arkadaşlar çok güzel çakmaklar var elimde tabi çeşitlere göre fiyat değişiyor en güzel desenli çakmakları bile size uygun fiyata gönderebilirim İRTİBAT : koseogluticaret_16@hotmail.com 05368921979 ayrıca hesaplı cricet çakmakda bulunmaktadır
bülünt bey irtibat kuralım bende bursada ikamet ediyorum ekliyorum sizi ürünlerinizin resim ve fiyat olarak fatih_cankir@hotmail.com adresine email atarsanız mutlaka siparş olacaktır kolay gelsin
ürünler hakkında fiyatları ve ödeme şekilleri hakkında bilgi veririseniz calışa bilriz bende girsunda hem üretim hem pazarlama yapıyorum bu arada adaşız tel 0454 225 86 56 bu telf iş telf sabah 8,30 aksam 7 araya bilirisn
Sayın Bülent bey! Ürünlerinizin çeşitlerini, fiyatlarını ve özelliklerini belirten yazı ve resimlerini e-mailime gönderirseniz seviniriz.ödeme şekillerinide belirtmenizi rica eder,denemek için en kısa zamanda çeşitlerinizden alırız.Saygılarımla MAKROMANS İç ve Dış Tic. Tel:0212 626 80 18 gsm:0555 241 31 18 e-mail:info@makromans.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz