Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gerçek Kelebek Kanadından Tablolar

BaşlatangaripbiriTarih06/01/2010 15:46:13Yorum32

İlk mesaj
Üye299 yazı
Merhabalar arkadaşlar;
Resimde görülen ve kelebek kanatlarından işlenerek yapılmış değişik motilerdeki tabloları kendim ithal ediyorum.Elimde şu an 50 adet kalmıştır. Toptan ve parekende olarak satmaktayım. Çerçeveli ve çerçevesiz opsiyonlar mevcuttur. Motifler farklı farklıdır. Değişik resimleride ileride yükleyeceğim. Tablolar taşıma sırasında kırılmaması için alıcıya özenle paket yapılacak ve esere zarar vermeyecek şekilde kargolanacaktır......
ozdil45@hotmail.com tel: 05372150056

Önemli Not: %100 kelebek kanatlarından el emeği göz nûru ile yapılan bu güzide tablolar için kelebekler ÖLDÜRÜLMEMİŞTİR. Kelebek Cenneti diye anılan bu bölgede ölmüş kelebeklerin kanatları kullanılarak hazırlanmıştır.

Yerleşim Türkiye / MznisaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Üye299 yazı
merhaba efe kaan istediğiniz bilgiler email adresinize gönderilmiştir

Yerleşim Türkiye / MznisaMeslek Gyda
Yeni Üye15 yazı

Fiyatlandırma ölçülere göre nasıl yapılıyor detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim...
Saygılar

ertansatir@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye299 yazı
merhaba ertansatir istediğiniz bilgiler email adresinize gönderilmiştir saygılar

Üye299 yazı
arkadaşlar yeni mallarımız gelmiştir değişik modellerde

Yeni Üye12 yazı
merhaba,
fiyat ve ebatlarla ilgili bilgi alabilir miyim?
Teşekkürler

sercany@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye299 yazı
merhaba bilgileri email adresinize gönderildi saygılar

Üye299 yazı
merhaba arkadaşım bilgileri email adresinize gönderdim saygılar

Yeni Üye36 yazı
MERHABA FİYAT ÖLÇÜ VE DEĞİŞİK RESİMLERİ VARSA ALABİLİRMİYİM KONYADAYIM TURİSTLER İÇİN İLGİ ÇEKECEK Bİ ÜRÜN İLK DEFA GÖRÜYORUM BÖYLE BİŞİ HAYIRLI İŞLER dursunkoroglu@hotmail.com SAYGILAR
konyalı

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye36 yazı
ARKADAŞIM MAİLİ ALDIM FİYAT İİ FAKAT GERÇEKCİ TARZDA RESİMLER VARMI MESELA Bİ CAMİ YADA KABE GİBİ MANZARA OLARAK VARSA BEN ARAŞTIRMASINI YAPACAM YANİ İSTEDİĞİM BİRAZ AL BENİSİ OLAN ŞEYLER KARŞIDAN GÖREN SORMAZSA BU KADAR DEĞERLİ BİŞİ OLDUĞUNU ANLAMAZ İLK GÖRÜŞTE DİKKAT ÇEKECEK TARZDA OLANLAR VARSA MAİL BEKLİYORUM BİDE BEN KENDİM GELİP 70-80 ADET ALSAM FİYAT NE OLUR SAYGILAR KARDEŞİM HAYIRLI GÜNLER
konyalı

Yeni Üye36 yazı
sormayı unuttum verdiğin fiyat çerçeve dahil mi saygılar
konyalı

Üye299 yazı
merhaba verdiğimiz fiat çerçevesizdir. istediğiniz tarzda şu an yok yapılacağını söylüyorlar ne zaman gelir bilemem . bunlarında albenisi var resimler net değil sizi yanıltmasın yakından bakarsanız harika olduğunu görürüsünüz saygılar

Yeni Üye1 yazı
kelebek kanadından tablolar için toptan satış fiyatlarını mailime göndermenizi rica ederim big_baran@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye299 yazı
sayin big_baran bilgiler mail adresinize gonderilmistir

Üye299 yazı
sayin ali bey email adresinize gereken bilgi gonderilmistir saygilar

Yeni Üye2 yazı
teşekkürler
ali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci