Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

1 Ytl İle 1milyon Ytl Kazan

BaşlatanbakmakgörmekTarih14/09/2006 15:58:26Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
şimdi bu kazanç nerede diye hemen herkes dikkatlice okusun. Öğrenci , doktor, avukat, fakir, işsiz, ev hanımı (artık ev erkeğide var),iyi kötü herkes katılabilir.Önemli olan burada 1ytl paranızı ayırabilmek ve onu kaybetmeden onunla birlikte çuvallara koyabileceğiniz büyükmü büyük ,önemlimi önemli sayılacak parayı hemen kazanmak ve saymak için de bir kaliteli para sayma makinesini alabilmek.İlk kural annenizin kızlık soyadını ve tc kimlik numaranızı ve para işinde önemli olan unutmayacağınız bir şifreyi kimsenin görmeyeceği bir yere not almak.İkinci kural böyle önemli bir paranın kazanılmasında bilmediğimiz ve hiç duymadığımız akrabalarımıza karşı aile soy ağacının tesbit edilerek noterden onay alınması.Üçüncü kural bu büyük parayı kazandıktan sonra yenii yerleşeceğimiz şehir yada ülkeyi tespit ederek,eski ailemizlemi gitmek,yoksa yeni bir ailemi kurmak .
Arkadaşlar bu örnek yazımı burada kesmek istiyorum.Herkesin bu yazıyı merakla okuduğunu biliyorum!!çünkü üretmeden hemen kazanma var sonuçta.En sevdiğimiz şey değil mi?Hemen kazan ve yorulmadan harca.Diğer yazılarıma istinaden işte sizlerden ricam soruların cevapları.
1-bu yazıyı gerçekten hemen açıp okudunuz mu ?ve ne düşündünüz???
2-İlk aklınıza yazı başlığını görünce ne geldi?
yine de merak edenler için kolay kazanç önerim;
1- 1 ytl ile sayısal,iddia,ganyan vb.(herkes oynayabilir 18 yaş altı da dahil)
2- 1 ytl ne sahip ol cebinde kalsın
zor kazanç ve belkide uzun yıllar alabilecek;
1-organize ol ,koop.kur,yatırım kluplerine katıl
2-tek işle uğraşma...
BEB

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yazar997 yazı
:)

çok güzelmiş, kurgu olarak ta çok iyi.
Takdir ve tebrik ediyorum :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
başlığı görünce ilk aklıma gelen rahmetli Sakıp Saban'cının "elimde ki parayı yitirmemeye çalışırım" sözü geldi. ve o tarzda bir yazı bekliyordum. "tc kimlik nosu ve anne kızlık soyadı" nı görünce ıhıııı bizim dostlar 2.titan vakasını yakalamışlar dedim içimden:))
ama 1 ytl ile özellikle koniks ortamında bedavadan zengin olacağımı hiç düşünmedim:))
harika bir yazı... izninizle yazınızı rumuzunuzla birlikte arkadaşlarıma gönderiyorum.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

selamlar
Bu sitede böyle bişey beklemediğim için
ilk aklıma gelen şey hatta dilime vuran "Buda nerden çıktı" cümlesiydi.
atalarımızın dediği gibi azın kıymetini bilmeyen çokun hiç bilmez
sanırım kısa yoldan köşe dönme zihniyeti bu toplumun en büyük sorunlarından biri
herşey değişebiliyor ama zihniyet değişimi çok zor ve sancılı oluyor

Yerleşim Türkiye / içelMeslek Di?er
Yeni Üye55 yazı
hikaye bunlar...
erdinc

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / Lefko?aMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
harika mest oldum bu fikre:)

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye3 yazı
benim ilk aklıma gelen şu titancılar geldi,ona benzer birsürü ilan var nette,bende yaa kardeşim sen kazan ozaman o parayı millete kazandırmak için niye yoruluosun yazacaktım:)
neyse bu çok hoş olmuş:)

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı
valla dalga geçiyolar gülerim diye baktım
BIRAK AKLIN YÜRÜSÜN BEDENİN ONU TAKİP EDECEKTİR..

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
gercekten guzeldi ulkem1z sartlarinda buna inanip atlayanlarin olmasi cok olasi.....
muzzy

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye24 yazı
direk sorularınızı okumaya başladım ondan sonra yorumları tespitlerinizin anlamsızlığını düşündüm çünkü hepimiz yılbaşında milli piyango alıp çıkmasada devletimize kazanç diyen insanlarız ,şans oyunları v.s
kimilerimizin zihniyet olarak kabul ettiği bu olguyu savunmak değil amacım ama
düşünün ki hayatınızda emeğinizin karşılığında alamdığınız birşeyler varmı?aslında yeni bir konu başlığı bile olabilir bu:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
sonuç ne hocam tamamını gedırde tamam anlıyalım dımı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye148 yazı
1-SAÇMALIKTIR SALLIYODUR DEDİM AÇMADIM 2.GÜN AÇTIM
2-YOK ARTIK DİYE DÜŞÜNDÜM AMA TABİ HER İNSAN GİBİ YA YAPILIYOSA DEDİM Bİ AN AMA KURGU SÜPER OLMUŞ
:D

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
Yeni Üye40 yazı
Aslında yorumlara bakarsanız bir çoğumuz bunun altındaki ne acaba diye şüpheyle veya altındaki espriyi anlamak için senin başlığa tıklamış.

Oltaya takılan arkadaşları da kınamamak gerek, çünki basın ve iş hayatında yaşananlar ve süslü püslü sunulan hayatlar bize bunun nekadar cazip olduğunu göstererek kolay hayata kolay parayla atlanabilineceğini düşündürüyor.

Demem odur ki, iki çeşit insan var, biri tecrübelerden dolayı kolay paranın varlığına , varlığı olsa bile işe yaramamasına inanmayan, diğeri de kolay paranın başına ne belalar açabileceğini bilmeyen tecrübesiz insanlar , ee birde dış etkenler olunca ziftden yapılmış çilekli pasta gibi görünür o kolay para.

Saygılar
Be a light, not a judge,
Be a model, not a critic,
Be part of the solution, not part of the problem.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
netteki tacirlerden biri siteye sızmış die düsündüm ve actım :) tc no anne kızlık soyadıyını falan görünce de kesinleşmeye basladı düsüncem :) ama değilmiş..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
açık konuşmak gerekirse birisi yine bişeyler şaçmalıyo ama ne acaba diyerek açtım konu başlığını

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Kamu sektörü
Üye193 yazı
Sıradan bir kurgu, sıradan yorum dizisi, üşenmeden hepsini okudum...

Son yorumlar bölümündeki tüm konuları genelde yukarıdan aşağıya okurum.

Okunan her yazı insanın belirli kazançları sağlamasına neden oluyor.

Reklamların son şekli olarak tüketiciye sunulma noktasına gelirken yakalmaya çalıştıkları ortam işde budur.

Kim nere ne şekilde bir tepki gösteriyor!

Sunumun kaliteli, yararlı, kazançlı veya mükemmel oluşu kabul görmesi için okadarda etkin bir röl oynamaz,

Oysa sunumun sunulacağı kitleyi iyi tanımak , beraberinde istenen başarıyı yüzdelik olarak büyük bir oranla getirecektir. Sonucun yüzdelik kısımlarından büyük paysahibi başarı bölümünün olacaktır.

Hikayenin konuyla ne alakası var?!

Bilmiyorum!

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
:)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Şeytanın bacağını kırdım diye çok sevinmiştim. Teessüf ederim . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye122 yazı
arkadaşım çok güzel üfürmüşsün zurnayı... bravo sana .... banada bu yazıyı okuttun ya .. saygılar................
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Üye436 yazı
:) haticeye değilde neticeye baksak?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye286 yazı
Burada duydugum gercek bir olayi paylasmak istiyorum.

17 yasinda genc bir girisimci gazeteye ilan verir ve der ki: 1 € ya milyoner olmak istermisiniz.Size inanilmaz bir is fikri asagidaki hesaba paraya yatirin mail adresinize calismami gonderecegim.

Aradan bir hafta gecer ve para gonderen herkese bir mail atar ve derki su gunku cikacak gazetede cevabim yazacaktir.Gazeteyi acip gorduklerinde "Benim Yaptigim gibi yapin " yazan kisa bir yazi cikar.Sonuc olarak 3 milyon kisi hesaba para yatirmistir:)))))
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Üye436 yazı
bu  lıkmı? yoksa yaratıcılıkmı?

Üye286 yazı
Nasil baktigina bagli

Üye436 yazı
bakamıyorum..

Üye286 yazı
O zaman bakis acinizi degistirin.

Üye436 yazı
heralde bende mıknatıs var cekiyorum :)

Yeni Üye12 yazı
Başlığı görünce acaba kim ne saçmalamış diye düşündüm açıkçası :)
Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan yelkenleri rüzgara göre ayarla..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SouL
Burada duydugum gercek bir olayi paylasmak istiyorum.

17 yasinda genc bir girisimci gazeteye ilan verir ve der ki: 1 € ya milyoner olmak istermisiniz.Size inanilmaz bir is fikri asagidaki hesaba paraya yatirin mail adresinize calismami gonderecegim.

Aradan bir hafta gecer ve para gonderen herkese bir mail atar ve derki su gunku cikacak gazetede cevabim yazacaktir.Gazeteyi acip gorduklerinde "Benim Yaptigim gibi yapin " yazan kisa bir yazi cikar.Sonuc olarak 3 milyon kisi hesaba para yatirmistir:)))))

Bu genç Bild gazetesine mi ilan vermiş yoksa :D
3 milyon kişi olduğuna göre nerden baksan 2 milyon tirajı olan bir gazete olmalı..
Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan yelkenleri rüzgara göre ayarla..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye515 yazı
bence yaratıcılık sonuçta fikir veriyo bende bunun gibi bir yazı okumuştum gencin biri cekiliş yapıyo ödül içinde bir köylüden 100 $eşşek alıyo ama eşeği çekiliş gününe kadar köylü bakacaktır genç eşşeği almaya geldiğinde eşşeğin ölü olduğunu görüyor ve köylüden parasını ister köylü parayı harcamıştır ve iade edemez genç köylüden eşşeğin öülüsünü ister köylü ne yapacağını sorar genc piyangoda ödül olarak kullanacağım der ve ayrılır.köylü genci 1 ay sonra görür ve eşeğin ölüsü işe yaradımı bari ?diye sorar gencin cevabı 'Evet büyük ödülün eşek olduğu piyangoda biletleri 2 şer dolardan sattım ve 500 biletten 898 dolar kar ettim'
_köylü peki ölü eşeğe kimse itiraz etmedimi diye sorar
_genç evet bir tek piyangoyu kazanan itiraz etti onada 2 dolarını iade ettim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf