her boyda her ebatta koli bantları ,kağıt bantlar , çift taraflı bantlar ,para bantları baskılı veya baskısız piyasadan çok daha uygun fiyatlara fiyat için miktar belirtirseniz mailinize ayrıntılı bilgi gönderirim.
kilo ile satılan bantlar defolu olduğu için ambalajlı satışa uygun değil zaten muhtemelen defosu da baskıda yapılan hatalardan kaynaklandığı için herkes başka bir firmanın logosunun bulunduğu bantla kendi ürünlerini kaplamak istemeye bilir.
bu malları sen üretiyorsan ilgilenirim toptan baya satar tabi sen üretiyorsan çünkü fiyat uygun olmalı burda çinden getirenler var üretenler var malına güveniyorsan buyur görüşelim iyi çalışmalar 05427775699
arkadaşlar fiyat tekliflerini isteyen herkeze gönderdim resim istemişsiniz ama hangi ürünle ilgilendiğinizi bildirirseniz adresinize numune gönderebiliriz ayrıca mahmut bey size de fiyat teklifi gönderdim ama adresinzin doğru olduğundan emin değilim mailinizi yazarsanız tekrar gönderirim
beni ara mail atma ticaret maille olmaz konuşmayla olur 0454 225 86 56 iş tel bulent
sonnokta
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz