Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bijuteri Mağazası Kurma

BaşlatanyenifırsatlarTarih20/01/2010 13:29:06Yorum5

İlk mesaj
Üye126 yazı
Bijuteri mağazası açmak istiyorum.

Bu işle ilgilenip A dan Z ye ortalama maliyeti bilen kimse var mı?

Yer olarak İzmir Karşıyaka/Bostanlı bölgesi düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye920 yazı
selamlar değerli arkadaşim ve hemşerim...izmirli...size yardimci olmak isterdim....daha evel bijuteri ve galanteri imalat fabrikalarin sahibiyim...ama türkyiede değil ...turkyiede bijuteri iş iyi gidyor...bijuteride seçenek çok önemli ve modaia takib etmek... aini zamanda da özel koleksionu ve kişye özel ürünlerin elle yapilmiş takim setleri...mevsime bijuteriler...siz bijuteri işinde sermaye rakkam olarak belirtin vew size en ince ve en geri dönuşlu bilgi verecem...eğer kabul edersiniz tabiki.?ben kendi ürettiği ürünlerini 7 ülkede pazarlyordum....size satilabilecek ve çeşitli modelleri da sunabilirim...tabiki kar marji sürümdan daha etkili olacaktır...
ben da izmirliyim...türkyede ilk ve tek profesyonel üretici firmanin kurucusu ve sahibiyim...doğal taş sektorde
el oyma sanatiyile,özel ve kişye özel eserler yapmaktaız...firma olarak tüm avrupada tek türk firmadir.... web adresimi ve inceleyn www.granitsanat.com
sizin yapmak istediğiyi iş ,gerçekten dünlük ihtyaç olan üründur...dizayn ve model önemlidır...
doğal taşlarla yapilan bijuteri
deniz ürünlerinden bijuteri
değerli metallarla bijuteri
renkli plastik bijuteri
deri ürünlerinin bijuteri
ve değişik malzemelerle tasarlanmiş,sağliğa ve burçlara göre özel bijuteri ve takim setleri...
size başarilar dilerim saygilarimla...www.granitsanat.com emzar nedieridze...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye126 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emzar45
selamlar değerli arkadaşim ve hemşerim...izmirli...size yardimci olmak isterdim....daha evel bijuteri ve galanteri imalat fabrikalarin sahibiyim...ama türkyiede değil ...turkyiede bijuteri iş iyi gidyor...bijuteride seçenek çok önemli ve modaia takib etmek... aini zamanda da özel koleksionu ve kişye özel ürünlerin elle yapilmiş takim setleri...mevsime bijuteriler...siz bijuteri işinde sermaye rakkam olarak belirtin vew size en ince ve en geri dönuşlu bilgi verecem...eğer kabul edersiniz tabiki.?ben kendi ürettiği ürünlerini 7 ülkede pazarlyordum....size satilabilecek ve çeşitli modelleri da sunabilirim...tabiki kar marji sürümdan daha etkili olacaktır...
ben da izmirliyim...türkyede ilk ve tek profesyonel üretici firmanin kurucusu ve sahibiyim...doğal taş sektorde
el oyma sanatiyile,özel ve kişye özel eserler yapmaktaız...firma olarak tüm avrupada tek türk firmadir.... web adresimi ve inceleyn www.granitsanat.com
sizin yapmak istediğiyi iş ,gerçekten dünlük ihtyaç olan üründur...dizayn ve model önemlidır...
doğal taşlarla yapilan bijuteri
deniz ürünlerinden bijuteri
değerli metallarla bijuteri
renkli plastik bijuteri
deri ürünlerinin bijuteri
ve değişik malzemelerle tasarlanmiş,sağliğa ve burçlara göre özel bijuteri ve takim setleri...
size başarilar dilerim saygilarimla...www.granitsanat.com emzar nedieridze...

Değerli düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Bu işi ikincil işim olarak düşündüğüm için başlarken her şey dahil 15000 TL civarında bir bütçe ayırabilirim.

Eğer bu işi kafamda netleştirirsem mutlaka sizinle de görüşeceğim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye292 yazı

Sayın yenifırsatlar;

Öncelikle yapacağın işin başında bilgili biri olmalı, Bujiteri işi her sezon değişir bazen sezonda 2-3 kere yenilikler olur bu nedenledir ki piyassayı takip edecek bilgili birisi gerekli.

Kar marjı yüksek bir iş, alacağın ürünler hacimsel olarak küçük bunun için ne kadar büyük bir tutacaksın onun kararını ver. Bİr rafçı ile konuş ürünlerin teşhiri için olmazsa olmazlardan. Bundan sonra o mekan ne kadar ürün alır kaba taslak hesaplayabilirsin.

Sakın yanılmaya düşme, 500 - 1000 liralik ürün belki iki avucunu bile doldurabilir. Bunun için sermayeyi iyi belirlemek lasım.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye126 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tradeengineer
Sayın yenifırsatlar;

Öncelikle yapacağın işin başında bilgili biri olmalı, Bujiteri işi her sezon değişir bazen sezonda 2-3 kere yenilikler olur bu nedenledir ki piyassayı takip edecek bilgili birisi gerekli.

Kar marjı yüksek bir iş, alacağın ürünler hacimsel olarak küçük bunun için ne kadar büyük bir tutacaksın onun kararını ver. Bİr rafçı ile konuş ürünlerin teşhiri için olmazsa olmazlardan. Bundan sonra o mekan ne kadar ürün alır kaba taslak hesaplayabilirsin.

Sakın yanılmaya düşme, 500 - 1000 liralik ürün belki iki avucunu bile doldurabilir. Bunun için sermayeyi iyi belirlemek lasım.

Önerileriniz için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
başlangıç için ortalama malşyet konusunda bilgisi olan var mı? Arkadasimizin sordugu gibi A'dan Z'ye ortalama ne kadar gerekir acaba!

Yerleşim Ukrayna / DdMeslek Di?er