Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ek İş Yapmak

Başlatanrecep06Tarih19/01/2010 23:17:50Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar ankarada devlet memuruyum ama ek iş yapmak istiyorum ve şu an aklıma yatan fikir 3-4 bin liralık gümüş alıp resmi dairelerde satmak özellikle bayanların çok olduğu hastanelerde.tavsiye edermisiniz bu işi veya bu işi yapanlarınız varmı aranızda.yeni fikirlerinizide bekliyorum .
teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye29 yazı
gittigidiyor gibi e-ticaret sitelerinden ürünler satabilirsiniz. kapı kapı gezmeye gerek kalmaz. düşünürseniz size yardımcı olabilirim. ürün temin etme konusunda

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ynternet
Yeni Üye4 yazı
ayrıca gittigidiyor gibi sitelerdende ürün satışı yapacam ama sadece internetten satış yapmanın yeterli olacağını sanmıyorum.internetden bu işi yapan varmı satış oluyormu acaba? ürünleri gümüş imal eden arkadaşdan alacam ama fazla bir çeşit yok satış durumuna göre diğer çeşitler için sizinlede görüşebilirim.teşekkür ediyorum

Üye150 yazı

ne gibi ürünler satabiliriz gittigidiyor da ben bi ara gecelik iç çamaşırı türü şeyler satmayı düşünmüştüm.

Yeni Üye29 yazı
aklınıza gelen herşeyi satabilirsiniz. biraz araştırın ve siteyi inceleyin bence. fiyatı piyasanın altında olan ürünler güvenilir bir satıcı sattığı takdirde kapış kapış gidiyor. uygun bir ürün seçerseniz aylık 1000 tlnin üzerinde rakamlar kazanabilirsiniz. özellikle çok fazla bozulma sıkıntısı olmayacak elektronik ürünler satılabilir bence

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ynternet