Playstation 3,Xbox 360 oyun konsollarını toptan olarak satan yer arıyorum ayrıca bu cihazların oyun ve aksesuarlarınıda arıyorum.
Ürünleri toptan alıp perakende satışı yapmak istiyorum.
Ürünlerin Pal sistem olması ve spot ürün olması önemlidir çünkü spot olmadığı takdirde zaten ürün büyük mağazalardaki fiyatlara yaklaşacaktır ve satılması imkansız bir hale gelecektir.
selam muratknk,ben ozan japonyada yasiyorum daha once arjantine xbox ve nintendo wii ile aksesuarlarini gondermistim urunun brim adet fiyati belli,eger miktari da belirtirsen kargosunu da hesaplar fiyat cikartirim ayriyetten psp 3000,ve 2000 serisinide incelemeni tafsiye ederim
Öncelikle cevap için çok teşekkürler yalnız Japonyadan göndereceğin ürünler Ntsc-J olacaktır. Türkiye'de artık oyun cihazlarında Ntsc-J versiyonlara talep yok denilecek kadar az. Konsolların ilk çıktığı zaman olsaydı inan müthiş olurdu ama şuan için NTSC-J'nin hepsi elimde kalır.
Biz ingiltere de video oyunlari uretimi, dagitimi ve pazarlamasini yapan en buyuk firmalardan biriyiz.. herturlu oyun yada konsol icin yardimci olabiliriz, gayet rekabetci fiyatlar sunmaktayiz ve turkiyeye ihracat yapiyoruz..
Xbox one ve ps4 toptan alim yapmak istiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek kisiler var mi?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz