Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Amerika'ya İthalat & İhracat

BaşlatansalyesTarih22/01/2010 08:17:01Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Biz merkezi Amerika'da olan International House of Trading isimli bir ithalat & ihracat acentasiyiz.
Urununuzu Amerika'ya ihrac etmek ve yeni pazarlara acilmak istiyorsaniz;
Veya sizi rakiplerinize karsi avantajli kilacagina inandiginiz Amerika'dan ithal etmek istediginiz urunler varsa, size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.
Bize support@ihoft.com adresinden ulasabilirsiniz.
web sitemiz: http://www.ihoft.com
Nur Dogan
Import & Export Agent
+1-650-375-8298

Yerleşim ABD / San FranciscoMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye42 yazı
ürünlerimizi inceleyim.
satış yapabileceğimizi düşünüyorum irtibata gecelim.
yusuf.kadam@ninec.net
www.ninec.net
+90 541 282 44 99
Yusuf KADAM

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
Nur Hanım merhabalar ... Biz Türkiyede üretici firmayız ABD de satışını yapmayı düşündügümüz ürünümüz ise bardak çay yani sallama olarak tabir edilen çay fakat bizim özelligimiz bitki ve meyve (sallama çay) çaylarımızın yüzdeyüz organik olması , Türkiye saglık bakanlıgı onaylı ayrıyaten ise ABD ye ihraç edilmesinde hiçbir problem yoktur gerekli tüm evraklarımızın bulunmasıdır ekstra olarak ise Kosher belgemiz dahi vardır . 2007 yılında ABD de 6 ay kadar kaldım ve ABD de organik ürünlere karşı aşırı bir talebin oldugunu gördüm . Samba juice vb organik marketler bunlara en büyük örnektir . Ürünlerimizi daha cok kuzey ülkelere avrupaya satmaktayız ABd piyasasınada girmemiz gerektigini gördük ve iş ortaklıgı yapabiliriz ... Teşekkürler . Saygılarımla... serdareriki34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye2 yazı

Amerika nin Maine eyalatinde yasamaktayim( New Enland, Boston ve cevresi)..Ithalat ve ihracat isi ile ugrasmaktayim...Urunlerini Amerika ya pazarlamak isteyen, yada Amerika'dan degisik urun, araba, is makineleri almak isteyen sahis ve firmalar telefon yada e-mail yoluyla ulasabilirler

e-mail: fatihduygusagirli@hotmail.com
Tel : +1-504-450-9125
kivilcim taylan

Yerleşim ABD / MaineMeslek Ythalat / Yhracat