Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Havuz Kurun -işletin . . En Karlı İşlerden Birisi

BaşlatanMARENOSTROTarih02/01/2010 16:37:04Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Burada parası çok olup aklı olmayan bire dolu arkadaşım neden acaba bulundukları İl ' e yarı olimpik bir kapalı havuz işletmesi açmamaktalar ? Sevgili Arkadaşlar bu tarz havuzların maliyeti yaklaşık arazi hariç 100 bin TL kadar hemde kapalı günlük giriş 10 TL den 100 kişi ye hizmet verseniz kazanç ortada

100*10 TL = 1000 TL *30 GÜN =30.000 TL bunun 15.000 tl sini masrafa sayarsanız ki o kadar asla tutmayacaktır hangi işten bu kadar tatlı kar kazancıunız olur ?
Bu konuda yatırım yapcaklar bana dönerlerse her tür bilgi ve danışmanlığı sağlarım .

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye61 yazı
100.000 tl ye havuzun tabelasını yaptırırsın önce mliyeti doğru çıkar çok bilmiş arkadaşım
M

Üye1359 yazı
Yeterli bütçesi olan için açık ya da kapalı bir aquapark düşünülebilir.

* * *

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye36 yazı

bence bu sadece davulun sesinin uzaktan kulaga hos gelme meselesi detaylari bieln biri bir havuzu isletme maliyetlerini az cok bilir sadece kimyasal temizlik elektrik kazancin yarisina bedel personel su havuzun kisin istilimasi bunlari hic saymiyorum bence birdaha dusunun

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı
100 bin ytl ye yarı olimpik bir havuz yapılabilseydi ülkemizin 4 bir yanı havuzlarla dolu olurdu.
Bizim sitenin içine insaat aşamasındayken 10 çarpı 20 havuz yapıldı.75 bin euro maliyet biçildi.Yarım olimpik bir havuz 500 bin eurodan aşağıya mal edilemez.Bide parası çok aklı yok insanlarla dolu diyorsun bedava ahkam kesiyorsun..
Ayrıca yarı olimpik bir havuzun varsa senin müşteri bekleme derdin olmaz her ilde yüzme kulüpleri var sen onlara gitmeden onlar senden kiralarlar.
Diğeride ekstrası olur..
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye1714 yazı
#Sinan41 doğru söylemiş. Havuzun metre kare maliyetini araştırmanızda yarar var. Ayrıca ekstra masrafları da olacak.
100 bin TL ye başlarsınız iş yarım kalır.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye105 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sinan41
100 bin ytl ye yarı olimpik bir havuz yapılabilseydi ülkemizin 4 bir yanı havuzlarla dolu olurdu.
Bizim sitenin içine insaat aşamasındayken 10 çarpı 20 havuz yapıldı.75 bin euro maliyet biçildi.Yarım olimpik bir havuz 500 bin eurodan aşağıya mal edilemez.Bide parası çok aklı yok insanlarla dolu diyorsun bedava ahkam kesiyorsun..
Ayrıca yarı olimpik bir havuzun varsa senin müşteri bekleme derdin olmaz her ilde yüzme kulüpleri var sen onlara gitmeden onlar senden kiralarlar.
Diğeride ekstrası olur..
arkadaşa aynen katılıyorum bizim siteyede düşünüldü öyle çok büyük bi havuzda degilyanlış hatırlamıyorsam 130 milyar gibi bi rakam çıkartmışlardı sen o 100 milyara havuzun arazisini alabilirmisin onu bi düşün bakayım
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye21 yazı
Yarı olimpik havuz ebatları 12.5 x 25 m. dir

Bayındırlık yaklışık inşaat maliyetinde 4.sınıf B grubuna giren havuzların m2 622 TL olarak belirlenmiştir.

12,5 x 25 x 622 = 194.375 TL dir. Sadece İnşaat maliyetidir. Isınma, çevre düzenlemesi, içinin döşenmsi hariçtir.
Bundan sonraki maliyet lükse göre artmaktadır.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı
Boş konuşmalar bunlar .... biz yapıyoruz isteyen varsa dedim bilgi ve ayrıntılı danışmanlık isterseniz konuşuruz

Üye1714 yazı
Tamam yaz buraya hesabını tartışalım. Ne demek boş konuşmalar. Sende boş konuşuyorsun, hele bir yaz hesabını kitabını bizde bir inceleyelim. Ama ben sana diyorum olimpik bir havuzu 100 bin TL'ye yapamazsınn!

1. Arsa:
2. Proje:
3. Ruhsat:
4. Harfiyat:
5. Kaba inşaat ustalık:
6. Kaba inşaat malzemeleri:
7. Fayans ve ustalık:
8. Su arıtma tesisi:
9. Gerekli elektrik ve elektronik donanım:
10. Çevre düzeni:

Unuttuğum birşey varsa ekleyin lütfen arkadaşlar.

Bu yukarıda yazanların maliyetlerini söyle bana yapabiliyormusun yapamıyormusun görelim.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye152 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MARENOSTRO
Boş konuşmalar bunlar .... biz yapıyoruz isteyen varsa dedim bilgi ve ayrıntılı danışmanlık isterseniz konuşuruz

Nasıl yapıyorsunuz? İş yarımmı kalıyor? Yaptığınız projeleri maliyetleriyle yazın ikna olalım.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye69 yazı
Marenostro arkadaşım belki haklı olabilirsin 100 bin ytl ye havuz yaptırabilirsin ama 100 binlik havuz ancak süs havuzu olur.Olimpik bir havuzu 100 bin ytl ye mal edemezsin boş konuşmalar bunlar diyorsun ayıp ediyorsun madem yaptırılabiliyor bir havuzun yapım aşamalarını yaz buraya ve her aşamanın kaç günde tamamlandığını ve her aşamanın teker teker maliyetini o zamanda bizler diyelimki vay canına be 100 bin liraya yarı olimpik havuz yapılıyormuşda bu kadar yüzme klubü kendi takımlarına havuz yaptırmak yerine kiralık havuzlarda çalışmalar yapıyormuş diyelim.
Mystone :) cevabın çok hoşuma gitti....İş yarımmı kalıyor..
....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı
Yarı olimpik havuz ölçüleri 12,5 X 25 mt'dir. Böyle bir havuzun seçeceğiniz sisteme göre (havuz etrafında galeri yapılıp yapılmayacağı, skimmerli veya tasma savaklı sistem olup olmayacağına göre) bu havuzun ne amaçlı (site havuzu veya ticari işletme amaçlı havuz olup olmayacağına göre) ve kullanılacak elektro-mekanik sisteme, kaplama cinsine göre 450€ / M2 -
650 € / m2 arasında bir maliyeti olacagını soyleyebiliriz.

Bu da 140,000€ - 200,000€ arasında bir maliyet demektir. (Güneşlenme
terasları maliyeti hariç olmak üzere) tam bir maliyet verebilmemiz için yaptıracağınız bir mimari ve statik proje ile beraber firmamızla iletişime geçebilirseniz daha ciddi maliyet çıkarabiliriz.

Al sana yarı olimpik yüzme havuzu maliyeti çok merak ettim sen nasıl 100 bin liraya mal ediyosun...Heralde Mystone nin dediği gibi yarım bırakıp gidiyorsunuzdur..
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
100bin lira anca çeyreğin yarısı ( 3x6 m )kadar olimpik havuz yapabiliyor görüldüğü üzere.

Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MARENOSTRO

Metrajını çıkar ikna et beni ben sana bedava mühendislik yapayım

Üye109 yazı
VALLA BEN MALIYETINI BILMEM AMA ...HAVUZ ISINDE PARA VAR.AMA ONCE HAVUZU YAPMAN LAZIM.....BEN SUANDA HAVUZ ISLETMEKTAYIM IHALEYLE ALINMIS BOR HAVUZ
12X19 EBATINDA
YAZINKI KALAN PARASI TEMIZ....GUNLUK BINLIRA CEKIYOR BIDE BUNUN RESTURANTI VAR BIN LIRAYA YAKINDA ORDAN GELIYOR...SIZ HAVUUZN MALIYETINI TARTISIN ELIN ADAMI HAVUZDAN ***URSUN HAFTADA 50 KG KLOR..10 KG PH 10 KG COKERTICI
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar konuyu açan arkadaşın çok üstüne gitmişsiniz bende böle bi iş yapmayı planlıyorum ve yaptığım araştırmalar sonucu 100 bin tl değil 75 bin ve ya biraz daha altında bile havuz yapılabiliyor sizin hazır havuz sistemlerinden haberiniz yok galiba adamlar 2-3 gün içersinde havuzu gelip kurup gidiyorlar skimmerli taşmalı isteğinize göre ben yarı olimpik taşmalı sistem havuzu arsası belediyeden tahsis etmek suretiyle 80 bin tl ye kuracagımın teminatını veririm tabi bu proje işleri fln oluomuş ben onları fazla bilmiyorum ama 100 bin tl fazla bile

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye3 yazı
KARYA15#8207; nikli arkadaş e-posta atmış bazı nedenlerden dolayı e-postadan size dönemiyorum özür dilerim.havuz firması sormuşsunuz flexpool firmasını önerebilirim belediyeden arsa tahsisi için burdur yani nereye bağlıysanız o belediye ile görüşmeniz lazım (yap-işlet-devret) yöntemiyle belediyelerden arsa tahsis edilebiliyor inşallah yardımcı olmuşumdur

saygılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye644 yazı
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.SAYIN 58che58

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye43 yazı
İstanbul ve Bursa da havuz yaptırmak isteyenler benimle iletişim kurabilir. 12 yılda 1200 havuz yapmış bir şirketle ihtiyacınıza göre site, villa yada ticaret için havuz sistemleri inşaatı yada hazır havuz. Projesiyle ve temizlik kimyasallarıyla hizmet alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykutgok
VALLA BEN MALIYETINI BILMEM AMA ...HAVUZ ISINDE PARA VAR.AMA ONCE HAVUZU YAPMAN LAZIM.....BEN SUANDA HAVUZ ISLETMEKTAYIM IHALEYLE ALINMIS BOR HAVUZ
12X19 EBATINDA
YAZINKI KALAN PARASI TEMIZ....GUNLUK BINLIRA CEKIYOR BIDE BUNUN RESTURANTI VAR BIN LIRAYA YAKINDA ORDAN GELIYOR...SIZ HAVUUZN MALIYETINI TARTISIN ELIN ADAMI HAVUZDAN ***URSUN HAFTADA 50 KG KLOR..10 KG PH 10 KG COKERTICI
mussi071

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sporcu
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aykutgok
12X19 EBATINDA
MERHABALAR BEN YAKIN ZAMANDA BİR BELEDİYE HAVUZUNU İHALEYLE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, YARI OLİMPİK ÜNİVERİSTE YANINDA YENİ BİR HAVUZ, İÇİNDE FİTNES SALONU SAUNASI VS. MEVCUT. BÖYLE BİR İŞLETMENİN AYLIK MASRAFI NE OLUR SİZCE ORTALAMA. NOT: YARIOLİMPİK HAVUZUN YANINDA BİRDE 10X20M EĞİTİM HAVUXU MEVCUT. TEŞEKKÜRLER.
mussi071

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Sporcu
Üye1359 yazı
sezon kısa :(
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
Insaat maliyetlerini gectim, o konuda bilgim yok. Ancak gunluk kisi basi 10TL alip kisa surede zengin olmak o kadar mantikli gelmedi bana.

Ornek olarak Iskenderun'da valilige ait kapali bir havuz var. Iskenderun'un ilce merkezi nufusu 200bin civarinda. Koyleri ile birlikte 400bin nufus var. Cevre ilceleri de katarsaniz (Antakya, Kirikhan, Belen) 1 saat yada daha yakin mesafede havuza gelebilecek 1milyona yakin insan var ki bu rakam cogu ilimizin toplam nufuslarindan fazla.

Havuz dedigim gibi; kapali, isitmali yari-olimpik bir havuz. Havuza giris de kisi basi 5 TL. Ancak yazin hava sicakliklarindan dolayi havuza kimse gitmiyor (icerisi sauna gibi oluyor gercekten). Kisin ise hafta ici ne zaman gitsem koca isitmali havuzda tek basima yuzuyordum. Haftasonlari ise cevre ilcelerden yuzme takimlari geliyordu (gunluk maksimum 2-3 saat) ama buna ragmen havuz tum gun atil duruyordu.

Bu havuzun birakin para birakmayi, sadece isitma masraflarini bile cikartabildigini zannetmiyorum.

Tabii ki daha iyi bir isletmecilik anlayisi ile (havuz valilige bagli su anda) biraz daha iyilesebilir ancak mucizeler de beklememek lazim diye dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Yeni Üye6 yazı
Adam konuyu açtığına pişman oldu :))

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye19 yazı
arkadaşım lütfen sıkma 100.000 ye olimpik havuz mu ?ben g.antepde yaşıyorum koskoca antepde bile sadece 1 tane olimpik havuz var 100.000 sadece o havuzun seramigini döşüyemezsin çünlü ufak villa havuzları bile 60.000 binden başlıyor olimpik havuzu sen tahmin et birde yazmışsın buradaparası çok aklı yok insanlar çok demişsin yukarıdaki yorumlardan da anlaşılıyor ki senin akıl çok fazla aman sen o akllını fazla harcama allah muhafaza:)))))))

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
vay bea:))
tufan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye77 yazı
bak bu fikirden sen vaz geç bunun yerine arsan varsa halı saha kur daha çok tutar :) hemde bukadar maliyetli olmaz :)
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye87 yazı
Sadece havuz değil de aynı zamanda düğün ve restoran işi de eklenirse para kazandırır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye44 yazı
benım 3 donum yerım var sehre 3 km uzaklıktaa ve anayola yakın ve kırklarelinde yasıyorum. ve burda hıc havuz yok ama paramda yok:) ama ıkı uc yıldır bu havuz ısı aklımda

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur
Yeni Üye41 yazı
2010'dan beri bir havuzdur gidiyor, hadi bakalım : ))
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik