Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Minübüste Fast Food Satışı

BaşlatanjuggerrnautTarih31/12/2009 19:02:34Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım. ben eski tip minübüslerden birini fast food mekanı yapmak istiyorum. tost,et ve tavuk döner, köfte,hot dog satışı yapmak istiyorum. böyle bir işin tutup tutmayacağı konusunda değerli görüşlerinizi paylaşırmısınız. Bir de belli bir mekanda veya bir ilçede değilde değişik yerlerde satmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür. değişik ilçelerde satış yapmak istediğimden büyükşehir belediyesi ile mi irtibata geçmeliyim?prosedür nasıldır. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş beni aydınlatabilir mi? SELAMLAR.SAYGILAR

CSYSL

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye6 yazı
Merhaba. Türkiyemizde belirli bir yer veya mekanın olması daha makbuldür. İşinizi iyi yaptığınız sürece müşteri potansiyeliniz giderek artar. Belirli bir çevreye sahip olursunuz. Başarılar...

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Yalnıs düşünüyorsunuz .. nerde çokluk orda minübüs ... bu demekki para basar o minübüs size ... bigün taksim bi gün bey oglu aç bırakmaz hiçbir şekilde ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye83 yazı

İnsanlara güzel ve özellikle DOYURUCU birşeyler sunduğunuz zaman her türlü her yerde iş yapar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye70 yazı
kafası esen istediği köşe başına durabiliyormu.prosedürden haber verin.....
askere dokunma hekime elleme eczacıya karışma yargıdan elini çek yök e karışma ona elleme buna dokunma ak parti niye hükümet oldu kardesim .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye23 yazı
DÜRÜM TRUCK işi süper tutar bence.. eski bir tırı fast food a çevirmek.. para basıyorlar adamlar

Yerleşim Türkiye / Ystanbul AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
Kafası esen her köşe başında tabiki duramıyor.
Hocam fikriniz çok güzel fakat ikamet ettiğinz bölgede buna benzer bir oluşumun olmaması bence sizin açınızdan çok daha iyi. Bence önce sağlam bir araştırma yapmalısınız. Çünki sonuçta duracağınız yer için belediyeye belirli bir miktar para ödeyeceksiniz.
Bende sizin düşündüğünüz iş benzeri bir iş düşünüyorum.
Minübüs'te Soft Dondurma satmayı planlıyorum. Fakat daha dondurma Makineleri ve alacağım aracın fiyatından başka hiç bir araştırma yapmadım. Belediye'den izin alıp alamayacağımı bile bilmiyorum.
Sağlam bir araştırmadan sonra burayada değerli fikirleriniz için konu açıcam.

Kolay gelsin, Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye49 yazı
Soft dondurma makinesi hakkinda detayli bilgilere www.knh-trade.com web sayfasindan ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat