Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Deri Defter

BaşlatanbulentbarinTarih08/01/2010 03:38:21Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
urunler ıcın pazar ve toptancı arıyorum

bulent

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye17 yazı
fıyatlr mınık defter 10*14 cm 100 yaprak 8 ytl kucuk 13*17 cm120 yaprak 10ytl 15*21 160 yaprak12 ytl.17*25 cm 200 yaprak 16 ytl. kagıt olarak sarı samua kullanılmakda dolmakalemle yazıldıgın da arka tarafa kesınlıkle gecmez.cılt ısleri kardesler cılt evi tarafından yapılmakda olup dıkıslıdır. kesınlıkle dagılma yapmaz. bu fıyatlat topdan alıs verıslerde ve pesindır.
bulent

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye389 yazı
fiyat ve resim rica edeceğim .....serdar_torun_hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2981 yazı

fiat resim ve satış şartlarını rica edeceğim . Ve her üründen bir tane numune isteyebilirmiyim . Diğer promasyon ve matbaa işlerimizin pazarlanması esnasında , müşterilerimize gösterebileceğimiz bir ürüne benziyor.

İfkkaragul@hotmail.com
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
sevgılı arkadaslar fıyatlar 2010 yılın fıyatlarıdır epeyce bu fıyatlara dayandım ancak gelınen kosullarda fıyatlarımızı 10 tl 12 , 14 .18 olarak topdan da sımdılık bu fıyatları uyguluyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhabalar. ürünlerinizle ilgileniyorum. istanbulda uzun süre toptancı ve ithalatçı kırtasiyelerde çalıştım. ve şu an kendi işimi kuruyorum. lütfen şu e-posta adresine mahiraktash@mynet.com size ulaşabileceğim iletişim bilgilerinizi yazar mısınız?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
kuwait de yasiyorum ve dunyada bircok ulkeyi gezdim. ticaretle ugrasiyorum Yukaridaki resimlerdeki gibi farkli 3-4 boyda deri defter almak istiyorum baslangic adedim 300 tane eger defter kalitesini begenir ve satis konusunda karsimdaki aliciya kabul ettirebilirsem adetler 1000 e cikabilir.
mail adresim

ilkerdikici50@yahoo.com

Yerleşim Kuveyt / HawallyMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
hocam defter fiyat listesini alabilirmiyim.teşekkürler iyi çalışmalar. fiyat listesini e-mailime yollarsanız sevinirim. rolyefustas-2011@hotmail.com
rölyefustası necmeddin

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Esnaf