Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kirby Elektrikli Süpürge

Başlatanturk3458Tarih31/12/2009 09:16:57Yorum3

İlk mesaj
Üye277 yazı
Arkadaşlar böyle bir marka varmış bende yeni öğrendim. Geçen gün evime geldiler tanıtım için.
Önce sizi telefonla arayıp randevu alıyorlar, sonrada evinize gelip sizin tercih ettiğiniz bir ürünü temizliyorlar halı olur, koltuk olur vs.
Sandım ki evimde daha önce hiç temizlik yapılmamış. Süper güçlü bir ürün. Toz, kir hiç birşey bırakmıyor. Üstelik bu makine ile
koltukları,
perdeleri, halıları
yatak ve battaniyeleri hatta yatak örtülerini bile temizleyebiliyormuşsun.
Ürüne hayran kaldım üreticiyi kutlamak gerek.
Referans sistemi ile çalışıyorlar randevuya gittikleri yerden telefon alıp onları arayıp randevu alıyorlar. Çalışanlarıda çok eğitimli üzenli bir ekip. Tam not verdim.
Fiyatıda fonksiyonuna göre değişiyor. Ben bir tane almayı düşünüyorum.
Herkesede naçizane tavsiye ederim.
Halıyı hanım 8-10 defa üstünden geçip elektrikli süpürge ile süpürdü. Tertemiz göründü. Sonra bu süpürge ile 1 defa üstünden geçtiler. Ortaya çıkan görüntüye ve çıkan pisliğe inanamayacaksınız.
Hijyen ve sağlık için şiddetle tavsiye ederim. İşyeriniz için de olur. Sonuçta orası sizin kartvizitiniz. Görüntü herçeydir.

Not: Ne satıcısıyım nede pazarlamacısı. Sadece gördüklerimi ve düşüncelerimi aktardım. Belki görmek istersiniz, fikir verir diye.

Düşünenler olursa, fikir edinmek görmek belki satın almak isteyen olursa telefonlarını bırakırlarsa ben beni arayan müşteri temsilcisine iletebilirim.

Sadece istanbul için. Bu işlerin nasıul yapıldığını organizasyonun nasıl olduğunu vs, bilmek öğrenmek isteyenler görebilirler. Almak zorunda değilsiniz temizlik içinde herhangi bir ücret istemiyorlar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye43 yazı
gerçekten muhteşem bi ürün dondum kaldık izleyince..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı
Arkadasim Ben bu urunu kullaniyorum. Yatak toz akarlarini super temizliyor. haliyi guzel supuruyor, fayanslari guzel supuruyor.kanepe uzerindeki tozlariguzel aliyor .

ama sunu soyleyebilirim. turkiyede bunun bayisi yok , cunku burdaki subelerinden bi tanesi turkiyede acacak , digerleri isi kotuye kullanmadan dolayi ihrac edilmis... Ben soylemis olayim.

haa sunu da soyleyebilirim. bu urun cok pahali ama internetten onlarin cekdigi fiyatin 1/4 une hatta eski surumuyle arasinda fark yokdur :) eskisini alirsan 1/7 fiyatina bulabilirsin yani sana 750 milyona dahi gelebilir....

eger sana derlerse yok oyle birsey ebay` a baktir. :)) onlar da 2 sene garanti veriyor cunku bu makinalar 500 euroya geliyor onlara onlar 4000 euroya satiyor . ebay da felanda 750euro ya felan bulabiliyorsun :))) ....

bunlar 40 sene garanti veriyor oysaki :) 2-3 senede bir baska serisi cikiyor . diger makinayida alirsin 1/7 fiyatina bozuldumu yenisini alirsin , yenisi cikdimi onu alirsin yine onlarin cekdigi fiyata gelmez... hatta

anlastiginizda vergisinide sonradan eklerler :)) guzel butce verirler 6-7 senede anca bitirirsin ...

dikkat et ... ben subeleri sevmem . marketlerde satilmaz cunku adamlar tutturduguna veriyorlar ....

makina guzel ama is de yapilabilir o makinayla ama hali yikamasini cok tavsiye etmiyorum cikartmiyor ...

yatak temizligi icin saglik bakanligindan onay istersen ve eline alirsan fotokobisini bana gonder .... nasa onayli oldugunu felan fotokobisini iste ...

daha yazarim ben ... ama seni hersekilde :) almaya ikna ederler :)) dikkat et ... onlarin her dedigini 1 hafta dusun yoksa ikna olursun :)) ....

yeni versiyonuyla degistirme de var diyorlar ama yari fiyatini oduyorsun :)) yaa boyle bisey .. makina guzel yoksa ama her isinide gormez tam anlamiyla yapmak istersen .
simo

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye277 yazı

haklı olabilirsin fiyat konusunda ancak türkiyede başka yerde var mı bilmiyorum ama, yakın tanıdığımın çalıştığı bir bayisi var.
kartal-cevizli de
türk-amerikan ortaklı bir firma hatta. Başlarında da amerikalı bir bayan mevcut. Bildiğim kadar tüm faonksiyonlarını alırsanız 6-7000 civarına mal oluyor. Bende çalışan arkadaşımın (müşteri temsilcisiymiş) benim numaramı vermesi ve beni aradıklarında randevu almam üzerine öğrendim.
Evet makina gerçekten kaliteli ve her evde olması gerek parası az olsa bende alırdım valla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary