Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Magaza

Başlatanmustafa20Tarih02/01/2010 16:20:42Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Ben Alamayada stuttgarta 1 saat uzaklikta tuttlingende oturuyorum. Burda cevre köyler haric 4000 türk oldugu söyleniyor,ben tam bilmiyorum cünkü buraya geleli 2 yil oldu. krizden dolayi isyok bu cevrede o yüzden düsündüm ki,bir minibüs alip,büyük sehirlerden teksil ürünlerini ucuza alip örnek olarak:
(esprit markali pantolon normalde 30-40 euro iken bu markanin sezonda satamadigi mallari sattigi depoda 5-10 euro arasi )
münibüste tprklerin kapilarini calip satmayi düsünüyotum.fazla bir kazanc olmasa da bos durmaktan iyidir.
arti birde bebek giyim düsünüyorum burda pahali türkiyeden gümrüksüz olarak birkac karton getirmeyi düsünüyorum nasil yapabilirim.
görüsleriniz icin simdiden tesekkür ederim
Hatalarin en büyügü,hata yapmaktan korkmaktir.

Yerleşim ALMANYA / TuttlingenMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye13 yazı
YAPAMAZSINIZ YANİ GÜMRÜKTEN EN FAZLA 6 7 ADET GEÇİREBİLİRİSİNİZ AMA UMUDUNUZU KIRMAYIN

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
Evet biliyorum o kadar getiremem ama KACAK kelimesini kullanmak istemedim.demek istedigim diger nakliye ürünlerin yaninda.yani hersey nakliye sirketinde bitiyo :)
verdigin bilgi icin sagol ariff kardesim

Yeni Üye13 yazı

ÖNEMLİ DEİL

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı
Merhaba,
hevesinizi kirmak istemem ama hic tavsiye etmem.
+Metzingen de Outlet Center var, müsteri cekim alani 150-200 km.
+Siz mali getirinceye kadar modasi gecer.
+Kendi tecrübenizden yararlanin, kac magaza geziyorsunuz bir pantol, kazak,gömlek vs. almak icin. ( Renk,boy, model) Kapi kapi gezerek yapilacak bir is degil.
+Tekstil cabuk dönen mal degil.
+Mal hangi araliklarla gelecek, nakliyat maliyeti? (Bedava demeyin sakin)
+200 eve kahveye gittiniz sonra?
Bit pazarinda satiniz diyecegim, ama oralarda da kontrol yapiliyor.
Ama isterseniz size bit pazarlarinda satabileceginiz mallar konusunda yardimci olabilirim.

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
evet biliyorum metzingeni.. zaten ben 0-3 yas bebek giyimi icin konustum tabii arada 6-7 yasa kadarda yükseltilebilir.söylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz ama tek umudum bebek giyim cünkü burda cocugu olan birine bile herkez bebek elbisesi aliyo cünkü hem ucuz hem kullanilabiliyor.benimde amacimda 0-3 yas grubunda en pahali ürün 5 euro olmasi icin calismak.evet kaliteli mali bu fiyata satamam ama normal kalitedekini belki....örnegin bu tür mallarin fransa da ucuz oldugunu duydum.benim amacim gidip bir palet alip onu eritmek yani ek gelir.... bos durmaktan iyidir hesabi....benim sorunum mali nereden alacagim yani acik adres.... fransada ve belcika dediler ama neresi....bu konuda bilgilerinizi bekliyorum...
simdiden tesekkürler

Üye102 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mustafa20
evet biliyorum metzingeni.. zaten ben 0-3 yas bebek giyimi icin konustum tabii arada 6-7 yasa kadarda yükseltilebilir.söylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz ama tek umudum bebek giyim cünkü burda cocugu olan birine bile herkez bebek elbisesi aliyo cünkü hem ucuz hem kullanilabiliyor.benimde amacimda 0-3 yas grubunda en pahali ürün 5 euro olmasi icin calismak.evet kaliteli mali bu fiyata satamam ama normal kalitedekini belki....örnegin bu tür mallarin fransa da ucuz oldugunu duydum.benim amacim gidip bir palet alip onu eritmek yani ek gelir.... bos durmaktan iyidir hesabi....benim sorunum mali nereden alacagim yani acik adres.... fransada ve belcika dediler ama neresi....bu konuda bilgilerinizi bekliyorum...
simdiden tesekkürler

Bu ürünü nasip olursa yarın kendim Gaziantep de üreticileri ile görüşüp fiyat alacağım Antalya daki bir arkadaşımıza göndereceğim numunesini sizde benimle iletişime geçerseniz.Size de uygun fiyat verebileceğimi şimdiden müjdeleyebilirim.Biz memleketimizi işgal etmek isteyenlerden değil de kendi memleketimizin ürünlerini değerlendireim derim.
sizi de saygı ile selamlarım.
iyibirisbilgisi1@gmail.com
inansay ticaret
mehmet sarı
00905318897011
Burç Şahinbey Gaziantep
Türkiye
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye34 yazı
Arkadasim,
Frankfurt yakininda, Dreieich/Sprendlingen de, tekstil toptancilari var. Bir gününü ayir, gez gör, piyasada neler varsa orda bulabilirsin. Agirlik olarak, cin, pakistan, viyetnam,hindistan mallari. Türkiye dende var ama eskisi gibi fazla etkinlikleri yok. Hem sana fazla uzak da degil. Piyasa hakkinda biraz bilgin de olusmus olur. Bunun yaninda Eschborn da bir cok taninmis markanin temsilcileri var, ordan da tedarik edebilirsin, ama onlar ile calisabilmek icin alt yapin olmasi lazim, buda anladigim kadari ile yok.( Yanlis anlama) Sana tavsiyem "Sprendlingen" den baslaman, biraz tecrübe edindikten sonra baska yerler ile ilgilenirsin. Ayrica bazi fuarlar var ufak tüccarlar icin, oralara gidebilirsin. Mesela "Goodys" Google teyzeden sor. Sana yakinda da toptancilar var olsa gerek, ama su an hatirlamiyorum. Ayrica hatirladigim kadari ile Neckerman in sana yakin bir yerde (Fox Markt)deposu vardi, isine yarayabilir.
Sanirim bu bilgiler baslangic icin yeter. Geriside artik senin inisiyatifinde.
Basarilar

Yeni Üye34 yazı
Ilave olarak,
bebek giyimi il basta fikir olarak güzel olsada, Almanya gibi bir ülkede pek akilli bir is degil. Cevrene bir bak son alti ayda ne kadar dogum oldu? Kafanizi karistirmayim ama, canta, taki gibi isler daha karli ve mali eritmesi daha kolay. Her bayanin bir kac cantasi var, bir ton takisi var. Üzerinde bir düsünün, Sprendlingende onlarca taki canta toptancisida var.

Yeni Üye59 yazı
MERHABA MUSTAFA KARDESIM, ONCE AZMIN ICIN SENI TEBRIK EDERIM.TEKSTIL ALABILECEGIN TOPTANCI MERKEZLERIDE SUNLARDIR.

PARIS : AUBERVILLIERS TOPTAN MERKEZI

BRUKSEL:RUE DU BROIGNEZ BRUKSEL, BELCIKA

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Yerleşim Belçika / BelcikaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye102 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sefercan
Ilave olarak,
bebek giyimi il basta fikir olarak güzel olsada, Almanya gibi bir ülkede pek akilli bir is degil. Cevrene bir bak son alti ayda ne kadar dogum oldu? Kafanizi karistirmayim ama, canta, taki gibi isler daha karli ve mali eritmesi daha kolay. Her bayanin bir kac cantasi var, bir ton takisi var. Üzerinde bir düsünün, Sprendlingende onlarca taki canta toptancisida var.

doğru ya kafasını karıştırma o kardeşim genç nüfüs olan Türk bölgesine gidecek toptan alım yeride Türkiye Gaziantepdir kafa karıştırmayın
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye55 yazı
dursun bey ,

elinizde pijama altı varmı . resim gönderirimsiniz.
BBBGİYİM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil