Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ps3 Ve Xbox 360 Toptan Satışı Yapan Yer Var Mı ?

BaşlatanMuratKnkTarih29/12/2009 23:07:37Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Playstation 3,Xbox 360 oyun konsollarını toptan olarak satan yer arıyorum ayrıca bu cihazların oyun ve aksesuarlarınıda arıyorum.

Ürünleri toptan alıp perakende satışı yapmak istiyorum.

Ürünlerin Pal sistem olması ve spot ürün olması önemlidir çünkü spot olmadığı takdirde zaten ürün büyük mağazalardaki fiyatlara yaklaşacaktır ve satılması imkansız bir hale gelecektir.

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye101 yazı
selam muratknk,ben ozan japonyada yasiyorum daha once arjantine xbox ve nintendo wii ile aksesuarlarini gondermistim urunun brim adet fiyati belli,eger miktari da belirtirsen kargosunu da hesaplar fiyat cikartirim ayriyetten psp 3000,ve 2000 serisinide incelemeni tafsiye ederim
ozan cima
ada-line trd.
tel;0081 903 698 1001
tokyo/JAPAN

Yerleşim Japonya / TokyoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Öncelikle cevap için çok teşekkürler yalnız Japonyadan göndereceğin ürünler Ntsc-J olacaktır. Türkiye'de artık oyun cihazlarında Ntsc-J versiyonlara talep yok denilecek kadar az. Konsolların ilk çıktığı zaman olsaydı inan müthiş olurdu ama şuan için NTSC-J'nin hepsi elimde kalır.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı

Murat Bey Merhaba,

Biz ingiltere de video oyunlari uretimi, dagitimi ve pazarlamasini yapan en buyuk firmalardan biriyiz.. herturlu oyun yada konsol icin yardimci olabiliriz, gayet rekabetci fiyatlar sunmaktayiz ve turkiyeye ihracat yapiyoruz..

0044 7578517154 no' lu cep tel.imden veya baris@Creativedistribution.co.uk adresinden bana ulasabilirsiniz

saygilar

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Xbox one ve ps4 toptan alim yapmak istiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek kisiler var mi?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret