Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Seyahat Acentası Kurmak Istıyorum

BaşlatanyesımTarih12/01/2010 19:39:41Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
SEYAHAT ACENTASI ACMAK ISTIYORUM ORTAK ARANIYOR adım yesım yaprak turızm 12yıldır ugrasıyorum ve bır seyahat acentası acmak ıstıyorum ankarada ılgılenen arkadasların sermayem olmadıgı ıcın yapamıyorum tecrubem ve oldukca ıyı bır cevrem var telım05067742290ılgılenen arkadasların pısman olmıycagından emeınım tesekkurler ıyı calısmalar
yesım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye20 yazı
eğer bir maliyet hesabı çıkartıp işin niteliği hakkında daha fazla bilgi verirsen (yurt içi/yurt dışı kültür turizmi vs.) sonrasında görüşebiliriz.
kurtuluş

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
size yardımcı olabılırım . Bana ulaşırsanız sevınırım.

msn : murat.koglu@hotmail.com

cep : 532 214 88 75

Mehmet Murat Karslıoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye49 yazı

SELAM: AJENTA AÇMAK ISTEDİĞİNİZİ YAZMIŞSINIZ.BUNUN İÇİN BELGE GEREKIR SANIYORUM SİZİN BELGENİZ VARMI ORTAĞI BUNUNİÇİNMİ ARIYOSUNUZ.BIZ HEM ANAKARADA HEMDE İSTANBULDA BU İŞİ YAPMAK ISTIYORUZ
canayaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye73 yazı
SELAM TÜM YAZARLARA
ALAMNYADA 20 YILDIR SEYAHAT ACANTASI ILETIYORUM. PAKET TUR UCAK BILETLERI AGIRLIKLI. ALANYADA SUBE ACMAK ICIN MÜSAIT MEVKILERDE DÜKKAN ARIYORUM. BÖLGEDEKI ACANTALARDAN BIRHAYLI FAYDALI BILGI ALDIM. ANTALYA BÖLGESINDE BÜYÜK ACANTALAR BELLI BIR MEBLAG KARSILIGI YILLIGINA LISANS VERIYORLA. YANI MISAL X ACANTANIN BIR SUBESI OLUYORSUN. YENI BASLAYANLAR ICIN BU SEKLINI TAVSIYE EDERIM. BIR MÜDDET ISIN NABZINI TAKIP ETTIKTEN SONRA DIREK TÜRSAB ÜZERI SIRKETINIZI BAZI BEDELLER KARSILIGI ACABILIYORSUNUZ. ALANYADA OFISIMIZI ACABILIRSEK ALMANYADAKI LISANSLARIMIZI KULLANMA AVANTACIMIZ OLACAK. DAHA GENIS BILGI ALISVERISINDE BULUNMAK ISTEYENLER LÜTFEN E-MAILIMIZE YAZSINLAR
MUSTAFA GÜRER
musti@gmx.org
+47 171 5000414
mustafa

Yerleşim ALMANYA / WürzburgMeslek Ythalat / Yhracat