Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

T. V. Prodüksüyon Şirketi Kuracağım- Fikir Lazım

BaşlatankamilbeyTarih08/01/2010 17:25:37Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
TV için programlar yapmak istiyorum. Bunun için yeterli altyapı bilgim var. Aklımda da belli program formatları var. Bunların bazıları piyasada ki programların benzeri bazıları ise özgün formatlar.
Diyeceksiniz ki bize ne ?
Forumun zeka seviyesi ortalama TR vatandaşının kinden yüksek. Bundan dolayı da yardım bekliyorum. Ama karşılıksız.( şimdilik karşılık beklemeyin, ama gercekten güzel uygulanabilir formatların , eger uygulanırsa mutlaka karşılığı olacaktır )
Kafasında -şöyle şöyle bir TV programı acaip tutar diyen biri varsa hodri meydan. Telif konusunda utangaç arkadaşar direkt emailime de gönderebilirler. Ama forumu tercih ederim çünkü birinizin söylediği bir formatı başka biri eleştirileriyle düzeltebilir.
Bu bir yarışma değildir. Herkesin fikrine açığım.
KamilBey

Yerleşim Türkiye / MarmarisMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye57 yazı
selamlar,ismim ilker bende marmariste yaşıyorum,yapmayı istediğiniz projeler yıllardır benimde kafamda vardı.ancak imkan olmadı birazda şansızlık diyelim tanışmak isterim.
saygılar
ilker ay
larossian@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye300 yazı
1- Belgesel tarzı araştırma programları olabilir.. (Bkz: Coşkun ARAL)
2- Ülke içi veya ülke dışı gezi, tanıtım,kültür ,röportaj programları olabilir...
3- Belirli vakıflar ile röportaj olabilir..

Sadece bir kaç fikirdi.... Başarılar...
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı

ilginç bi düşünce bence hemen hemen her konuda program yapılmış gezi bilgi yarışma dram kayıp macera yetenek kultur yani her konu işlenmiş programlarda siz neden bir ilki yapmıyorsunuz? en iyi oyuncu aile yarışması,yada en yetenekli geniş aile tiyatro müzk oyunculuk sanat yani bir dal seçilebilir hata oyunculuk üzeri olursa oyunlarınıda kendileri yazıp oynarlarsa bence süper olur........

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye98 yazı
malum bildiğiniz gibi türk dizileri 30 a yakın ülkede yayınlanıyor, sizin yapacağınız programlarda daha sonraları için yurt dışında yayınlanması için hem ülkemize hem türk cumhuriyetlerine hem ortadoğu ülkelerine hatta gelişmiş ülkelere hitap etmeli.
dış ticaretten sorumlu devlet bakanı zafer çağlayan yapım şirketlerini destekleyecek bir model üzerinde çalıştıklarını açıkladı. yine tekstil devlerinden mol firması yapım şirketlerine ne tür yardımlar yapabileceklerini düşündüklerini söyledi. kısacası türk kültürü türk edebiyatı türk sineması daha ileri noktalarda olmayı hak ediyor. ülkemizdeki normal tv kanallarında basketboll la ilgili birşeyler yapabilirsiniz. spor sadece futboldan ibaret değil bir sürü spor dalı var ve türk insanı bu tür programları hemen kabul edecektir. gayrimenkul programı yapabilirsiniz 200 ün üzerinde alış veriş merkezi var her bölümde bunları tanıtabilirsiniz. denizcilikle ilgili programlar yapabilirsiniz enerji sektörü yine yapılan yollar barajlar tünellerle ilgili programlar yapabilirsiniz. çalışmalarınızda kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / Türkiye
Üye122 yazı
program konusunda şimdilik bir fikrim yok fakat kanal konusunda uzun zamnadır düşündüğüm bir proje var.

turizm kanalı

türkiyenin en ücra köşesinin dahi irdelendiği bir kanal ve bu kanalın uzantısı tur şirketi koordineli çalışılabilir. detaylar hakkında çok uzun yazabilirim. aklınıza yatarsa ayrıntıları yazabilirim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye101 yazı
wipeout tarzi ama kucuk fromatli cocuklar veya ilkokullar orta okulllar arasi yarisma programi
ozan cima
ada-line trd.
tel;0081 903 698 1001
tokyo/JAPAN

Yerleşim Japonya / TokyoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı
kanal-i-zasyon seyret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
Herkese tek tek teşekkür ederim.
@lorassian ; Ben guletshow firmasının sahibiyim. Ofisim yat limanında. Friends cafenn caprazında why not cafenin üst katında. Sizi herzaman beklerim gelin tanışalım. Beim gercek adım da Kamil.
@desert16 : Bence bunlar senin kendi sevdigin program tarzları ama malum ben işin ticaretindeyim :)
@teoxx : iyi fikir
@ufukinsaat : AVM lerle ilgili tanıtım fikri gercekten iyi
@gospodin : JOLY TV var digiturkte , joly tur tarafından opere ediliyor. Digiturk 500 bin dolar istedi. Kanal taşımak diyorlar bu işe. Bu parayı veriyorsunuz kanalınız digiturk te bir yıl boyunca yayın yapıyor. Gider-gelir hesabını cok iyi yapmak lazım. Bu rakamlarla patlarsan cok kötü olabilir.
@yusuf :)
@ozan : ben buna benzer bir sey gordum TV de. Baba ve ogul katılıyor. cok eglenceli gibi gorunuyor.
@bluwow : tmm seyredecem. konu ile alakalı oldugunu biliyorum.
KamilBey

Üye515 yazı
1)popstar yarısması yap avp ülkelerin 1. topla her ulkeden bir jüri halk oylaması eurovision tarzı
2)kampanyatv indirim tv firmaların kampanylarını smsle %40 indirim
3)erkek programı futbol turkfilm belgesel avcılık ben sabah 9 dan aksam 5 e kadar kadın programı goruyorum
4)toptantv vs.. esnafın satacagı ürünleri internetten toptan fiyatlarını görmesi sizinde komisyon almanız
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye68 yazı
Kamilbey gündüzleri pek fazla tv seyredemiyorum akşam eve gittimmi seyretme imkani bulabiliyorum ama seyredilicek fazla bişey bulamıyorum kanallarda, ya dizi ya karı kız programı yada ülke gündemiyle ilgili programlar oturumlar seyretmek zorunda kalıyorum. Aslında halkı bilgilendirecek bölgesel programlar yapılmalıdır. Her hafta farklı bir bölgeyle ilgili bir program. Örneğin karadeniz yöresiyle ilgili bilgiler o bölgede ne yetişir insanlar nasıl geçimini sağlar gezilecek görülecek yerler neresidir, bu tip programlar yaparsanız tutar gibi geliyor bana. bu tip programları devamlı takip ederim özellikle Güven İslamoğlunun her yerde bir haber var program formatı hoşuma gider bu formatta programlar yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
@171988 : bazıları yapıldı zaten bazıları cok buyuk produksiyon ve organizasyon isleri,bazları yapılabilir.
@ mustafa : sizin de soylediginiz gibi var bnlar zaten...
KamilBey

Yeni Üye18 yazı
uzman değilim bu konuda ama bana göre sanki izleyici her zaman olağan yani halkın içinden çıkan şeyleri seviyor yani düşünyorumda halkın oylarıyla ve halkın içinden çıkmış bir aile ve bide güzel bi senrayoylal o aile bi dizide oyanatılsa eminim çok tutaryani öcenlikle yarışma sonrada dizi sonrası alah kerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye111 yazı
yarışma programları sıkıcı
spor, müzik ve haber yeterince var,
belgesel var ama yabancı,

önerim sürekli yayın yapan yerli belgesel programların olduğu bir kanaldır,
program kaynağı kısıtlı olacaktır fakat zamanla gelişir umarım,

ikincisi sadece otomotiv üzerine bir kanal olabilir, modeller, yarışlar, mukayeseler, modifiyeler, vs, ya da her türlü hava-deniz-kara araçları gibi,

www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye22 yazı
Belli başlı 10 yapım firması yada yapımcıdan biri değilseniz işinizi Tv ye pazarlamak gerçekten çok zor. (ama imkansızda değil).
Tv ler ticari kurumlar. Elinizdeki proje eğer çok özel bir proje değilse, isim yapmış popüler birileri içinde yoksa finanse etmek istemeyeceklerdir. Hatta sizden yayın için bölüm başı ortalama 8-10 bin liradan(Ulusal kanallar baz alınarak ortalama olarak yazım) başlayan bir para talep edeceklerdir. Tabiki oda o kadar kolay değil. Önce kanalı ikna edeceksin, uluslararası yayın standartlarında ve tam profesyonel bir iş olduğuna inandıracaksın, e projedede bir ışık olacak haliyle, bir pilot bölüm çekeceksin (bazaen ekstra 1-2 bölüm), önlerine koyacaksın, ödemelerini peşin çatır çatır yapacaksın, beğenirlerse sana off-prime time da alakasız bir günün alakasız bir saatine yayın verecekler. Vereceklerde ne programına onlara danışmadan sponsor alabileceksin, finanse edebileceksin nede bağımsız onların direktifi olmadan içerik oluşturabileceksin. Hatta tutki bir sponsor buldun parayı vermeyi kabul etti, yayın parasınıda çıkardı ödedi ondan bile pay isteyecekler üstüne...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar Merhaba,
Benim Kısada olsa bi medya geçmişim var. Ünv Son sınıfta.. Cnn türkde Stajımı yaptım o zaman Ahmet hakanın Sunduğu Tarafsız bölge programının yapımında çalıştım. Ahmet Hakanın Sunduğu Siyaset Ağırlıklı program.. ile Gül Gölgenin Sunuculuğunu yaptığı Magazin Programı arasında büyük bi reyting farkı vardı.. Bizim Programın 3 katı reyting alıyordu.. Gül Gölge'nin programı ..
Benim Fikrim Şu, Magazin Programı yapılabilir. Diğer kanallarda çok da olan bi program olsa Farklı bi Formatta hazırlanırsa Ben Programın tutucağına inanıyorum..

Bu arada Kamil Bey Mümkünse Sizi tanımak isterim benimde böyle düşüncem var..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye23 yazı
Bu işlerde ne yapıldığı tamam ama kimin yaptığı da çok önemli. Ckrali'nin bahsettiği programı Gül Gölge değil de Yıldız Tilbe sunsaydı bak o kadar reyting alıyormuydu. Programın adını herkes unuttu ama Gül Gölge'nin adını unutan yok hala diye düşünüyorum :) Acun Ilıcalı daha evvel başarısız olmuş bir format olan varmısın yokmusunla tavan yaptı mesela. Çarkı feleği M.Ali Erbil değilde, Murat Bardakçı sunsa, ne olurdu onu da merak ediyorum doğrusu :) Yani doğru işi doğru adamla buluşturmadan başarı beklemek, kanat takılmış kedinin uçmasını beklemek gibi birşey olsa gerek.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye60 yazı
marmarisden yola cikarak turistik yerlere gelen yabanci kadinlarin,turk erkeklerinde ne bulduklari neleri sevdikleri,nasil ask yasadiklari,turk erkeklerinin seksteki basarilari,yabanci kizlarin kendi agzindan anlatimlariyla superbi program olur,hem seksi,hem turizimde gelisme,hem turk erkegi reklami,hem yabanci kadinlarin ,bir tasla iki kusu nasil vurdugu,canli agizdan anlatimlarla bir numaraya kisa surede oturur.
nerdenmi biliyorum derseniz.yillar once marmaris ve bodrumda yat kaptanligi yapmisdim,yatlarin yuzde 30 u turk genclerine yabanci kadinlar tarafindan alinip hediye edilmis,niye cunku memnuyet sicak kanlilik basari,saygi,ilgi.en onemlisi turk erkeginin atesliligi, bunu biz biliyoruz diger dunya ulkeleri,yeni yeni ogreniyor,
YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
Yeni Üye22 yazı
Rating yapmayan malum programın malum bayan sunucusu, malum kanalın genel müdürünün o dönem sevgilisiydi, şu andada eşi zaten. O malum şahısta şu anda o malum medya imparatorluğunun başındaki isim. Kim bakarki ratinge...
Birdy, yarışma programının neden ve nasıl başarılı olduğundan ziyade yapımcısı ve sunucusunun programını nasıl kabul ettirdiğini, arkasında kim yada kimlerin olduğunu, gizli ortaklarının bu başarıda ne kadarlık bir pay sahibi olduğuna bakmak gerekir. Yani şudurki; Ahmet yada Mehmet alsa eline o programın dosyasını kanal kanal dolaşsa asla pazarlama şansı bulamazdı. Biryerlerde illaki bir dayımızın olması gerekli... İşler böyle yürüyor.
Ceylanonun söylediği program hatta programlar en az 3 Alman kanalına yapıldı zaten. Dönem dönem çalışmışlığım vardır o tv kanallarıyla oradan biliyorum... Bol şans herkese. Var ise elinizde güvendiğiniz proje yardımcı olmaya çalıyaım yinede... Şiir gibi oldu :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye24 yazı
öncelikle bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim.

bir kısa film çekmeyi düşünmüşümdür hep ve uzun metraj stratejik, dram ve pek işlenmemiş konu olan ensest senaryolarımda var.
(ticari kaygıları olduğu için ertelenmiş)

(konuyla ilgili yorumlara bakarken farkettim ki henüz türkiye de yayınlanmamış bildiğim kadarı ile de avrupa da yayınlanmamış bir format geldi aklıma.
tabi bu konuda bir dosya hazırlayıp telif hakkı almam gerekir. telif hakkını alana kadarda kimseye anlatmamam gerekir. bu formatın % 70 milyon tutacağına inanıyorum ardındanda diger tv lerde kopyalarının yapılacağına inanıyorum)

yinede size bir öneri olarak şunu düşünmenizde fayda var
iyi bir sponsor bulup interrail trenlerinde röportaj yapılabilir ve uluslararası ünvan yakalanabilinir de izleyici kitlesi ne olur bilemem.
Herşey Çok Kolay Olana Kadar Çok Zordur...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye413 yazı
halkın çoğunluğu ufolara meraklı ve ayrıca ne olduysa birden bire bermuda üçgeni gündemden düştü. bu tip konularda belgesel türü araştırma ve arşivlere dayalı bir program inanıyorumki soluk soluğa izlenecektir.
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye413 yazı
halkın çoğunluğu ufolara meraklı ve ayrıca ne olduysa birden bire bermuda üçgeni gündemden düştü. bu tip konularda belgesel türü araştırma ve arşivlere dayalı bir program inanıyorumki soluk soluğa izlenecektir.
gama200@ukr.net

Üye413 yazı
gama200@ukr.net

Yeni Üye23 yazı
Tv Programı değilde, bence Digitürk, D Smart gibi ücretli servis veren ve Görsel konu anlatımlı ve soru çözümlü, zaman zaman sınav sorularının hangi özellikler baz alınarak, hangi sistematiğe göre hazırlandığı v.b konuları işleyen programlar da içeren, ösys, kpss, ales, kpds v.b. sınavlara hazırlayan, öğrenciler için müfredata paralel ders anlatımı ve soru çözümleri yapılan, zaman zaman üyelerine seviye belirleme sınavları düzenleyen ve bu doğrultuda programlar yapan, atıyorum," Bilge TV" gibi bir kanal kurulabilir diye düşünüyorum. Hayatın skor tabelası tutmaktan ibaret olduğu ve herşeyin bir sınavı olduğu günümzüde iş yapar gibi geliyor bana...
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
misafir diye bir tv programı düşündünüzmü hiç ünlü insanları orta halli ailelerin yanına yerleştirip orada onlardan biri gibi yaşayıp aynı zamanda günlük kendi işleriyle ilgilendiği haftalık olarak halk oylamasıyla derecelendirilip puanlalandırlan bir yarışma oldukça ilgi çeker sanırım
çok fazla proğram yapımcılığıyla alakadar değilim ama
hep yapmak istediğim bir şeydi
size kolay gelsin umarım yararı olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye355 yazı
arkadaşlar benim hiç anlamadığım bir konu ancak düşündüğüm şey şu ben normal uydu kanalları içinde 100 lerce yerel ve ulusal kanallar var bu kanalların bazıları müzik kanalları bazılarıda normal kanallra ancak içrik sıkıntısı yüzünden pek izlendiğini sanmıyorum bu kanallardan birisine yaptığınız programları istediğiniz saatte yayınlatabilirsiniz diye düşünüyorum
gelelim kim izleyecek bu kanalı sizin yaptığınız program neyse bunun için facebookta bir hayran kitlesi oluşturup paralı reklamlarla programı tanıtabilirsiniz bu yolla rahatlıkla 10 bin kişiye ulaşabileceğinizi düşünüyorum
biede ne tür programlar olabilir derseniz ben discoveryde zor balıkçılık. occ,otomobil yapımcıları gibi programları zevkle izliyorum bizim ülkemizde Karadeniz in azgın dalgalarında geçimlerini sağlayan insanların hayatlarının belli kesitlerinin hikayesini oluşturabilirsiniz 2 yada daha fazla teknede çekim yapıp yaptıkları işi kazaları kişileirin karakterini evden ayrılışlarından başlayıp tekrar eve dönüşlerine kadar olan tüm zamanı çekebilirsiniz ancak tavsiyem program formatı onları acındırmak değil oreda hayatını zor şartlar altında kazanan insanların ne kadar güçlü olduklarını ve tüm sıkıntılara rağmen gülen yüzlerini resimlemelisiniz.mesela nasıl yapılmış programı ülkemizdeki fabrikaları ve üretim yapan yerleri program yapbilirsiniiz bence basit bir demirciden bile bir çok hikaye çıkarabilirsiniz ben kendi sevdiğim hoşlandığım şeyleri buraya yazdım yani biraz insan biraz iş biraz mekan birazcıkta hikaye ancak formatı günümüz formatlarına uygun aktif ve hareketli olmalı izlerken insanları baymamalı
bu arata forumun zeka seviyesini övmüşsünüz ancak buna biraz takıldım doğrusu unutmayınki forumdaki kişilerde Türk onların tek farkı böyle mükemmel bir platformda fikirlerini paylaşma şansı buluyor olmalarıdır

inconstant79 arkadaşımın fikrini beğendim çok hoş bir program olabilir düşünsenize kimi insanlar sonradan zengin olmuşlarsa eskiden oturdukları evin şimdiki sahiplerine misafir olsunlar ve ya babadan zengin insanların asgari ücretli bir aileye 1 hafta misafir olup onlar gibi yaşadıklarını düşünün mükemmel bir program
yazımı bitiriken birazda siyaset yapayım programa Başbakanımızdan başlayabilirsiniz belediye başkanı olmadan önce oturduğu evde 1 hafta misafir olup ülkenin nereden nereye geldiğinin gözler önüne serecek program yapabilirseniz emin olun tüm Türkiye seyreder
inşallah başarıyı yakalarsınız değişik şeylere ihtiyacımız var saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye515 yazı
3D çekim yapabilen HD teknolojili kamera alınır.
Mesela ;
Panasonic iki lensli 3D teknolojisinin stereopsis ile birleşip 3D görüntüleri Full HD çözünürlükte kaydedip, oynatabilme imkanı sağlayan kameraları var.
Hatta Sony güncel iki lensli 3D kameralardaki problemleri ortadan kaldıran ilk tüketici modeli Fujifilm FinePix Real 3D W1 diye bir kamera çıkardı.

Bu kamerayla 3D reklam filmleri çekilir. Adventorial kuşağı restaurant, otel, tatil köyü tanıtımı gibi 5-10 dakikalık etkili filmler istenirse TV reklamı olarak, istenirse Tanıtım Medyası olarak dağıtılır.
Tanıtım medyası otel yada restaurantlara yerleştirilen 3D LED Tv lerde kapalı devre sistemle re-play gösterim yapılır.

Sadece bir fikir...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye108 yazı
bende bi fikir vereyim. doğuda zor şartlarda askerlik yapan kardeşlerimiz var gerekli izinleri alıp orada operasyonun tamamı olaz belki ama belli kısımlarını cekip devamlı bunu yayınlayan bi program yapabilirsin. halkımız tarafından cok beğenilecektir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Turizm
Yeni Üye78 yazı
"interaktif" diye bir program yap kardeşim..önce bi web sitesi kur, sona gece saat 12 den sonra programına sitedekilerden rasgele konuk seç, web camdan görüntülü.. şimdi diceksinizki ya sakatlık olursa küfür filan..bu olanaksız teknoloji gelişti 30 saniye gecikmeli gösteriliyo canlı yayınlar artık..hem siteye reklam al
hem programa bi konu belirle halkın sesini duyur...interaktif anketler yap..hem netten izlensin hem tv den..yakında bu hayal olmıycak dijital yayın geliyor
normal tvlerde bile settopbox larla bu iş yapılacak sen öncü ol..net her eve giriyor...çekişi yaparsın her hafta birilerine laptop hediyesi filan..
geliştirilebilir..bu hafta kim konuk belli olmaz..bende olabilrim yada ünlü bir konuk olur diğer konuklar sanal...altyapı sorun olmaz..

başarılar...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Üye450 yazı
Kamilbey,

Projeyi nasıl satacaksınız...

Malesefki Tv ler artık riske girmek istemiyor,Tvlerde izledğimiz pek çok şey yurt dışında yayınlanmış başarılı olmuş projeler...

Nitekim yurt dışında tutan projeler türkiyede de tutuyor..Hatta biz cılkını çıkarıyoruz.Birçok yapımcıda malesefki gidip yurt dışından telifini alıp uygun maliyetli projeyi getirip burada elindeki donelerle pazarlıyor.

En çokda maliyet önemli..Düşünsenize bir yemek programında 10 bin tl ye haftanın 5 günü 5 kişi bulup :) çalıştırabiliyorsun neredeyse bedavaya... :)))D Kriz dönemi..

Bunun için burada fikir aramak yerine,yurt dışına çıkmak,izlemek begenmek araştırıp alıp gelmek lazım...Kiii öyle tahmin ediyorum rafda bekleyen sayısız proje ve format vardır...en ekonomiğinden başla**** veriyorlar fırına..

Yahu bakıyorsun yarım saatlık dizi,2 saatte bitmiyor.Adamın telefonu çalıyor, -Telefonun ekranında kimin aradığını gösteriyor 2 dk......Alo diyor...Bir bakış atıyor 2 dk..Bihterrr....Diyorrrr 3 dakika kaşlarını çatışını gösteriyor...Yani format iyi olacak,birde ekonmik olacak,dolduracak...Falannn filann...

En güzeli reality show...Mesela gideceksin bir fabrikaya adamın iş akdinin fesh edilmesini çekeceksin..Adamın insan kaynaklarının odasına girişi 5 dk...Alnından harıl harıl akan ter 5 dk...Kızaran yüzü 10 dk...Titreyen sesi 20 dk...Adam zaten işsiz,prodüksiyon masrafı çok çok düşük...Vereceksin bir 50 tl daha gidip evde eşine anlatmak için kıvranışını çekeceksin 30 dk...Kadının ağlayışını çekeceksin 1 saat...

Ben izlesem bunu izlerim arkadaş,Yine milletin beynini yavaşlatır,yine uyuşturur ammaaa...En azından belki birileri ulan ben nasıl olduda hamd olsun kriz teğet geçti diyebildim der...

Sayg...
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye450 yazı
Yalnız düşündümde hakketten tutar bu format,hem ucuz hem cevır cevır ver anasını satıyım..Oyuncu,figüran sıkıntısı hiçmi hiç yok...

Yarın sabah 8,30 da noterdeyim valla kamilbey bey :) telifini almaya,ona göre yani....hehe
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans