Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150 000 Tl İle İş Kurmak İstiyorum

BaşlatantavtumanTarih27/12/2009 23:59:31Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Bu sene 20 küsur yıllık devret görevimden emekli olarak emeklilikde bir iş kurmak istiyorum.Yaklaşık 150 bin tl sermayem olacak.Bu konuda siz arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum.Hangi alanlarda iş yapmalıyım.Nelere dikkat etmem gerek.Ayrıca bana ortaklık öneren yada iş fikri olan arkadaşlarla görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye8 yazı
merhaba siz mantar sormuşsunuz ama çok farklı alternetifler sunulmuş, hepsiden birbirinden güzel işler. eğer mantar düşünüyorsanız çok yorulmaya hazır olmalısınız. mantarcılık sonucta bir ziraai faliyet oturduğunuz yerden yapılamıyacak bir iş.
mantar iki evreli bir üretim, kompost ve mantar üretimi.kompostu satın alarak üretimi yapabilirsiniz daha az yatırım ve daha az kazanç. kompostuda kendiniz yapabilirsiniz ama ya bu işi iyi bilen bir ortağa ihtiyacınız var yada bu üretimi yapan bir işletmede eğitim görmelisiniz. personelle falan olmuyor maalesef. bence siz diğer teklifleri düşünün.:)

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
en iyi iş kendi bildiğiniz işi yapmaktır..bildiğiniz bir iş yoksa öğrenmenin yaşıda yoktur...yani başkalarının tecrübelerinden istifade ederek öğrenemeyeceğiniz şey yoktur...eğer küçük yatırımlarla kaydadeğer paralar kazanmak isterseniz randevu almak için arayın 0534 391 62 63
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda