Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bodrum Gümbetteki Otele Ortak

BaşlatanscetinTarih18/01/2010 22:06:20Yorum18

İlk mesaj
Üye261 yazı
bodrum gümbette barlar sokağına 250 mt mesafede 15 oda 36 yatak kapasiteli denize 200 mt mesafede havuzlu butik otele ortak aranıyor.ilgilenen kişilerin scetin.ist@mynet.com adresine mail atmaları ciddi kişilerin 05366876464 nolu telefondan ulaşmaları gerekmektedir.ciddi düşünen kişiler yerinde gösterebilenecektir.ön bilgi için resim gönderilir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye261 yazı
bodrum gümbette barlar sokağına 250 mt mesafede 15 oda 36 yatak kapasiteli denize 200 mt mesafede havuzlu butik otele ortak aranıyor.ilgilenen kişilerin scetin.ist@mynet.com adresine mail atmaları ciddi kişilerin 05366876464 nolu telefondan ulaşmaları gerekmektedir.ciddi düşünen kişiler yerinde gösterebilenecektir.ön bilgi için resim gönderilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye16 yazı
ben bodrum turgutreisteyim mailime biraz resim ve bilgi gönderirimisiniz kiralıkmı satılıkmı sezonlukmu nasıl oldunu bide fiyatını yazarsanız sevinirim emre_bodrum_20@hotmail.com

Yerleşim Türk ve Caicos Adalary / Mu?laMeslek Esnaf
Yeni Üye42 yazı

aslında super bısey sermayesı olan arkadaslar ıcın yaklısık 5 yıldır bodrumda otellerde calısıyorum ve hala calısmaktayım,sermayesi olan arkadaslar kar yapacaktır ,bence ortak arayan arkadasa ulassınlar

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Turizm
Üye261 yazı
Merhaba yenifırsatlar ,

web sitesi adresi mailinize gönderilmiştir. İyi çalışmalar.

Yeni Üye61 yazı
o bölgedeki otellerin çoğu zarar ediyor.. Hem randımanlı çalışamıyorlar hem de büyük otellerin gölgesinde yaptıkları hizmetin karşılığını tahsil edemiyorlar...
Hayat hata kabul etmez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye261 yazı
benim ortak aramamın sebebi zarar ettiğimizden değil sadece yanlız çalışmanın verdiği zorluklardan ve bu sektörde çalışan hizmetlilerinin kalifiye olmamasından kaynaklanan bazı aksaklıkların ortadan kalkmasını sağlamak kendi işyeri olduğu içn daha fedarkalıkla çalışılmasıgörev bölümü yapılıp daha verimli çalışma ortamı içersinde karlılığın arttırılması yatmaktadır.ben aynı otelde bu sezon 6 ıncı sezonum zarar edn işletmeyi 6 sezon nasıl yürütebilirim ki evet orda kira raiçlerinin üstünde kira ile kiralanan her otel büyük küçük zarar eder.küçük otellerin müşterileri herşey dahil sisteminin arkasına sığınıp kar ettiklerini zannediyorlarsada günü kurtarmak adına yaptıkları promosyonlar bu sene geri tepmiştir.3-4-5 yıldız otellerinde verdikleri kahvaltı ne fark var ki onların kullandıkları malzeme ile bizim verdiklerimizin arasında ne fark var onlar 40 çeşit açık büfe veriyorlarsa benimde verdiğim 25-26 çeşit kahvaltılık bendeki sabah atılan malzeme yok iken onlarda atılan herşey dahilin verdiği savurganlıkla atılan zayi olan malzeme benim on günlük kahvaltılığım onun için benim zarar etmem kira normalse söz konusu bile değil personel sayım kendimin haricimde iki kişiyken büyük otellerde personel sayısı 200leri bulamakta bunları bir kenara bırakalım ben sahsen 200-250 odalı beş yıldız bir otelde herşey dahil sistemi tatil yapmaktansa 15-20 odalı denize yakın br yerde tatil yapmayı tercih ederim çünki free ne zaman istersen istediğimi yapacağım istediğim saat nerde yemek yemek istiyorsam yiyeceğim bağlı kalmayacağım saatli bir şeyler yapmak istemeyeceğim binlerce kişinin aynı anda yemekhane gibi bir yerde yemek yenilmesi asker ocağı okul gibi çok hoş olmasa gerek.tatilin anlamı bu değil bence.daha free daha sakin kafa dinlemek koca bir kış sezonunun stresini üzerinden atabilmek asker yemekanesi gibi topluca yemek yenilmesi değildir.değerli yorumlarınız için teşekkürler sayın parafesor

Yeni Üye82 yazı
sayın arkadasım bende bılgı almak ıstıyordum mail adresımı yazıyorum svancis@gmail.com
serkan

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye261 yazı
mail adresinize resimleri gönderdim sayın svancis görüşmek üzere iyi günler dileği ile

Üye261 yazı
ciddi ilgilenen arkadaşlar için web sitesi adresini veriyorum yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz sanırım iyi çalışmalar dileği ile

Üye261 yazı
www.villaistanbul.com

Üye261 yazı
ferruh bey ;
mail adresinize otel bilgileri web site adresi ile bilgiler gönderilmiştir iyi çalışmalar dileği ile

Üye261 yazı
konu günceldir

Yeni Üye1 yazı
geliştirilebilinir bir tesis olarak görünüyor...eğer güncelse konuşabiliriz..
-B&C BusinessClub-

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
işletmenizle ciddi olarak ilgileniyorum ortaklık şartlarınız neler ödemeyi nasıl yapacagız çünkü sezon başlamak üzere okul tatili de yaklaşıyor bana cevap yazarsanız sevinirim e mail adresim cenkmarmaris77@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / FethiyeMeslek Turizm
Yeni Üye15 yazı
işletmenizin web sitesine baktım ciddi olarak ilgileniyorum eger şartlarınızda uygun ise ben ciddi olarak ortak olmayı düşünüyorum cenkmarmaris77@hotmail.com adresinden bana şartlarınızı bildirin bende turizm işi ile ugraşıyorum ayrıntıları konuşuruz

Yerleşim Türkiye / FethiyeMeslek Turizm
Yeni Üye20 yazı
sayin scetin, amerikada ikamet etmekteyim ,bodrumda bir otel alarak isletmek istiyorum.bu otelmi/motelmi/pansiyonmu/olmalive konumu nerelerde olmali,yatak sayisi en az kac olmali,emlakcilarla pazarliklarin sirlari,bu isdeki yanilgilar ve pazarlik oyunlari,kisaca nelere dikkat etmeliyim.3.000.000 $ kadar olabilir.2012 icerisinde donus programim var.tesekkurler
kayahan

Yerleşim / New YorkMeslek Di?er
Üye291 yazı
bende resim ve fiyat bilgisini rica ederim,ayrıca genel bir bilgi isteyecektim
alishn@k.st

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy