Önce sizi telefonla arayıp randevu alıyorlar, sonrada evinize gelip sizin tercih ettiğiniz bir ürünü temizliyorlar halı olur, koltuk olur vs.
Sandım ki evimde daha önce hiç temizlik yapılmamış. Süper güçlü bir ürün. Toz, kir hiç birşey bırakmıyor. Üstelik bu makine ile
koltukları,
perdeleri, halıları
yatak ve battaniyeleri hatta yatak örtülerini bile temizleyebiliyormuşsun.
Ürüne hayran kaldım üreticiyi kutlamak gerek.
Referans sistemi ile çalışıyorlar randevuya gittikleri yerden telefon alıp onları arayıp randevu alıyorlar. Çalışanlarıda çok eğitimli üzenli bir ekip. Tam not verdim.
Fiyatıda fonksiyonuna göre değişiyor. Ben bir tane almayı düşünüyorum.
Herkesede naçizane tavsiye ederim.
Halıyı hanım 8-10 defa üstünden geçip elektrikli süpürge ile süpürdü. Tertemiz göründü. Sonra bu süpürge ile 1 defa üstünden geçtiler. Ortaya çıkan görüntüye ve çıkan pisliğe inanamayacaksınız.
Hijyen ve sağlık için şiddetle tavsiye ederim. İşyeriniz için de olur. Sonuçta orası sizin kartvizitiniz. Görüntü herçeydir.
Not: Ne satıcısıyım nede pazarlamacısı. Sadece gördüklerimi ve düşüncelerimi aktardım. Belki görmek istersiniz, fikir verir diye.
Düşünenler olursa, fikir edinmek görmek belki satın almak isteyen olursa telefonlarını bırakırlarsa ben beni arayan müşteri temsilcisine iletebilirim.
Sadece istanbul için. Bu işlerin nasıul yapıldığını organizasyonun nasıl olduğunu vs, bilmek öğrenmek isteyenler görebilirler. Almak zorunda değilsiniz temizlik içinde herhangi bir ücret istemiyorlar.