BayBars G. arkadasım sanırım bi kaışıklımı oldu neyse. pek anlamadım. ortada satmaya çalıştığım bir şey yok. ortaklı bir iş yapmaktan sözediyorum. yada ne demek istediğinizi daha açıklayıcı yazarsanız , sanırım sizi anlamama yardımcı olacaktır. saygılar
bulunduğum yer odessa nın merkezi yeri ve elit kesimin yaşadığı yer. %50 ortaklık için yarı yarıya sermaye ye ihtiyaç var. gerekli olan rakam şimdilik 20-25 bin usd dir. bu parayla mutfak malzemeleri masa sandelyeleri ışık ve ses sistemleri satın alınacak
arkadaşlar iş yerimi elimde kalan mallarımın bir kısmını satarak açmayı başardım. artık bir ortağa ihtiyacım yok. yani ekmeğimi bölüşmeme gerek kalmadı.yinede ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım. merak edenler için şunu söyleyebilirimki 15 günlük çalışmam sonucu 9800usd kar ettim. darısı siz değerli koniks üyelerinin başına.
TEL:0038 097 830 56 09 not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.
TÜRKİYE TEL: 05432582617
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz