ozgun arkadaşım bilgilendirdigin için sagol ama resimler çok kalitesiz ve sadece kutusu ve kalemin baş veya diğer uç kısmı görünebiliyor. 4 resim hepside aynı sadece değişik pozisyonlarda ama hiç birşey anlaşılmıyor.
Bu kalemler Şeffaf renkte olan içinde mürekkebi gözüken ve üzerinde kabartmalı veya sıcak baskılı markası yazan kalemlerden mi?
Teşekkürler
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at. KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
arkadaşım 163 koli alırım 500 liralık ama kalemini satarsam koli bazında görüşürüz ben büyük oynarım güzel fiyat verirsen yüklü miktarda konuşuruz çünkü piyasada en ucuzu 0.076 kuruş sen ise 0.060 diyon benim için yüzde 20 daha ucuz anlaşırız seninle
yazayım yazayım dedim murat arkadaşım yazmış teşekkür ederim ilanın üzerinden bir yıl geçmiş dediğiniz gibi ama 60 adet kalem 5,90 isteyen varsa sitede ilanım var
:):) çok hoş ya az daha bende dikkatsizce yazacaktım :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz