Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalyada Devreden İşyerleri Alıcılar- Satıcılar

BaşlatanmdkerimTarih20/01/2010 10:30:24Yorum7

İlk mesaj
Üye438 yazı
Antalya da devreden işyerleri sahipleri ve devreden işyeri arayanlar bu platforma yazarak haberleşmenizi daha rahat ve en uygun imkanlarla karşılıklı olarak alışveriş sağlayabilirsiniz.Şimdiden herkese kolay gelsin.Selamlar.
Minik Dev Üretim Ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye38 yazı
ANTALYA da 50.000 TL İLE NE TÜR BİR İŞ YAPABİLİRİM

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye13 yazı
antalyada uzun yıllar yaşamış bir bayan olarak size tavsiyem kişisel bakım ürünleri mağazası açmak olur.. bayanlar kozmetikten vazgeçmiyorlar... ama merkezi bir yerde açmanız gerek...saygılar..
hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye14 yazı

o kadar paraya gerek yok ,ben ancak ortaklık kabul ederseniz(para sizden iş benden),türkiyede ilk olacak fazla sermaye gerektirmeyen(15 000 yeter)çok özel bir üretim için bir birliktelik olabilir.benim esas meslegim mermer fakat,bir türlü imkan bulupta hareket alamadım.araştırmayı cok severim.daha büyük projelerde var fakat insanlara bilgi vermek istemiyorum. sıkıntım sermayedir.eger ki ciddi düşünürseniz,faydalı model belgesi dahi alabiliriz.bu işin nasıl yapılacagını size dahi göstermem ,fakat beni finanse ederseniz,kar;aortaksınız.ola ki bana güvenemez iseniz satışı ben organize ederim.tahsilatı siz yaparsınız.hodri meydan

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Yeni Üye14 yazı
bu iş dekorasyon işidir.kar marjı iyi,hep farklı olma cabasında oldum ,hayat felsefem şudur:herkesin yaptıgı işi yapan herkes kadar kazanır,iyi kazanmak istiyorsan senin bir farkın olmalı.....

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ismail duman36
bu iş dekorasyon işidir.kar marjı iyi,hep farklı olma cabasında oldum ,hayat felsefem şudur:herkesin yaptıgı işi yapan herkes kadar kazanır,iyi kazanmak istiyorsan senin bir farkın olmalı.....

İsmail arkadaş işin sırrını çözmüş görünüyorsun.Farklı olmak......İşlerinde başarılar dilerim.
Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 27ant27
ANTALYA da 50.000 TL İLE NE TÜR BİR İŞ YAPABİLİRİM

arayın görüşelim
sutaysavrum@hotmail.com
0542 6483270
Antalyada iş yapmak isteyenler arayabilirler
0542 6483270

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
takı gümüş işinde yardımcı olabilirim cok iyi karı var