Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Berber Ürünleri Toptancılığı

BaşlatankarakediTarih11/01/2010 13:27:28Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Herkese iyi günler arkadaşlar .
Arkadaşlar kriz teğet geçti ve bende battım turizmde butik işletiyorudum borçlarımı ödeyemiyorum ve hergün postacı kapıda ama ümidimi kaybetmedim ..

Siz değerli arkadaşlarımın fikirlerine acilen ihtiyacım var berber ürünleri toptancılığı yapmayı düşünüyorum
kazandırırmı emin değilim bu işle uğraşan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum teşekkürler

Bunun yanında geleceği olan iş fikirlerine açığım turizm alanında allha emanet olun herkese bol kazançlı
ve huzurlu işler dilerim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye70 yazı
bence dürümcülük yap,insanlar ayda bir traş olur,ama günde üç yer

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
Üye515 yazı
bizde düşünüyoruz kozmetik ağırlıklı anne kuafor biz kuafore urun alınca mıktara gore fiyat veriyolar mesala
1)matrix sampuan perakendede 21tl toptancıdan tek alınca 13 tl toplu koli bazında alınca tanesi 7 tl
2)orifleme gibi markalar %40 karla calışıyor
3)int arastır sac boyaları aynı markayı 2 tl satanda var 3 tl ytl sahibinden.com
4)alibaba.com incele o boya tası burda 2 tl orda bak kac kuruş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye63 yazı

geleceği olan işfikirlerine açığım demişsiniz kim açık olmaz ki yazarken de harfleri eksşk yazmamaya dikkat edin.
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye27 yazı
Merhaba;

Turizm alanı için faal bir çalışmamız yok şuan, yakında inş. Bir tatil köyü kurmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece düşünce aşamasında.

Berber ürünleri toptancılığı kazandırır.

Koltuk, ayna, mobilya, bozulan bir fon makinesi, yeni alacağı bir makas vs aklına gelebilecek bir çok ürün var. Bütün bu ürünlerin tedarikimi yoksa sadece kozmetik alanı ile mi sınırlı olacak?

Sadece kozmetik ile sınırlı kalırsan kazanman zor ama bozulan bir koltuk yada yeni alınacak bir koltuk tedariki yapabileceksen kazanman o kadar da zor olmaz.

Yalnız bu iş için yatırım gerekiyor.

Geleceği olan bir iş için ofisondim@hotmail.com adresinden bana ulaş, ayrıntılı olarak görüşelim.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Üye115 yazı
berber ve kuaför malzemesi satışı düşünüyorsanız bilhasa antalya bölgesinde otel lerin salonlarınla sezonluk anlaşarak satış yapın istediği ürünlerin sadece 3veya 5 ceşidi ile ilgilenin ve teklifinizi yapın toplam da evraklarını alın sezon icersinde ödesin..
daha da fazla bilgi verebilirim.
saygılarımla
Kozmetik kimya ürütimi ve pazarlama..kuaför ve güzelliksalonu işletmesi

http://www.diloksakozmetik.com
http://www.proximo.com.tr
info@diloksakozmetik.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
yönlendirmeleriniz için teşekkür edrim arkadaşlar
dilaver arkadaşım bu işi yapanlar otelere girmiyorlar yada güvenmiyorlar otelere

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek