutuverir.

Herkeze bol kazançlar......

Ozer

"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Arkadaşlar dışticarette başarılı olmak için birazıcık iç ticarettede bazı hususları iyi özümsemiş olmak gerekiyor aksi halde yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak gibi bir durum ortaya çıkar gibi geliyor bana

Aslında öncelikle kendi kültürümüzü bilen aynı dilimizi paylaştığımız insanımızla yaptığımız ticarette nekadar başarılıyız diye sorgulamak lazım.

Fakat Birileri ithalat ihracat yapmanın İç ticaretten daha kolay olduğunu iddia ediyor gibi hisse kapılıyor insan.

Yabancı diliniz yoksa , İş yapacağınız ülkenin kültürünü bilmiyorsanız, Dış ticaret uygulamalarından ve prosedürlerden haberiniz yoksa En önemlisi Daha önce birşey alıp satmadıysanız dikkat etmeniz gereken çok şey var demektir.

Aksi takdirde dış ticaret kurslarının sözlerine fazla kanmamak lazım

Nihayetinde kursa gidip matematik öğrenmeye veya ÖSSye hazırlanmaya benzemiyor bu iş
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama