İlk mesaj
Genel İlanlar
İlan Sona Ermiştir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorumB
Üye139 yazı
SELAMLAR
HASAN MUTI BEY E MAIL ADRESINIZI YAZABILIRSENIZ SIZE OZELDEN ULASMAK ISTERIM.
BEN IRANDA YASIYORUM.
IRANDAN IHRACAT YAPMAK ISTERDIM.
SAYGILARIMLA.
urumbazar@yahoo.com
MAZLUM TEHRAN IRAN
HASAN MUTI BEY E MAIL ADRESINIZI YAZABILIRSENIZ SIZE OZELDEN ULASMAK ISTERIM.
BEN IRANDA YASIYORUM.
IRANDAN IHRACAT YAPMAK ISTERDIM.
SAYGILARIMLA.
urumbazar@yahoo.com
MAZLUM TEHRAN IRAN
H
Yeni Üye5 yazı
Ben uzun süredir özbekistanda yatırımı olan bir müteşebbisim ayrıca özbekistandan gelen talepler üzerine türkiyeden ihracat aracılığı ile ilgileniyorum
bu yazıyı yazmamın sebebi üretici ve ihracatçı firmaların bu pazara girmesi yer tutması için birikimlerimi ve tacrübemi paylaşmaktır.
Yazımı okuyacak kişiler eğer sizde bir üretici veya ihracata uygun özellikle Özbekistan ve orta asyaya uygun ürünleriniz var ise bu oluşumu görüşebiliriz daha detaylı bilgileri yüzyüze görüşmekte fayda var diyorum
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR
BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR
Lütfen iritbata geçiniz
Hasan MUTİ
0533 767 32 01
bu yazıyı yazmamın sebebi üretici ve ihracatçı firmaların bu pazara girmesi yer tutması için birikimlerimi ve tacrübemi paylaşmaktır.
Yazımı okuyacak kişiler eğer sizde bir üretici veya ihracata uygun özellikle Özbekistan ve orta asyaya uygun ürünleriniz var ise bu oluşumu görüşebiliriz daha detaylı bilgileri yüzyüze görüşmekte fayda var diyorum
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR
BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR
Lütfen iritbata geçiniz
Hasan MUTİ
0533 767 32 01
N
Üye149 yazı
15/05/2010 : 12:17:33#3
Web sitesi
Alıntı
Bizler Almanya'dan ithal etmiş olduğumuz nanoteknolojik otomobil ve diğer yüzey koruma ürünlerinin dağıtım, pazarlama ve satışını yapmaktayız. Eğer ürünlerimizin Özbekistan ya da diğer Türk Cumhuriyetlerinde piyasası olduğunu düşünüyorsanız görüşebiliriz. İnternet sitemiz www.nano-life.com.tr dir.
Kemal ÇETİN
0 212 493 31 12 - 13
0 532 263 58 92
Kemal ÇETİN
0 212 493 31 12 - 13
0 532 263 58 92
Nanolife
H
Yeni Üye90 yazı
Merhaba istanbulda gömlek imalatçısıyız hakan@cakratekstil.com
S
Yeni Üye21 yazı
Merhabalar Ozbekistan ile ilgili calisma projenizi inacserda@hotmail.com adresine gonderirseniz sevinirim.
Sizinle Ozbekistanda cok guzel isler yapacagimiza inaniyorum.
Saygi ve sevgiler
Sizinle Ozbekistanda cok guzel isler yapacagimiza inaniyorum.
Saygi ve sevgiler
S
Yeni Üye21 yazı
inacserdar@hotmail.com olacakdi.
Hasan Bey su anda Taskenttemisiniz yoksa Turkiyede mi?
Hasan Bey su anda Taskenttemisiniz yoksa Turkiyede mi?
H
Yeni Üye88 yazı
bu ticaret hayali var ya, insani deli ediyor....
H
Yeni Üye88 yazı
Serina, Ozbekistanda mart ayinda lokum imalatina baslayacaktiniz ve bize de mal verecektiniz. yapiyorsaniz 1 tadina bakmaya gelelim..
S
Yeni Üye21 yazı
Taskentte yaptigim pazar arastirmasindan sonra lokum imalatinin cazibesinin olmadigini gordum. Makineleri devrettim.
Sanada tavsiye etmem
Sanada tavsiye etmem
Y
Yeni Üye9 yazı
merhaba
ben kargo işiyle ilgileniyorum
boyle bir düşünceniz olursa görüşebiliriz
gunes.tas.tic@hotmail.com
ben kargo işiyle ilgileniyorum
boyle bir düşünceniz olursa görüşebiliriz
gunes.tas.tic@hotmail.com
S
Yeni Üye12 yazı
10/06/2010 : 11:22:28#11
Web sitesi
Alıntı
merhaba
kayseride kendi fabrikamızda kanepe oturma grubu yatak ve baza üretiyoruz. ürünlerimizi Özbekistan pazarına da ulaştırmak amacındayız bu konuda iş birliği yapabiliriz.
ayrıntılı görüşmek için
tel 05327887713
e-mail ahmet.saracoglu@hotmail.com
kayseride kendi fabrikamızda kanepe oturma grubu yatak ve baza üretiyoruz. ürünlerimizi Özbekistan pazarına da ulaştırmak amacındayız bu konuda iş birliği yapabiliriz.
ayrıntılı görüşmek için
tel 05327887713
e-mail ahmet.saracoglu@hotmail.com
A
Yeni Üye18 yazı
10/06/2010 : 18:18:13#12
Web sitesi
Alıntı
www.aynaevi.com
N
Yeni Üye12 yazı
ev yapımı reçel talep ederlermi.?
N
Yeni Üye12 yazı
bağlantı icin ne yapmam gerekiyor biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
sayg.
sayg.
S
Üye136 yazı
12/06/2010 : 10:51:26#15
Web sitesi
Alıntı
mrhb.arkadşlar ben ist. ambalaj ürünleri imal etmekteyim özbekistana da yollama gibi bi şansımız war meal adresim SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin ayrıntılılar konuşalım.
M
Yeni Üye11 yazı
05/12/2010 : 15:34:17#16
Web sitesi
Alıntı
bilişim sektörü nasil orada bilgi verirmisin ne kadar bir sermaye ve iş gücü ile bir işletme kurulup kar sağlanabilir memet.uzn@gmail.com
I
Yeni Üye33 yazı
merhaba arkadaşlar ıslak mendil imalatım var bu konuda özbekistandan talep olması durumunda kaliteli ve uygun fiyatlarımız vardır
hasan
B
Yeni Üye32 yazı
09/04/2011 : 19:43:17#18
Web sitesi
Alıntı
dikat dikat özbekistan cok tehlikeli bir yer \\\ can güvenliyi deyil \\\ para güvenligi sakın ha sakın yatırım yapmayınız
para tırans verinde cok büyük riskler var vizede cok sıkıntı var\ kerim ov diye başbakanları var dikdatör adam \her han iş yerinize el koya bilir
cok sıkıntı cekersiniz
özbeklere güven meyiniz cok cok ********** insanlardır bilgi icin araya bilirsiniz 05322167219
para tırans verinde cok büyük riskler var vizede cok sıkıntı var\ kerim ov diye başbakanları var dikdatör adam \her han iş yerinize el koya bilir
cok sıkıntı cekersiniz
özbeklere güven meyiniz cok cok ********** insanlardır bilgi icin araya bilirsiniz 05322167219
bey
E
Üye762 yazı
bence de Özbekistana gitmeden önce şu bey adlı üyenin yazdığı mesajı iyice okuyunuz.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
S
Yeni Üye1 yazı
1993 yılında ilk defa özbekistana üniversite öğrenimi için gitmiştim 1998 yılında mezun oldum.aralıklarla hala gidip geliyorum BEY in dedikleri aynen doğrudur.Yatırım yapmadan önce gidip bir oraların kokusunu mutlaka alın riskli bölge fakat riskli bölgelerde kar marjı çok iyi olduğunuda unutmayın.
ayrıntılı bilgi isterseyen olursa özbekistan veya rusyanın herhangi bir bölgesi için tel 0532 788 96 98
ayrıntılı bilgi isterseyen olursa özbekistan veya rusyanın herhangi bir bölgesi için tel 0532 788 96 98
B
Yeni Üye32 yazı
31/05/2011 : 21:28:54#21
Web sitesi
Alıntı
ben demiştim özbekistan sıkıntılı diye yutube giriniz özbekistan da neler olmuş görünüz
iş adamları dövdüler iş yeri yamalandı 30*4*2011 daha yeni oldu dikat dikat
iş adamları dövdüler iş yeri yamalandı 30*4*2011 daha yeni oldu dikat dikat
bey
B
Yeni Üye32 yazı
31/05/2011 : 21:30:59#22
Web sitesi
Alıntı
dikat dikat cok önemli
özbekistan iş adamlarımızı iş kence edliyor
iş yerleri yamalanıyor
özbekistan iş adamlarımızı iş kence edliyor
iş yerleri yamalanıyor
bey
K
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar bey'in söyledikleri tamemen doğrudur özbekistana kesinlikle yatırm yapmayın lütfen bize inanmıyorsanız oraya gidin turist olarak ar-ge yapın araştırın göreceksiniz.ben orada 3 sene ticaret yaptım değil para kazanmak yatırdığım paranın bir kısmını bile geri alamadım.anlatacağım o kadar çok şey var ki aslında mesala orada magazam yağmalandı işyerimi mühürlediler bazı türkler hapiste işkence yani ne ararsan var.diyeceksiniz ki kardeşim durup dururken kimse böyle birşey yapmaz ki ama gidip görün göreceksiniz.
Y
Üye135 yazı
bende üni kazakistanda okudum sadece ozbekistan içinde değilde orta asya insanında bi yamyam lık vardır...can güvenliği olmayan 3.dünya ülkeleridir oralar afrika ile pek te fark bulamazsın...
aaaaaaaaa
D
Yeni Üye25 yazı
yasimi_yaman arkdaşın dediklerini tamamiyle katılıyorum bizdede kötü niyetli insanlar var ama benim tanıdığım tüm kazaklar azeriler hiç bir zaman sözünde duran insanlar değiller.Sürekli döneklik var bu ülkelerin insanlarında ve bundan dolayı sefiller ve her zamanda sefil kalmayı sonuna kadar hakediyorlar
ss
K
Üye248 yazı
arkadaslara katılıyorum, ruslarla calıs, ermenıyle calıs, azerı ıle calısma.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
C
Yeni Üye50 yazı
08/09/2011 : 10:00:21#27
Web sitesi
Alıntı
Herkese merhaba,
Özbekistan ile sakın çalışmayım,Özbekler(Kendileri Türk soyundan olduğu halde) Türkleri hiç sevmezler.Çok dikkatli olun.Oraya yatırım yapmayım
Özbekistan ile sakın çalışmayım,Özbekler(Kendileri Türk soyundan olduğu halde) Türkleri hiç sevmezler.Çok dikkatli olun.Oraya yatırım yapmayım
L
Yeni Üye43 yazı
slm bende orda is yapan arkadasimdan duyduklarimi paylasayim o arkadsim orda tekstilbirde mobilya isi yapiyor cok tehlikeli oldugunu özellikle islam dinine karsi cok acimasiz olduklarini birbirlerine selam vermekten dahi korkuyorlarmis hertarafta ajanlar dolasiyormus birde türklere karsi özellikle antipatileri varmis anlattigina göre baskanlarina yapilan süikastin arkasinda türkler varmis o yüzden cok acimasiz davraniyorlarmis aman dikkattttttttt diyor kendi dükkanlari orda oldugu halde 3 ayda bir gidiyormus bütün isleri ordaki ortagi idare ediyormus bende almanyada cok azeri kirgiz özbek gördüm hakikaten cok barbarlar is yapmak cok zor herkesi katmiyorum ama ticaretten anlamiyorlar kusurum olduysa af ola
lokman kaymaz
M
Yeni Üye4 yazı
24/11/2011 : 14:11:44#29
Web sitesi
Alıntı
Merhaba ,
www.koniks.com adresindeki ilanınız üzerine yazmayı uygun buldum.Ben , yakında tek bıçaklı tıraş bıçagı ( permatik seklinde ) üretimine baslayacagım.Bu asamada yıllık anlasmalar ile ithal ediyorum ve satıyorum.Özbekistan a ihraç konusunda calısabilme durumumuzu öğrenmek için yazmıstım.
Saygılarımla
Kenan TORUN
ESKİSEHİR
e-mail : mehkentor@yahoo.com
Tel : 0090 530 978 11 74
www.koniks.com adresindeki ilanınız üzerine yazmayı uygun buldum.Ben , yakında tek bıçaklı tıraş bıçagı ( permatik seklinde ) üretimine baslayacagım.Bu asamada yıllık anlasmalar ile ithal ediyorum ve satıyorum.Özbekistan a ihraç konusunda calısabilme durumumuzu öğrenmek için yazmıstım.
Saygılarımla
Kenan TORUN
ESKİSEHİR
e-mail : mehkentor@yahoo.com
Tel : 0090 530 978 11 74
K
Yeni Üye37 yazı
bende bir tecrubemi anlatayım özbekistan ile ilgili, ilk özbekitana 1992 senedinde gittim daha ozamanlar yeni bağımsız olmuşlardı (ben daha lisedeydim babamın yanına yaz tatilinde gitmiştim) o zamanlar can güvenliği yoktu heryerde çeteler vardı ama Türklere dokunamıyorlardı. hem saygı duyuyorlar hemde korkuyorardı. polis merkezine şikayet edilse zaten poliste ortak orduğu için sıkıntı yoktu fakat Türk eliçiliği problemle karşılatığında direk Kerimov a çıktığı için korku ondandı ayrıca her gün haberlerde ülkemizden gelen yardım uçaklarını gösteriyorlardı. Özal zamanında türki cumhuriyetlerde gerçekten saygınlığımız vardır. ben rahatsızlandım 15 gün hastanede yattım bana özel oda vermişlerdi çıkarken ne kadar ödeyeceğimizi sorduğumuzda hiç bişey istemediler doktor zaten bütün ilaçlar türkiyeden geldi demişti..
ikinci gidişim 1998 yılıydı herşey değişmişti. Türk pasoportunu gören polis ters davranıyordu. Ama can güvenliği sağlanmıştı bana anlatılan geçen yıllar içinde bütün çeteler temizlenmiş, özellikle yurt dışından gelen iş adamlarını kimse yaklaşamıyordu. Babam orda paket dondurma fabrikası açtı ortakları ile birlikte.. ticaret gerçekten çok zor orda yurtdışına para transferi nerdeyse imkamsız türkiyeden bir çok makine, dondurma dollapları getirdiler, ham madde getirdiler .. bir şeyin konuşulduğunu çok iyi hatırlıyorum para transferi yapmak istediler türkiyeye orda neden belirtmeniz lazım; buzdolapları ve hammde gösterildi sebep olarak o zaman cevap gelmişti dolaplar korede daha ucuz, kakao bilmem nerde daha ucuz niye ordan almadınız diye.. rahmetli babamın çok küfür ettiğini hatırlıyorum... sonuçta burda kredi ile alınan malzemelerin parası ödenmekte zorluk çekildi ve sağlam zararla battı.. hatta kaçtık.. şimdide değiştiğini sanmıyorum... birde kerimov harbiden diktadördür ve korkusu islami bir haretin kendisini devireceğidir. o nedenle fettullah gülenın okullarını kapattırmıştı... çok sıkıntılı yer çoook...
benim zamanında taşkent çok güzel şehirdi şimdi nasıl gelişti bilmiyorum bir gün meraktan gideceğim :)
ikinci gidişim 1998 yılıydı herşey değişmişti. Türk pasoportunu gören polis ters davranıyordu. Ama can güvenliği sağlanmıştı bana anlatılan geçen yıllar içinde bütün çeteler temizlenmiş, özellikle yurt dışından gelen iş adamlarını kimse yaklaşamıyordu. Babam orda paket dondurma fabrikası açtı ortakları ile birlikte.. ticaret gerçekten çok zor orda yurtdışına para transferi nerdeyse imkamsız türkiyeden bir çok makine, dondurma dollapları getirdiler, ham madde getirdiler .. bir şeyin konuşulduğunu çok iyi hatırlıyorum para transferi yapmak istediler türkiyeye orda neden belirtmeniz lazım; buzdolapları ve hammde gösterildi sebep olarak o zaman cevap gelmişti dolaplar korede daha ucuz, kakao bilmem nerde daha ucuz niye ordan almadınız diye.. rahmetli babamın çok küfür ettiğini hatırlıyorum... sonuçta burda kredi ile alınan malzemelerin parası ödenmekte zorluk çekildi ve sağlam zararla battı.. hatta kaçtık.. şimdide değiştiğini sanmıyorum... birde kerimov harbiden diktadördür ve korkusu islami bir haretin kendisini devireceğidir. o nedenle fettullah gülenın okullarını kapattırmıştı... çok sıkıntılı yer çoook...
benim zamanında taşkent çok güzel şehirdi şimdi nasıl gelişti bilmiyorum bir gün meraktan gideceğim :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz