İlk mesaj
Genel İlanlar
Almanya'da İs Yapmak İsteyenlere Yardimci Olurum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumZ
Üye100 yazı
Bizler Bursa nın en büyük ofset firmasıyız. Almanya ya iş yapmak istiyoruz. Avrupa ile Türkiye arasında basım işlerinde hemen hemen %100 fiyat farkı var. Eğer bu pazarı değerlendirebilirsek hem siz hemde biz para kazanabiliriz. Bu konuda bizimle çalışmak istermisiniz? Mail ve msn adresim: umitayaz7@hotmail.com
H
Yeni Üye47 yazı
K
Üye257 yazı
K
Yeni Üye49 yazı
teşekkürler.
S
Yeni Üye59 yazı
G
Yeni Üye92 yazı
17/02/2010 : 16:28:18#6
Web sitesi
Alıntı
laminat parke. seri sonu veya dfefolu olabiir. yüklü alım yaparım. malzeme özellikleri ve fiyatı yolarsanız iletişime gecebilriz. almanyaya gelip gidiyorum ama sadece ziyaret amaclı. uygun olursa gelir görüşürüz. info@parkedose.com lütfen cevabınızı bu adrese atınız. tesekkürler
izym
E
Yeni Üye57 yazı
ben Erdal almanyada yasiyorum. işletme üzeri üniversteyi bitirdim almanyada. Eger almanyada is yapmayi düsünen varsa veya toptan olan ürünlerini satmak istiyorsa bana basvura bilir. benim burda cevrem cok büyük. Alman ve türk isadamlarini tanirim. Tabiki tesinede yardimci ola bilir, yani almanyadan bir ürün lazimsa size bu ürünlen iligili yardimci ola bilirim. Ürün dedigim zaman hersey dahil, makine, tekstil, ev tekstili vs. her konuda fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim lütfen ciddi olan kişilerin g.key@gmx.de
B
Yeni Üye58 yazı
elma konusunda yardımcı olabilirmisiniz. umit_toni@hotmail.com
Ümit BAYINDIR MEYVE SEBZE 05072258345
E
Üye134 yazı
07/03/2010 : 22:33:27#9
Web sitesi
Alıntı
slm eraslantarimurunleri@hotmail.com ekleyın sebze meyve ıhracatı ıcın goruselım
www.eraslantarim.com
E
Yeni Üye44 yazı
07/03/2010 : 23:11:10#10
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye70 yazı
Merhaba Erdal bey,Ben Dekorasyon alanında faaliyet göstermekteyim.Ağırlıklı olarak Modern veya Klasik mobilya üretimi ,Dekorasyon ürünleri için Pazar araştırması yapabilirseniz sevinirim.Ayrıca Dekorasyon Aksesuarlarını,Tasarım olarak veya Kopya üretim şeklinde üretip yurdışı pazarında müşteri aramaktayız .Örneğin Dekoratif Heykelli Abajurlar,Vitray çalışmaları,Ayna çerçeveleri gibi Aklınıza gelebilecek bütün aksesuarların Üretimini yapabiliriz.Ayrıca Fuar Standları,Kiosklar,Franchise Standları kabinleri V.s V.s
Uygulamalarımız genelde hot couture oldugundan dolayı parekende için Stok üretim yapamıyoruz dolayısı ile müşterilere,eskiden üretilmiş olan fotografları gösteriyoruz.Üreteceklerimiz Hayallerinizle sınırlıdır.ilginize teşekkür eder,Saygılar sunarım.
Uygulamalarımız genelde hot couture oldugundan dolayı parekende için Stok üretim yapamıyoruz dolayısı ile müşterilere,eskiden üretilmiş olan fotografları gösteriyoruz.Üreteceklerimiz Hayallerinizle sınırlıdır.ilginize teşekkür eder,Saygılar sunarım.
S
Üye122 yazı
merhaba size hangi adresten ulaşabilirim
S
Yeni Üye82 yazı
elimde 1000 adet mont 1700 adet elb,pant,etek,bluz var uygun fiyata devretmek istemekteyim mal iç piyasa ve dogu bloku ülkelerinde alıcı bulur ilginize
S
Yeni Üye62 yazı
16/03/2010 : 00:32:04#14
Web sitesi
Alıntı
özelinize mail attım bakarsanız sevinirim.
sefakarta@tetrakim.com.
sefakarta@tetrakim.com.
E
Yeni Üye19 yazı
merhaba arkadasım.ben ıstanbulda tekstıl ımalatcısıyım.merterde magzam var... urunlerımı kendım uretıyorum. ben bayan ust grup yanı mont ceket kaban palto uretıyroum.rusya ya uretımım var... almanya ya calısmak ısterım.orda kı toptancıları yakalaya bılırsen ıs yaparız... hattta mal uzerınden yuzde verırım.... bı arastır bakalım.ayrıca malllarımın resımlerını en yakın zamanda koyacagım yarın buyuk ıhtımalllle.... ordan gostere bılırsınde yada turk toptancılarla dıyolga gece bulırsın.... gorusmek uzere......ıstersen bı ara goruselım 536 725 64 74
M
Yeni Üye66 yazı
25/03/2010 : 14:01:18#16
Web sitesi
Alıntı
Elektronik malzemelerimizi Almanya'da satmak için şartları görüşebilir miyiz ?
Toptan ve perakende olarak malzeme temin edebiliriz.
Toptan ve perakende olarak malzeme temin edebiliriz.
Mayarda Elektronik
www.mayarda.com
www.elektroniksarayi.com
0212 2722727
0212 2722633
www.mayarda.com
www.elektroniksarayi.com
0212 2722727
0212 2722633
S
Üye100 yazı
badem ezmesi-süpürge vs. ürünlerlede ilgilenirseniz semkar13@mynet.com dan iletişime geçebilirsiniz
A
Yeni Üye4 yazı
merhaba ben halı üretimcisiyim elimde degerli ürünler var satmak istiyorum ilgilenirseniz görüşelim önemli ? butterfiels@hotmail.com
M
Yeni Üye12 yazı
TAKİP
E
Yeni Üye4 yazı
Merhaba hazır mutfak dolabı ve mobilya ürünleri yapı malzemeleri ihracatı yapan iki adet şirketimiz mevcuttur. Özellikle Almanya da sizinle çalışmak isterim. emsanenerji@gmail.com mail adresime iletişim numaranızı gönderirseniz WhatsApp tan detayları görüşebiliriz iyi calismalar
L
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar,
Bizler Denizli'de peştemal, peşkir, havlu, ev tekstili ürünlerinin üretimini yapan tekstil firmasıyız.
Yurtiçi ve Yurtdışında ürünlerimizin satışını yapabilecek firma arayışındayız. MOQ (minimum sipariş) zorunluluğu bırakmadan küçük miktarlarda alışveriş yapabilme imkanını toptan fiyat ile sizlere sunmaktayız.
İlgilendiğiniz takdir de mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.
lovenhometextile@gmail.com
Bizler Denizli'de peştemal, peşkir, havlu, ev tekstili ürünlerinin üretimini yapan tekstil firmasıyız.
Yurtiçi ve Yurtdışında ürünlerimizin satışını yapabilecek firma arayışındayız. MOQ (minimum sipariş) zorunluluğu bırakmadan küçük miktarlarda alışveriş yapabilme imkanını toptan fiyat ile sizlere sunmaktayız.
İlgilendiğiniz takdir de mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.
lovenhometextile@gmail.com
B
Yeni Üye18 yazı
Bu erdal boş beleş adam. Kimseye geri döndüğü Yok, canı sıkılmış yazmış birşeyler
S
Yeni Üye5 yazı
24/10/2019 : 14:31:07#23
Web sitesi
Alıntı
Merhaba,
Türkiyeden ihracat yapmak istiyorum.
Benim şirketim hertürlü ürün tedariği konusunda bilgilidir. Hatta türkiye de kurumsal firmalarla çalışıyoruz. Tekstil, hediyelik eşya, matbaa dijital baskı ve bir çok ürünlerin üretimini biz kendimiz hammadde alarak fason yapıyoruz, sebep birçok üreticen daha hesaplı maliyetlendirme yapabilmek, Bu konuda anlaşırsak Türkiyede sizin ana tedarikçiniz olabilirim.
tansu@stgrup.net
+90 532 284 94 95
Türkiyeden ihracat yapmak istiyorum.
Benim şirketim hertürlü ürün tedariği konusunda bilgilidir. Hatta türkiye de kurumsal firmalarla çalışıyoruz. Tekstil, hediyelik eşya, matbaa dijital baskı ve bir çok ürünlerin üretimini biz kendimiz hammadde alarak fason yapıyoruz, sebep birçok üreticen daha hesaplı maliyetlendirme yapabilmek, Bu konuda anlaşırsak Türkiyede sizin ana tedarikçiniz olabilirim.
tansu@stgrup.net
+90 532 284 94 95
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz