Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nevresim Yapmak İstıyorum

Başlatanyagmur34Tarih21/01/2010 23:08:21Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye68 yazı
Merhaba arkadaslar,
Degerlı fıkırlerınızden faydalanmak ıstıyorum. Ben ve 4 arkadasım nevresım dıkıp pazarlamak ıstıyoruz. Kucuk bır atolyemız var. Bız cok calıskan ıs sorumlugu olan tıtız bayanlarız. Tek eksıgımız nevresımlık kumas bılgısı vede toptan fıyatları nelerdır. kac ıplıgı olan nevresımlık kuması nerden nasıl uygun alabılırız. pıyasanın tuttugu kolay satılan nevresımde ne gıbı ozellıklerıne dıkkat edelım. urettıgımız malı nasıl satarız. kımlerle ırtıbat kurmalıyız.vs....

bu ısı yapan veya bılgısı olan arkadaslardan acıl bılgılenmek ıstıyorum sımdıden yardımlarınız ıcın tesekur ederım.
patik

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye2 yazı
slm ben halil ev tekstilii üzerine iş yeri actım bana uucuz ve kaliteli nevresimlik kumaş lazımm uygun bişeyler arıyor seri satabileceğimm istanbuldan bu konuda bana ulaşabilirseniz sevinirim 0545 268 6757 bu numarayla bana uygun kumaş verebilecek kişiler ulaşsınn
emir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
slm ben halil istanbuldan ben yeni ev tekstilli üzerine dükkan actım bana ucuz ve uygun nevresimlik kumaş lazım iyiside normalide lazım parti malıda olabilir top olarak lazım satıcıların bana ulaşmasını istiyorum 0545 268 6757 bu numara ile ulaşabilirsiniz
emir

Yeni Üye2 yazı

parti malı nevresim üretimine baslayacagız denizli den ....ilgilenenlerin 05434061331 pazarda satmak için uygun fiyatlara üretim yaparız

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Tac veta ozdilek ayarinda kumas ariyorum
kalite