Antalya da devreden işyerleri sahipleri ve devreden işyeri arayanlar bu platforma yazarak haberleşmenizi daha rahat ve en uygun imkanlarla karşılıklı olarak alışveriş sağlayabilirsiniz.Şimdiden herkese kolay gelsin.Selamlar. Minik Dev Üretim Ve Pazarlama
antalyada uzun yıllar yaşamış bir bayan olarak size tavsiyem kişisel bakım ürünleri mağazası açmak olur.. bayanlar kozmetikten vazgeçmiyorlar... ama merkezi bir yerde açmanız gerek...saygılar..
hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez...
o kadar paraya gerek yok ,ben ancak ortaklık kabul ederseniz(para sizden iş benden),türkiyede ilk olacak fazla sermaye gerektirmeyen(15 000 yeter)çok özel bir üretim için bir birliktelik olabilir.benim esas meslegim mermer fakat,bir türlü imkan bulupta hareket alamadım.araştırmayı cok severim.daha büyük projelerde var fakat insanlara bilgi vermek istemiyorum. sıkıntım sermayedir.eger ki ciddi düşünürseniz,faydalı model belgesi dahi alabiliriz.bu işin nasıl yapılacagını size dahi göstermem ,fakat beni finanse ederseniz,kar;aortaksınız.ola ki bana güvenemez iseniz satışı ben organize ederim.tahsilatı siz yaparsınız.hodri meydan
bu iş dekorasyon işidir.kar marjı iyi,hep farklı olma cabasında oldum ,hayat felsefem şudur:herkesin yaptıgı işi yapan herkes kadar kazanır,iyi kazanmak istiyorsan senin bir farkın olmalı.....
Yazıyı gönderen - ismail duman36 bu iş dekorasyon işidir.kar marjı iyi,hep farklı olma cabasında oldum ,hayat felsefem şudur:herkesin yaptıgı işi yapan herkes kadar kazanır,iyi kazanmak istiyorsan senin bir farkın olmalı.....
İsmail arkadaş işin sırrını çözmüş görünüyorsun.Farklı olmak......İşlerinde başarılar dilerim. Minik Dev Üretim ve Pazarlama
takı gümüş işinde yardımcı olabilirim cok iyi karı var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz