İlk mesaj
Genel İlanlar
İlan Sona Ermiştir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorumG
Yeni Üye26 yazı
Özbekistan'a ihraç konusunda çalışmayı düşündüğüm bazı ürünler var.Oranın piyasasında bir açık eksiklik var mı merak ediyorum.İrtibat için
acleansheetof@hotmail.com
S
Yeni Üye6 yazı
26/01/2012 : 09:42:04#32
Web sitesi
Alıntı
PVC profilleri uretimi yapan bir firmayiz. Seramik, karo, fayans, parke gibi yer, zemin ve duvar dosemeleri ile beraber kullanilan kose profilleri, kosebentler, supurgelikler, basamak profilleri belli basli urunlerimizdir. Türkmenistan, Özbekistan ve Kazakistanda yerlesik olan kişi veya firmalar bizimle irtibat kurabilirler. İletişim detaylarimiz ve web sayfamız üye profilinde yer almaktadir.
sales@sayplastik.com
S
Yeni Üye6 yazı
26/01/2012 : 10:04:04#33
Web sitesi
Alıntı
Özbekistanı araştırken şu haberi gördüm. Linki aşağıda.
http://www.habera.com/Ozbekistan-da-Turk-isadamina-zulum-haberi-131589.html
A
Üye192 yazı
B
Yeni Üye32 yazı
19/03/2012 : 20:56:57#35
Web sitesi
Alıntı
TEHLİKELELİ YER ÖZBEKİSTAN (SAKIN YATIRIM YAPMAYIN )))))))))))))))))
bey
H
Yeni Üye39 yazı
arkadaşlar o azerbaycen türkmenistan özbekistan kazakistan
hepsi rüşvetçi mafya pislik yuvası . gürcistan belki rüşvet yok ama devletin ne halt yediği belli değil. her an yasa değiişir bir bakmışsınız soyulmuşunuz. ve hak iddia edesiye hayatınız kayar..
yatırım yapacaksınız çook dikkatli olun Türkiye gibi değil.. burası cennetttt
hepsi rüşvetçi mafya pislik yuvası . gürcistan belki rüşvet yok ama devletin ne halt yediği belli değil. her an yasa değiişir bir bakmışsınız soyulmuşunuz. ve hak iddia edesiye hayatınız kayar..
yatırım yapacaksınız çook dikkatli olun Türkiye gibi değil.. burası cennetttt
B
Yeni Üye32 yazı
20/03/2012 : 19:57:09#37
Web sitesi
Alıntı
coksakıncalı özbekistan --cangüvenligi yok sakın yatırım yapmayınız
bey
H
Yeni Üye5 yazı
Değerli arkadaşlar uzun bir süre önce ( Özbekistana İş Kurmak Ve İhracat Yapmak İsteyenler ) adlı bir ilan bırakmış ve bu konuda öncülük ve danışmanlık yapabileceğimi ifade etmiştim olumlu,olumsuz bir çok yaklaşım aldım herkese teşekkür ederim.Bir konuya açıklıg getirmem gerektiği için konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
Özbekistan ile ilgili Genel intiba olumsuzdur buna bende katılıyorum Bilhassa son 3 yıldır özbekistanda gelişen durumlar hiç iç açıcı değil işi iyi olan iyi söylüyor iyi olmayan kötü söylüyor ama son dönemde iyi olan kimse yok desem yeri var.ben dünyanın bir çok ülkesini gördüm bulundum.üzülerek söylüyorumki özbekistan şu an için yatırım yapılabilicek bir yer değildir sebebi türkiyeye ve türklere karşı bir antipati içinde olmaları ve ülkenin ekonomik politikaları diyeceğim.geçmiş dönemleri bilenler hatırlarlar türkiyedede yabancı yatırımcı düşmanlığı vardı buna benzer bir şey orada ağır bir şekilde yaşanmakta zaten bu yüzdende bende kazakistana geçtim orada iş imkanları daha geniş alım gücü yüksek devlet yatırımcı ve iş yapana büyük destek veriyor ve çok geniş talepleri olan ülke Yani Sözün özü şu an için özbekistana hiç niyet etmeyin kazakistanı düşünen olursa yardımcı olurum yakın zamanda bu konuda bir oluşum olacak hatta expo 2017 ile ilgilenenler olursa görüşebiliriz saygılarımla
Hasan muti
Bana şimdilik mail ile ulaşırsanız memnun olurum
hmuti@hotmail.com
Özbekistan ile ilgili Genel intiba olumsuzdur buna bende katılıyorum Bilhassa son 3 yıldır özbekistanda gelişen durumlar hiç iç açıcı değil işi iyi olan iyi söylüyor iyi olmayan kötü söylüyor ama son dönemde iyi olan kimse yok desem yeri var.ben dünyanın bir çok ülkesini gördüm bulundum.üzülerek söylüyorumki özbekistan şu an için yatırım yapılabilicek bir yer değildir sebebi türkiyeye ve türklere karşı bir antipati içinde olmaları ve ülkenin ekonomik politikaları diyeceğim.geçmiş dönemleri bilenler hatırlarlar türkiyedede yabancı yatırımcı düşmanlığı vardı buna benzer bir şey orada ağır bir şekilde yaşanmakta zaten bu yüzdende bende kazakistana geçtim orada iş imkanları daha geniş alım gücü yüksek devlet yatırımcı ve iş yapana büyük destek veriyor ve çok geniş talepleri olan ülke Yani Sözün özü şu an için özbekistana hiç niyet etmeyin kazakistanı düşünen olursa yardımcı olurum yakın zamanda bu konuda bir oluşum olacak hatta expo 2017 ile ilgilenenler olursa görüşebiliriz saygılarımla
Hasan muti
Bana şimdilik mail ile ulaşırsanız memnun olurum
hmuti@hotmail.com
M
Üye126 yazı
SANAYİNİN HER DALINDA KULLANILAN ÇEŞİTLİ ÖZELLİKLERDE KAYNAK MAKİNALARI ÜRETİMİ YAPIYORUZ. İLGİLENİRSENİZ www.batikaynak.com. SAYGILARIMLA
G
Yeni Üye13 yazı
Biz Gaziantep te hazır meyve aromalı içecek ve hazır kahve ürünleri yapmaktayız.Türki cumhuriyetlerinde toz içecek caffe (3 in1) vb ürünleri iyi talep görmektedir.İlgilenen olursa çok iyi kar elde edebilir. Bizim pazarımız genellikle afrika ülekeleridir dolayısıyla yeni pazar lar elde etmek istiyoruz.
V
Üye550 yazı
25/01/2013 : 00:31:03#41
Web sitesi
Alıntı
kazakıstana gul satabılırız kesme olarak koklu olarak ve dıger cıcek cesıtlerınde yadımcı olabılırız.
enginberber76@mynet.com
enginberber76@mynet.com
C
Üye243 yazı
Merhaba Bilişim sektoru için cagdasinal@hotmail.com
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz
A
Yeni Üye5 yazı
Dayanamicam bende bişeyler yazıcam.Özbekistan taşkent türkii cumhuriyetlerinin en gelişmiş ve ticaret merkezi konumundadır.Malum ipek yolunun varış noktası.Ama yabancılara karşı tabiki değil.3 yıl sık sık gidip geldim ve 1 yıl önce özbekistan defterini kapatıp yurduma döndüm.Olumsuzlukları saatlerce yazsam bitiremem.Aklınızdan çıkarın ne özbeğı ne türkmeni ne kazağı kırgızı nede taciği sakın paranızla rezil olmayın.Adamların kabesi bile farklı onların kabesi amerikan dolarıdır.Ama 1 hafta kaçamak yapmak istiyorsanız hayatımı yaşayacım derseniz o zaman doğru seçim yapmış olabilirsiniz.Buda bayağı tuzluya patlar.Hem vize gerekiyor hemde uçak bileti pahalı.Türkmenistana gitmek zaten imkansız gibi birşey.Vize almak mümkün deil.Yani buda mantıklı değil aksaray daha ucuza gelir.İllede yurtdışında bişeyler yapcam diyorsanız edirne den ilerisini düşünün derim.Mesela arnavutluk.adamlar dünyanın hiç bir ülkesine vize uygulamıyor.ama dillerini öğremek çok zordur bunu bilin.Veya bosna hersek veya makedonya.Hem insan gibi bir ortam hem kazanç hemde ticaret ve can güvenliği konusunda daha az risk içerir.Benden söylemesi.Bu arada ben türküm aybek adını bana taşkent deki özbek arkadaşlarım yakıştırdığı için özbekistanla ilgili konularda aybek ismini kullanıyorum alışkanlık oldu.
F
Üye448 yazı
aybek, eger ben burdaki turkler hakkinda olumsuzluklari yazarsam senelerce yazarim. sen insan ol, ekmegini yedigin yeri kotuleyip durma, kotulesen bile genelleme yapma. turkleri buraya hickimse zorla getirmiyor. karsidaki insanin eksikliklerini gorecegine kendi halkinin eksikliklerini gorebilirsen erdemlik olur.
V
Üye550 yazı
27/02/2013 : 00:43:08#45
Web sitesi
Alıntı
sayın fersa orada peyzaj cevre duzenlemesı vb tarımsl unsurların buradan ıhracatı ıle ılgılı gorusmek ısterım.
enginberber76@mynet.com
sulamacı tarım gıda ıns ltd stı
05321333113
enginberber76@mynet.com
sulamacı tarım gıda ıns ltd stı
05321333113
S
Üye166 yazı
arkadas ticaret yapcam diye canınıza mı susadiniz, afrikadaki ac aslanlarin yakaladigi antilopları kapmaya calisin daha az risklidir. türklük veya türklerle alakaları yok tamamen rus oralar. ajan kaynıyor. bir tıkarlarsa iceri cikacam diye beklemeyin. para icin degmez.
E
Yeni Üye23 yazı
20/01/2015 : 10:33:28#47
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar;
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız. İlgilenen kişiler kısa bir özgeçmişle birlikte iletişim bilgilerini gönderirlerse kendilerine geri dönüş yapılır.
Firma bilgileri;
Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)
Markamız: Evro, Robella, Ogibay
Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>
Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,
Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul
İletişim:
Tel: +90 212 230 69 54
Fax: +90 212 219 26 04
mail: evroabiye@gmail.com
Saygılarımla;
Yücel Gündem
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
Biz Bayan Abiye üreticisiyiz. Firmamızın ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız. İlgilenen kişiler kısa bir özgeçmişle birlikte iletişim bilgilerini gönderirlerse kendilerine geri dönüş yapılır.
Firma bilgileri;
Faaliyette bulunduğumuz sektör: Bayan Abiye Kıyafetleri, Gece Kıyafetleri, Nişan elbiseleri İhracatı yapmaktayız. (Tamamında Üretici Firmayız)
Markamız: Evro, Robella, Ogibay
Web Sayfamız: www.evro.com.tr<www.evro.com.tr/>" rel="nofollow" target="_blank">http://www.evro.com.tr/>
Şirket Bilgi: Kuruluş 1994 ,Ciro %70 İhracat,
Evro Abiye Ltd. Osmanbey/ İstanbul
İletişim:
Tel: +90 212 230 69 54
Fax: +90 212 219 26 04
mail: evroabiye@gmail.com
Saygılarımla;
Yücel Gündem
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
evroabiye@gmail.com
E
Yeni Üye22 yazı
Teminatli kar payi ortak aramaktayiz
TURKİYE GENELİNDE MERKEZİ LOKASYON BOLGELERDE NUFUS YOGUNLUKLARİ HESAPLANARAK İSTATİSTİK VERİLERİNE GORE AÇACAGİMİZ SUPERMARKETLER ZİNCİRLERİMİZE TEMİNATLİ KAR PAYİ ORTAKLARİ ARİYORUZ.
İLK BASTA İSTANBUL-KOCAELİ-ANKARA VE BURSA OLACAKTİR.
İLK ETAP 10 MARKETLE BASLAYİP İLK ALTİ AY İCERSİNDE 100 MARKET ZİNCİRİNE ULASİCAZ.
MEVCUT MERKEZİ İDARİ BİNA VE DEPO ANKARA İLCESİNDE OLUP, ALACAGİMİZ SEVKİYAT ARACLARİMİZLA BİRLİKTE VE TELEVİZYON REKLAM GİDERLERİNE YAPACAGİMİZ YATİRİMİMİZ 3.000.000 TL OLCAK.
SUPER MARKETLERİMİZ İCİN EKİPMAN VE MAL TEDARİGİ İCİNDE 4.000.000 TL YATİRİMİMİZ OLCAKTİR.
TOPLAM YATİRACAGİMİZ MİKTAR 7.000.000 TL OLCAKTİR. SİRKET KAR PAYİ ORANİ YUZDE 1 OLARAK YATİRİM TUTARİ: 70.000 TL
KAR PAYİ GETİRİSİNİN KAR PAYİ ORTAGİNA DAGİLİMİ İSE MEVCUT KAR PAYİNİN HAKKİNA DUSEN MİKTARİN %50 Sİ ODENECEKTİR. KALAN %50 İCİN SUPERMARKET ZİNCİRLERİMİZ İCİN ARGE CALİSMALARİNA YATİRİM YAPACAGİZ.
KURUCAGİMİZ SUPERMARKET ZİNCİRİMİZLE ALAKALİ CİDDİ YATİRİMLAR YAPMAYİ DUSUNEN İNSANLAR VAROLUP %40 LİK BİR ORAN OLUSTURDUKLARİ KALAN % 60 İCİN KAR PAYİ ORTAGİ ARAMAKTAYİZ.
KAR PAYİ ORTAGİ OLMAYİ DUSUNEN VE VERDİGİNİN İLERİDE KATLANARAK KENDİSİNE GERİ DONMESİNİ İSTEYEN CİDDİ YATİRİMCİLARİMİZLA MART AYİ SONUNDA OLUSUCAK MEVCUT TOPLAM BASVURULARİN İSTANBUL VE ANKARA İLLERİNDE OLACAK BRİFİNGİMİZE VE KURAMİZA KAR PAYİ ORTAKLARİMİZİ BEKLERİZ.
SORU-GORUS-BASVURU FORMU İLETİSİM : ekonomikmarka@hotmail.com
TURKİYE GENELİNDE MERKEZİ LOKASYON BOLGELERDE NUFUS YOGUNLUKLARİ HESAPLANARAK İSTATİSTİK VERİLERİNE GORE AÇACAGİMİZ SUPERMARKETLER ZİNCİRLERİMİZE TEMİNATLİ KAR PAYİ ORTAKLARİ ARİYORUZ.
İLK BASTA İSTANBUL-KOCAELİ-ANKARA VE BURSA OLACAKTİR.
İLK ETAP 10 MARKETLE BASLAYİP İLK ALTİ AY İCERSİNDE 100 MARKET ZİNCİRİNE ULASİCAZ.
MEVCUT MERKEZİ İDARİ BİNA VE DEPO ANKARA İLCESİNDE OLUP, ALACAGİMİZ SEVKİYAT ARACLARİMİZLA BİRLİKTE VE TELEVİZYON REKLAM GİDERLERİNE YAPACAGİMİZ YATİRİMİMİZ 3.000.000 TL OLCAK.
SUPER MARKETLERİMİZ İCİN EKİPMAN VE MAL TEDARİGİ İCİNDE 4.000.000 TL YATİRİMİMİZ OLCAKTİR.
TOPLAM YATİRACAGİMİZ MİKTAR 7.000.000 TL OLCAKTİR. SİRKET KAR PAYİ ORANİ YUZDE 1 OLARAK YATİRİM TUTARİ: 70.000 TL
KAR PAYİ GETİRİSİNİN KAR PAYİ ORTAGİNA DAGİLİMİ İSE MEVCUT KAR PAYİNİN HAKKİNA DUSEN MİKTARİN %50 Sİ ODENECEKTİR. KALAN %50 İCİN SUPERMARKET ZİNCİRLERİMİZ İCİN ARGE CALİSMALARİNA YATİRİM YAPACAGİZ.
KURUCAGİMİZ SUPERMARKET ZİNCİRİMİZLE ALAKALİ CİDDİ YATİRİMLAR YAPMAYİ DUSUNEN İNSANLAR VAROLUP %40 LİK BİR ORAN OLUSTURDUKLARİ KALAN % 60 İCİN KAR PAYİ ORTAGİ ARAMAKTAYİZ.
KAR PAYİ ORTAGİ OLMAYİ DUSUNEN VE VERDİGİNİN İLERİDE KATLANARAK KENDİSİNE GERİ DONMESİNİ İSTEYEN CİDDİ YATİRİMCİLARİMİZLA MART AYİ SONUNDA OLUSUCAK MEVCUT TOPLAM BASVURULARİN İSTANBUL VE ANKARA İLLERİNDE OLACAK BRİFİNGİMİZE VE KURAMİZA KAR PAYİ ORTAKLARİMİZİ BEKLERİZ.
SORU-GORUS-BASVURU FORMU İLETİSİM : ekonomikmarka@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz