Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Aylık 540bin Tl Net Kar Sermayedar Arıyorum!!

BaşlatanalarmmanTarih21/01/2010 15:17:50Yorum30

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
merhaba ben bu güne kadar üretmeyi amac edınmış yenılıkçı ve ıyı bır karıyer hedefıyle hareket eden bır insanım. başlıktada belirttiğim gibi bazıları Türkiye"de ilk olan 15 projem var . bunlardan 1i için en düşük sermaye ihtiyacım 25.000 tl . az rakam belki kredi çekim kendi kendime yapabilirim tabiki ama malesef öyle degıl. 9 sene önce başlayan kredi kart hukuksal takıplerımın gecen sene ancak bitmesiyle kredi sicilim daha yeni temızlenmeyı beklıyor ve ben 30 yaşındayım.
bana inanacak dinleyecek ve beraber çalışabileceğim bir sermayedar arıyorum. bunun için sizlerden yanıt bekliyeceğim. işadamı yada zengin olsun demiyorum sadece yureklı ve hırslı azımlı ıyı nıyetlı bır ınsan olsun yeter. antalyadayım. projelerımden en karlı olanı aylık 540.000 tl net kar getırısı var ve gercekten yurek ıstıyor baslayabılmek için. BU PROJEMIN SERMAYE IHTIYACI 350.000 TL benım nakıt akışım 0 ama beynım %100 degerlendırmek ıstersenız yorumlarınızı burdan takıp edecegım. maılleselım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Yeni Üye3 yazı
biz pazarlama firmasıyız
nasıl görüşebiliriz
alpser@hotmail.com
yardımcı olmaya calışırız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı

şöyle söyliyeyim projelerım hakkında hakkınız olarak bılgı ısteyebılırsınız ancak proje detaylarını sadece su sekılde verebılırım yanı sektorel olarak;
1- çağrı merkezi sektörü
2- assistance sektörü
3- bankacılık sektörü
4- teknolojık urun uretımı sektöru
5-rent a car sektörü
6- çay üretimi sektörü
7- eğitim sektörü
8- finansman kuruluşu oluşturma projesi

bunlar projelerımın hıtap ettıgı sektörler. detaylarını anlatmam için sizi arayabılırım. özel mesajdanda iletışım kurabılırım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
Merhaba,
Çabanı takdirle karşılıyorum, para babası değilim ama birbirimize güç katabileceğimizi düşünüyorum. Hedefini adım adım ama kararlı bir şekilde koyarsan çözüme ulaşmak daha kolaydır. İnanıyor ve güveniyorsan bana özel mailimden ulaşabilirsin.
tolga.sepetoglu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Bodrummu?laMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
teşekkür ederım. tolga bey.
CENEVİZLİ

Yeni Üye61 yazı
Berber dükkanımı açacaksınız anlattıklarınız biraz traş havası veriyor da!!
M

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
Alarmmen,

Herkese laf yetiştirirsen enerjini kaybedersin. Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri değil, senin kendin hakkında ne düşündüğün önemli. Sen kendinden eminsen zaten o ihtiyacın olan para gelir ve seni bulur. Mr. Stranger bu tür yaklaşımıyla, ismiyle özdeş yaşamayı zaten kabullenmiş durumda. Ona da bundan dolayı teşekkür et, çünkü onun gibiler olacak ki, senin gibilere ortam oluşsun. Az kaldı bulacaksın o parayı...:))

Yerleşim Türkiye / Bodrummu?laMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
teşekkürler.
CENEVİZLİ

Yeni Üye1 yazı
merhaba ben elif kendime ait kuaför salonu açmak istiyorum bunun için yapmam gereken tüm işlemler hakkında beni bilgilerinizle aydınlatmanızı istiyorum ... şimdiden teşekkür ederim.
elif görgülü

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye12 yazı
Eğitim sektörü ile ilgili olan projeniz hakkında bilgi gönderebilirmisiniz. atkturhan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Gerçekten mesajınız merak uyandırıyor.
Biraz bilgilendirirseniz beni,yardımcı olmaya çalışırım.
karadeniz_emrah@hotmail.com
Emrah karadeniz

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Di?er
Üye152 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alarmman
merhaba ben bu güne kadar üretmeyi amac edınmış yenılıkçı ve ıyı bır karıyer hedefıyle hareket eden bır insanım. başlıktada belirttiğim gibi bazıları Türkiye"de ilk olan 15 projem var . bunlardan 1i için en düşük sermaye ihtiyacım 25.000 tl . az rakam belki kredi çekim kendi kendime yapabilirim tabiki ama malesef öyle degıl. 9 sene önce başlayan kredi kart hukuksal takıplerımın gecen sene ancak bitmesiyle kredi sicilim daha yeni temızlenmeyı beklıyor ve ben 30 yaşındayım.
bana inanacak dinleyecek ve beraber çalışabileceğim bir sermayedar arıyorum. bunun için sizlerden yanıt bekliyeceğim. işadamı yada zengin olsun demiyorum sadece yureklı ve hırslı azımlı ıyı nıyetlı bır ınsan olsun yeter. antalyadayım. projelerımden en karlı olanı aylık 540.000 tl net kar getırısı var ve gercekten yurek ıstıyor baslayabılmek için. BU PROJEMIN SERMAYE IHTIYACI 350.000 TL benım nakıt akışım 0 ama beynım %100 degerlendırmek ıstersenız yorumlarınızı burdan takıp edecegım. maılleselım.

%100 lük beyninizi 9yıldır süren kredi kartı sicilinin nasıl daha önce temizleneceği üzerine proje geliştirseydiniz Türkiye de peynir ekmek gibi gideceğinden kimsenin kuşkusu olmazdı sanırım.Bendede inanılmaz fikirler var hemde trafik kazalarını sıfıra yada min..indirecek ,gıda üzerine ve cok ragbet görecek ama para yok
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı
(Projem var ama param yok?Ama kredi sicilim aynı zamanda çok kötü...) Sizin işiniz biraz zor...Bence düzgün bir sicili elde edip yolunuza devam etseniz daha doğru geliyor bana,saygılar...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye55 yazı
slm, beni ikna edecek gercekci fikirlerin varsa benimle irtibata gecebilirsin. ana vatana ciddi anlamlarda yatirim yapmayi düsünüyorum. ayhanalmanya@hotmail.de

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
Bilgi alabilirmiyim bende?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye63 yazı
projeleriniz nedir nasıl bu rakamlara ulaştıgınızı mantıklı bir şekilde açıklarsanız projelerinizle ilgilenebilirim skaradamli06@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye71 yazı
Merhaba kardeşim
Öncelikle senin gibilerin farklı olduğunu düşünenlerdenim zira senin mantığın ve kullandığın zeka sayesinde işimin zirvesine çıktım. Üretmeyi farklı olmayı seviyorum benimde onlarca projem var bunlardan bir kısmını patent altına aldım bir kısmını ortaklarla yapmaya çalıştım bir kısmını ise iş çevresiyle paylaşmadım bile. Herşey takdir sen ve ben bir şeyin % 50 si hiçbirşeyin % 100 nden daha iyidir diye düşünüyoruz ancak öyle yamyamlar varki bu samimi yaklaşımı nasıl dolandırabileceğini düşünerek yaklaşıyor. Yani kısaca bazen sırf para ve başlangıç adına bir ortaklığa girmenin yanlış olduğunu test edenlerdenim. Bu yüzden sana tavsiyem eğer finans arıyorsan tek başına bunu doğru bulmuyorum fiili ortaklıkda olmalı yani biri parasını koyup senden bilanço ve kar beklememeli. Bu tarz konular özellikle yenilikler paranın yanı sıra emek ve uğraş ister bunda yanlız kalmamalısın ve aynı zamanda sorgulanan olmamalısın. bu yüzden benim yazılarımı okuyacak olursan para ve emeğini koyacak insanlar arıyorum sana önerim de bu doğrultuda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye245 yazı
bi sene onceki konu bunu aydin aydin

Yeni Üye71 yazı
muratksk anlamadım?

Üye245 yazı
1 sene once acilan basliga yorum yapmissin cok eski konu yani

Yeni Üye71 yazı
evet haklısın dikkat etmemişim :)

Üye126 yazı
Bo forumda sık karşılaşılan bir durum üzerinden 1-2 yıl geçmiş konulara yorum yapmak.Dalgınlığımıza geliyor aslında site yöneticileri buna bir çözüm bulsa güzel olurdu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
bizde finans sekterönde çalışıyoruz bilgi almak istiyoruz 05445251725

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
HENÜZ ONAYLANMADI!!! Bilgilerim Email Değiştir Sil Yazıyı Şikayet Et
--------------------------------------------------------------------------------

evet ilan başlığında olduğu gibi gerçek anlamda ticari hayatında bitmesine %30 veya %40 kaldığını sadece kendi hisseden veya çevresinden gizleyebilen işadamları bu zordurumunuza yardımcı olabileceğim mantıklı fikirlerim mutlaka vardır. Nasrettin hoca ağaçtan düşmüş hocam doktara gidelim demişler hocada bana doktor değilde ağaçtan düşen lazım demiş. ????? bu yüzden ben ağaçtan düştüm paslaşabiliriz....
k.gvn

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye43 yazı
bankalardaki olumsuz sicili 4 5 ay içinde düzeltebiliyorsun :)hemde beyninin %100 ne gerekde yok.ben 2 defa bankalardan avukatlık oldum 3 4 ayh kredi kartı bile vermediler az bişey kafayı çalıştırırsan bunu tam tersine cevirirsin :):):)
üsküdar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye16 yazı
Ya çok merak ediyorum ne oldu bu projeler. Aradan koskoca 3 yıl geldi ve geçti ne oldu buldunmu parayı ? :)
Mustafa AYVAZ

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
350 000 nim olsa emın beynım senınkınden daha hızlı çalısır :))))))))))
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye109 yazı
aylık 540.000 TL net kar getirisi olan iş ya kurumsal şirketler tarafından buyuk hacimde yapılır yada yasadışı yapılanma ve örgütler tarafından yasadışı işlerden kazanılır.bu gün orta ölçekli bir imalat şirketinin bile aylık bu kadar stabil geliri yoktur.herkesin fikrine saygım var ama bu fikir hiç inandırıcı görünmüyor.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat