Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150 000 Tl İle İş Kurmak İstiyorum

BaşlatantavtumanTarih27/12/2009 23:59:31Yorum32

İlk mesaj
Bu sene 20 küsur yıllık devret görevimden emekli olarak emeklilikde bir iş kurmak istiyorum.Yaklaşık 150 bin tl sermayem olacak.Bu konuda siz arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum.Hangi alanlarda iş yapmalıyım.Nelere dikkat etmem gerek.Ayrıca bana ortaklık öneren yada iş fikri olan arkadaşlarla görüşmek isterim.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Devlette ne tip bir işle meşguldünüz? Hangi konularda kendinizi bilgili ve yetenekli görüyorsunuz? Bence öncelikle bir kaç fikrinizi ön elemeye tabi tuttuktan sonra tecrübeli arkadaşlarımızdan fikir alın. 150000 TL az para değil, yıllarınızın birikimi, bazen hiç bir yapmamak, çok şey yapmaktan daha iyidir.

Benim de kendime özgü iş fikirlerim var ama 150000 TL nize göz ko**** sizi riske atmak benim mizacım değil. Başarılar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yenifırsatlar a katılıyorum. 150.000 Tl şu an için güzel bir sermaye ama hepsini kullanmamanızı tavsiye ederim bende. İstanbul'da olsaydınız güzel bir projem vardı, uygulanabilirlik oranı yüksek ve kazançlı, ki yine en fazla 40-50 000 tl sermaye yeterli. Yine de isterseniz ekleyin msn ye görüşelim
msn : legend977@hotmail.com
Almadan önce bizi arayın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

ACELE YOK KARASIZLIK BİTİRİR TİCARETTE .BİLDİGİNİZ İŞİ YAPIN BENCE.....
SIRADAN OLMAK EN TEHLİKELİSİDİR...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
yeni açılan su fabrikalarından birinin bayiliğini alabilirsiniz bir tane verebilirim özelde bayilik ücreti almıyor izmir gibi bir yerde tutulur çünkü dediğim fabrika çok ucuza dolum ücreti diğer firmalar gibi damacana başı 1.5-2 lira değil
ucuz olduğu için sizde ucuza satarsınız müşteriniz çok olur
bahsediğim firma avrupa standartlarına uygun 12 firmadan biri

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yöneticilik
Sn.ilgili,

Biriket mangal kömürü bayiliği alarak yatırımınıza karşılık en az %25 kazanma garantisi verebilirim.

Detayları görüşmek isterseniz lütfen benimle iletişime geçiniz.

ekartum@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yenifırsatlar
Devlette ne tip bir işle meşguldünüz? Hangi konularda kendinizi bilgili ve yetenekli görüyorsunuz? Bence öncelikle bir kaç fikrinizi ön elemeye tabi tuttuktan sonra tecrübeli arkadaşlarımızdan fikir alın. 150000 TL az para değil, yıllarınızın birikimi, bazen hiç bir yapmamak, çok şey yapmaktan daha iyidir.

Benim de kendime özgü iş fikirlerim var ama 150000 TL nize göz ko**** sizi riske atmak benim mizacım değil. Başarılar diliyorum.

Ben uçak bakım üzerine bir kuruluşta çalışmaktayım.Bu esnada bilgisayar,güvenlik sistemleri ile de dışarıda uğraştım.Resmi olarak bir dükkan açmadım fakat yaklaşık 10 yıldır bilgisayar alıp satıyorum. Toner kartuş dolumu ve güvenlik kamerası işe de yaptım fakat bilgisayar üzerine asla yatırım yapmayı düşünmüyorum.Her ne kadar bu konuda bir müşteri potföyüm varsada , büyük firmalar bilgisayarcılığı bitirdi.Tıpkı büyük marketlerin bakkalcılığı bitirmesi gibi.Güvenlik kamerası işi halen su ***ürür 3-5 yıl daha fakat o da bitmr aşamasında.
Ticarette müşteri potansiyelinin şart olduğunu düşünüyorum ve girmek istediğim alan da bunun sorun teşkil etmemsi gerekir.Bayilikle ilgili teklifler için teşekkür ederim ama o alanda işler nasıl dönüyor bilmiyorsam , gireceğim iş kolunda başarısız olacağımı düşünüyorum.Çünki aynı işi yapan ve o alanda müşteri potansiyeli olan insanlarla nasıl rekabet edebilirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Bayilik konusundaki düşüncenize katılıyorum, kaldı ki elinizdeki rakamı franchise ya da bayilik bedeli altında toprağın altına gömüp tamamen bayiliğini aldığınız şirketin güdümüne girme ve onun ipiyle kuyuya inme riski oldukça fazla.

Herkesin niteliklerine ve kişiliğine uygun işi kendisinin en iyi seçebileceği kanısındayım. Örneğin ben dış ticaret uzmanı olarak yapacağım en iyi işin temsilcilik bazlı ithalat ve komisyoner bazda ihracat üzerine kurabileceğim bir şirket olduğunu düşünmekteyim. Bunu küçük çaplı yapmayı düşünmediğim için şu aşamada risk alamıyorum ve maaşlı olarak iyi bir firmada çalışmaya devam ediyorum. Kaldı ki temsilcilik bazında çalışabilmek için teminatınız olması dolayısıyla banka hesabınızın yüklü olması gerekiyor.

Bu nedenle, sizin bilgisayar ve güvenlik sistemleri üzerine farklı alternatifler geliştirebileceğinizi düşünüyorum. İlla ki farklı bir sektörde öneriniz nedir diye sorarsanız bir miktar araziniz varsa mantarcılık veya kanola yetiştirmenizi tavsiye edebilirim.

Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Bayilik konusundaki düşüncenize katılıyorum, kaldı ki elinizdeki rakamı franchise ya da bayilik bedeli altında toprağın altına gömüp tamamen bayiliğini aldığınız şirketin güdümüne girme ve onun ipiyle kuyuya inme riski oldukça fazla.

Herkesin niteliklerine ve kişiliğine uygun işi kendisinin en iyi seçebileceği kanısındayım. Örneğin ben dış ticaret uzmanı olarak yapacağım en iyi işin temsilcilik bazlı ithalat ve komisyoner bazda ihracat üzerine kurabileceğim bir şirket olduğunu düşünmekteyim. Bunu küçük çaplı yapmayı düşünmediğim için şu aşamada risk alamıyorum ve maaşlı olarak iyi bir firmada çalışmaya devam ediyorum. Kaldı ki temsilcilik bazında çalışabilmek için teminatınız olması dolayısıyla banka hesabınızın yüklü olması gerekiyor.

Bu nedenle, sizin bilgisayar ve güvenlik sistemleri üzerine farklı alternatifler geliştirebileceğinizi düşünüyorum. İlla ki farklı bir sektörde öneriniz nedir diye sorarsanız bir miktar araziniz varsa mantarcılık veya kanola yetiştirmenizi tavsiye edebilirim.

Başarılar dilerim.

Temenni ve önerileriniz için yürekten teşekkür ederim.
Mantar ve konola hakkındaki fikirlerinizi de araştıracağım.Bir de forumda mersin balığından siyah havyar yetiştiriciliği hakkında yazı okudum.Bu konuyu da araştırıyorum.Allah herkese hayırlı kazanç versin.

selamlar,
ben otomotiv ikinci el faaliyeti ile uğraşmaktayım. mevcutta 1.000.000 TL öz sermaye ile bu işi yapıyorum, eğer sizin gibi bir kaç arkadaş daha birlikte yaklaşık 1.000.000 TL civarında sermaye olursa, sizleri %50 kar ortağı yapabilirim. Basit ortalama ile, sermaye tutarının %10'u aylık kazançtır, sizin için bu 15.000 TL eder, yarısı yani size kalacak olan 7.500 TL civarında olur.

hiçbir risk yoktur, alınan araçlar alış rakamı üzerinden alındığı için, en kötüsü alınan aracı geriye satmak olabilir ki bu da her zaman mümkündür.

www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Sayın Muhsin Yıldız, sizinle ortak olabiliriz, Ben LED AYDINLATMA işiyle uğraşıyorum, İzmir ve Ege bölgesinde bir showroom ve ofis kuracağım, Ayrıca Led ve aydınlatma tasarımları dışında da elektrik tasarruf cihazlarının üretim , satış ve dağıtımını yapıyoruz, Tüm üretim kendimize aittir. Bölge bayiliklerini kendi ortaklıklarımızla yürütmeyi hedefliyoruz. Günümüzün ve geleceğin sistemleri olan led aydınlatma sistemleri üzerine yeni iş, kariyer ve yüksek kazanç ilginizi çekerse lütfen bana ulaşın, Bu iş dalının ayrıntıları için görüşelim..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
ayrıca mantar yetiştirmeyi düşünüyorum ancak mantar hakkında yetiştirebilecek kadar bilgi sahibi değilim sizce ne yapmalıyım

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Dany?manlyk
Alıntı Yapılan Metin:

FARKLI FAYDALI YENİ BİR İŞ BİRLİĞİ DAVETİ
Aşağıda gerekli açıklamaları bulunan, yeni farklı faydalı DOĞAL BESİN ENERJİSİ isimli ürünümüzün üretilmesinde satılmasında, bizimle birlikte iş ortaklığı ile çalışmak isteyenlerin, bizimle iletişime geçmelerinde büyük fayda vardır.
Bu tür iş birliği ve iş ortaklığı çalışma arkadaşlığı davetimize katılmak isteyenlerin,bay veya bayan olmaları fark etmez,Yeter ki bu işe gönül vermesi ilgi duyması içinde insanlara faydalı olabilme isteği olması yeteridir.
İletişim ve irtibat adresimiz aşağıda belirtilmiştir.
İçeceklerimiz, her türlü hastalılarımıza dur demek ve hastalanmadan bunlara önlem alabilmemiz için özel karışımlarımızla, kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz. İçmeye başladığınız andan itibaren kendinizde bir değişiklik hissedebilirsiniz.
Sabahları kalktığınızda ise, bir zindelik bir hafiflik hissederek, daha dinç ve sakin bir şekilde gününüze başladığınızı fark edersiniz ve kısa zamanda da ürünümüzü kullanmakla kendinizin doğru bir karar verdiğinizi anlarsınız.
Karışımlarımızda kati surette Chemikal madde bulunmamaktadır. Görülür yan tesiride yoktur. Elinizdeki Doktor verileri ile 3 hafta sonraki Doktor verilerini kıyaslayabilirsiniz ve göreceksiniz ki aradaki çok büyük bir farklılığın var olduğunu. Böylece kedinize yapmış olduğunuz küçük bir yatırımla sağlınızın nasıl iyiye gittiğini ve düzeldiğini kendiniz farkında bile olamayabilirsiniz.
Her türlü hastalıklarınız için özel karışım taze olarak içime hazırlanır.
Kullanma süresi iki haftadır. Sabah öğle ve aksam olmak üzere günde 3 kez alınır.
Belirli bir uygulamadan sonra kendinizi tekrar doktorunuza giderek kontrol ettiriniz.
Göreceksiniz ki, kendinizde çok büyük bir değişiklik olmuş.
Her türdeki rahatsızlıklarınız için karışımlarımız özel olarak hazırlanır.
Elimizdeki karışım aşağıdaki rahtsızlıklarınız için, rahatlıkla alıp, hastalıklarınızın önüne kısa zamanda geçirebilmeniz için rahatlıkla sizlere tavsiye edebilirim.
- Kani artırır ve temizler, Kan eksikliğini düzenler, İştahınızı acar
-Midenizi ve Bağırsaklarınızın rahat çalışmasını sağlar ve destekler.
- Mide bulantısı, Mide hastalıkları ve ülsere iyi gelir.
- Böbreklerinizi kuvvetlendirir. Taşların düşmesini kolaylaştırır.
-Damar sertliğine iyi gelir ve tıkanıklığını acar.
- Kan dolaşımını ayarlar ve rahatlatır.
- Soğuk algınlığına iyi gelir. Solunum yollarını acar. Balgamı çözer ve soğuğa karsı direnç artırır.
- Akciğer ve rahatsızlıklarında ve solunum yolları problemlerinde Sert Öksürüklerde.
- Kalp atışlarını ritmini düzenler ve düzenli çalışmasını takviye eder
- Cilde güzellik verip Kaslarınızı sağlamlaştırır.
- Vücudu güçlendirip ayarlama yapar ve Enerji verir

- Kolesterolü ve Tansiyonu dengeler
- Dişleri Ve Kemiklerini besler
- Potasyum, Kalsiyum, Fosfor, Magnezyum, Demir, Çinko içerir.
- Cinsel gücün performansının artmasını ve erken boşalmayı önleyerek, spermlerdeki canlılık sayısının artışını sağlar ve canlandırır deponuzu doldurur.
-Hamilelikte ve bebek gelişiminde eksik vitaminlerinizi tamamlar ve çok faydalıdır.
- Çocukların zekâlarını geliştirir.
-Kanser tedavisinde de iyi olmasına yardımcı olur ve çok büyük basarı sağlar.
- Sigarayı bıraktırmada çok büyük yardımcı olur.
-Grip al enfeksiyonların daha kolay geçirilmesinde etkidir.
Daha geniş bilgi için bizi her zaman arayabilirsiniz.
MEHMET SARI
Burç kasabası Yeşil pınar Mahallesi Ekici sokağı No: 8 Şahinbey Gaziantep Türkiye
Cep Tel. 0531 889 70 11
MAİL: dogalbesinenerjisi@gmai.com
iyibirisbilgisi1@gmail.com
bizimpazar@gmail.com
FACEBOOK DA
ORTAK FAYDA VE PAYDA İÇİN TANIŞMA VE DAYANIŞMA GRUBU
http://www.facebook.com/group.php?gid=160882587388
FACEBOOK DA iyibiri.iyibirinsan nicki profili linkine tıkla**** da iletişim ve irtibat kurabilirsiniz.
http://www.facebook.com/group.php?gid=160882587388#/iyibiri.iyibirinsan?ref=profile
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Alıntı Yapılan Metin:

FARKLI FAYDALI YENİ BİR İŞ BİRLİĞİ DAVETİ
Aşağıda gerekli açıklamaları bulunan, yeni farklı faydalı DOĞAL BESİN ENERJİSİ isimli ürünümüzün üretilmesinde satılmasında, bizimle birlikte iş ortaklığı ile çalışmak isteyenlerin, bizimle iletişime geçmelerinde büyük fayda vardır.
Bu tür iş birliği ve iş ortaklığı çalışma arkadaşlığı davetimize katılmak isteyenlerin,bay veya bayan olmaları fark etmez,Yeter ki bu işe gönül vermesi ilgi duyması içinde insanlara faydalı olabilme isteği olması yeteridir.
İletişim ve irtibat adresimiz aşağıda belirtilmiştir.
İçeceklerimiz, her türlü hastalılarımıza dur demek ve hastalanmadan bunlara önlem alabilmemiz için özel karışımlarımızla, kendi kendinizi tedavi edebilirsiniz. İçmeye başladığınız andan itibaren kendinizde bir değişiklik hissedebilirsiniz.
Sabahları kalktığınızda ise, bir zindelik bir hafiflik hissederek, daha dinç ve sakin bir şekilde gününüze başladığınızı fark edersiniz ve kısa zamanda da ürünümüzü kullanmakla kendinizin doğru bir karar verdiğinizi anlarsınız.
Karışımlarımızda kati surette Chemikal madde bulunmamaktadır. Görülür yan tesiride yoktur. Elinizdeki Doktor verileri ile 3 hafta sonraki Doktor verilerini kıyaslayabilirsiniz ve göreceksiniz ki aradaki çok büyük bir farklılığın var olduğunu. Böylece kedinize yapmış olduğunuz küçük bir yatırımla sağlınızın nasıl iyiye gittiğini ve düzeldiğini kendiniz farkında bile olamayabilirsiniz.
Her türlü hastalıklarınız için özel karışım taze olarak içime hazırlanır.
Kullanma süresi iki haftadır. Sabah öğle ve aksam olmak üzere günde 3 kez alınır.
Belirli bir uygulamadan sonra kendinizi tekrar doktorunuza giderek kontrol ettiriniz.
Göreceksiniz ki, kendinizde çok büyük bir değişiklik olmuş.
Her türdeki rahatsızlıklarınız için karışımlarımız özel olarak hazırlanır.
Elimizdeki karışım aşağıdaki rahtsızlıklarınız için, rahatlıkla alıp, hastalıklarınızın önüne kısa zamanda geçirebilmeniz için rahatlıkla sizlere tavsiye edebilirim.
- Kani artırır ve temizler, Kan eksikliğini düzenler, İştahınızı acar
-Midenizi ve Bağırsaklarınızın rahat çalışmasını sağlar ve destekler.
- Mide bulantısı, Mide hastalıkları ve ülsere iyi gelir.
- Böbreklerinizi kuvvetlendirir. Taşların düşmesini kolaylaştırır.
-Damar sertliğine iyi gelir ve tıkanıklığını acar.
- Kan dolaşımını ayarlar ve rahatlatır.
- Soğuk algınlığına iyi gelir. Solunum yollarını acar. Balgamı çözer ve soğuğa karsı direnç artırır.
- Akciğer ve rahatsızlıklarında ve solunum yolları problemlerinde Sert Öksürüklerde.
- Kalp atışlarını ritmini düzenler ve düzenli çalışmasını takviye eder
- Cilde güzellik verip Kaslarınızı sağlamlaştırır.
- Vücudu güçlendirip ayarlama yapar ve Enerji verir

- Kolesterolü ve Tansiyonu dengeler
- Dişleri Ve Kemiklerini besler
- Potasyum, Kalsiyum, Fosfor, Magnezyum, Demir, Çinko içerir.
- Cinsel gücün performansının artmasını ve erken boşalmayı önleyerek, spermlerdeki canlılık sayısının artışını sağlar ve canlandırır deponuzu doldurur.
-Hamilelikte ve bebek gelişiminde eksik vitaminlerinizi tamamlar ve çok faydalıdır.
- Çocukların zekâlarını geliştirir.
-Kanser tedavisinde de iyi olmasına yardımcı olur ve çok büyük basarı sağlar.
- Sigarayı bıraktırmada çok büyük yardımcı olur.
-Grip al enfeksiyonların daha kolay geçirilmesinde etkidir.
Daha geniş bilgi için bizi her zaman arayabilirsiniz.
MEHMET SARI
Burç kasabası Yeşil pınar Mahallesi Ekici sokağı No: 8 Şahinbey Gaziantep Türkiye
Cep Tel. 0531 889 70 11
MAİL: dogalbesinenerjisi@gmai.com
iyibirisbilgisi1@gmail.com
bizimpazar@gmail.com
FACEBOOK DA
ORTAK FAYDA VE PAYDA İÇİN TANIŞMA VE DAYANIŞMA GRUBU
http://www.facebook.com/group.php?gid=160882587388
FACEBOOK DA iyibiri.iyibirinsan nicki profili linkine tıkla**** da iletişim ve irtibat kurabilirsiniz.
http://www.facebook.com/group.php?gid=160882587388#/iyibiri.iyibirinsan?ref=profile
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Kısa zamanda işkurmak para kazanmak koyduğunuz sermayeyi kısa zamanda risksiz kesin kazanmak istiyorsanız benimle irtibata geçin lütfen.
3 Adet 1000 mt civarı mağazalarımız var Ve 30 Civarındada bayimiz mevcut.

Metro Ayakkabı
CUMHUR SAYIN 0532 2660920
0212 4520034

Adres:Hürriyet mah.Güngören Sok.No.19 Şirinevler-İSTANBUL
CUMHUR SAYIN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Cevap yazdığım ve yazamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Emeklilik işini 15 ay ertelemek durumundayım.Bu yüzden şimdilik forma sadece okuyucu olarak katılacağım. Allah herkese kolaylık ve muaffakiyet versin.

HAYVANCILIK YAPMAYI DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ SİZE UYAR MI ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Veteriner
parayı bankaya yatırın her ay sonu paranıza bakın emekliliğin tadını çıkarın.gezin tozun harcayın.bu saatten sonra kendinizi hiiiç strese atmayın abi...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Para kazanmak isteyen bir girişimcisiniz elinizde 25 Bin TL. sermayeniz var. Ancak ne tür bir iş yapacağınıza karar veremediniz. Bir çok iş fikrini araştırdınız. Gerek işe başlangıç maliyetinin ağırlığı gerekse daralan ekonominin getirdiği bir takım olumsuzluklardan dolayı daha kolay daha az zaman harca**** ve elinizdeki sermayenizi hiçbir şekilde kaybetmeksizin yapabileceğiniz bir iş fikri bulamadınız. Bu durumda size çok karlı bir iş fikri konusunda önerimiz olacak
Nasıl mı? İşin adı “İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı İşletmeciliği”

“İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı” içerisinde 4 ayrı kolonda 4 farklı kişisel hijyen ve bakım ürünü setlerini madeni para karşılığında satan elektronik bir otomattır. Bu otomatta satılan ürünler anlık kişisel bakımlarınızı yapabileceğiniz çeşitli tek kullanımlık ürünlerdir.
İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı hemen her türlü mekanın lavabolarında işletilebilmektedir. Trafiği yoğun olan noktalar daha tatmin edici gelir getirecek satış yapılmasına olanak tanıyacaktır. Küçük İşletmeler, Oyun Parkları, Ofisler, Fabrikalar, Kulüpler, Alışveriş Merkezleri, Kamu Binaları, Servis Merkezleri, Marinalar, Eczaneler, Parklar, Okullar, Dershaneler, Üniversiteler, Sinema ve Tiyatro Salonları, Kültür Merkezleri, Hastaneler, Gemiler, Eğlence Merkezleri, Yarış Pistleri, Hayvanat Bahçeleri, Lokantalar, Postaneler, Bankalar, Askeri Birlikler, Petrol İstasyonları, Hava alanları, Otogarlar, dinlenme tesisleri, Bakım Merkezleri ve daha birçok yer!..

İzmir'de işletmek üzere 10 adet İmajmatik Kişisel Bakım ve Hijyen Otomatı ile bu otomatlarda satmak üzere 10.000 adet ürün seti aldınız. İmajmatikleri yerleştireceğiniz yerleri tespit ettiniz (saydığımız mekanların lavaboları en uygun mekanlardır.) ve 10 adetinin de montaj yaptınız. Her otomatı full olarak doldurdunuz. Marketiniz çalışmaya başladı. Bu marketler zinciri için ne kadar bir yatırım yapacaksınız.

10 Otomat……………………………15.000 TL.
10000 adet ürün seti……………. 10.000 TL. (yaklaşık)
Toplam……………………………… 25.000 TL.

Her otomat en az 100 adet ürün seti almaktadır. Ürünlerden;
Bayan Set………2 TL.
Bay Set………… 2 TL.
Seyahat Seti…..1 TL.
Diş Bakım Seti..3 TL.’den satılacaktır.
Satışlarınız başladıktan sonra her otomatınızın günde en az 10 adet bay set, 10 adet bayan set, 10 adet seyahat seti 5 adet de diş bakım seti sattığını düşünün. Bu satışlardan günlük ciroyu hesapladığımızda 1 otomat için günlük ciro;
Bayan Set…………..2 TL. x 10 = 20 TL.
Bay Set………………2 TL. x 10 = 20 TL.
Seyahat Seti……….1 TL. x 10 = 10 TL.
Diş Bakım Seti…….3 TL. x 5 = 15 TL.
TOPLAM: 65 TL. 1 ADET OTOMATTAN ELDE EDİLEN SATIŞ

1 Adet otomattan günde gelecek 65 TL. 10 adet otomat için hesaplanırsa ;
65 TL. X 10 ADET OTOMAT= 650 TL. günlük satış cirosu demektir.
1 günde 10 otomatta toplam 100 adet bayan set, 100 adet bay set, 100 adet seyahat seti, 50 adet de diş bakım seti satılacaktır. Bu da toplam 350 adet set demektir.
1 ADET OTOMATTAN günlük 65 TL. ciro elde edilirse, ayda 65 TL. X 30 gün = 1950 TL. aylık ciro sağlanır.
1 ADET OTOMATTAN aylık 1950 TL. ciro elde edilirse 10 adet otomattan bu rakam 19500 TL. olacaktır.
1 ayda 10 otomatta toplam 3000 adet bayan set, 3000 adet bay set, 3000 adet seyahat set, 1500 adet de diş bakım seti satılacaktır. Yani toplam 10500 adet set demektir.
10000 adet set ile başladığınız işe 500 adet daha takviye yaparak devam edeceksiniz.

GÜNLÜK VE AYLIK “KAR”A GELİNCE;
ÜRÜN SETLERİNİN SATIŞINDAN %100 KAR EDİYORSUNUZ. HAL BÖYLEYKEN 19500 TL. OLAN CİRONUZUN YARISI SİZİN KARINIZ OLACAKTIR YANİ AYLIK SATIŞTAN NET KARINIZ= 9750 TL’DİR.
1 aylık süre içerisinde 10 ayrı otomat için ayırdığınız zaman sırasında belli bir takım harcamalarınız olabilir(yol, araç, kira vb.) Bu harcamaların her otomat için aylık 100 TL. gibi bir masrafın üzerine çıkmadığını düşünürsek 100 TL. X 10 OTOMAT= 1000 TL. TÜM OTOMATLARIN İŞLETMESİ SIRASINDAKİ MASRAF OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLİR.

AYLIK NET “KAR”A GELİNCE; 9750 TL. satıştan gelen net kar idi. 1000 TL. de masraflar
NET KAR= 9750 TL. – 1000 TL.= 8750 TL.dir.

iritbat kurmak isterseniz 0242 244 87 94
arnesgroup@hotmail.com
www.arnesgroup.com
Satış Ve Pazarlama Müdürü

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - HKN.tm
parayı bankaya yatırın her ay sonu paranıza bakın emekliliğin tadını çıkarın.gezin tozun harcayın.bu saatten sonra kendinizi hiiiç strese atmayın abi...

Teşekkür ederim kardeşim fakat bir şeyler yapmamak yada eve çakılı kalmak beni kısa sürede tüketir.Kolosterol, aşırı kilo alma gibi.Bu sefer daha kötü olur. Ama seneye inşalllah emekli olunca bir şeyler yapacağım.
Herkesin ilgisine tekrar teşekkür ederim.Saygılar ve sevgiler...

Soft dondurma satisini tavsiye ederim. Soft Dondurma makineleri ile ilgili detayli bilgilere www.knh-trade.com web sayfasindan ulasabilirsiniz. Oldukca karli olan bu is alanina 10.000TL civarinda bir maliyetle baslayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Meraba arkadaşlar
Türkiyenin her yerine
1-Yaprak mantarı gönderiyoruz.
2-Kültür mantarı gönderiyoruz.
3-Yaprak mantarı kompostu gönderiyoruz.
4-Sıfırdan tesis kurmaya yardımcı olup danışmanlık hizmeti veriyoruz (gecenin kaçı olursa olsun bizi arayabilirsiniz çünkü biz bu işi çok önemsiyoruz.
tel : 0258 384 2126
gsm : 05335535378
mail : info@hayger.com
www.hayger.com
Hayger organik gıda ltd.şti
Lütfen daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
Muhammet Yakar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Yöneticilik
Selam,
Türkiyede yeni olan çok güçlü Biyolojik temizleme ve yangın söndürücü ürünün Marmara bölge bayiliğini aldım.Çok karlı bu iş için yatırım yapacak ortak arıyorum.İlgilenirseniz görüşmek isterim. yatırımızı 6 ayda 2ye 3 e katlama imkanımız var.Düşünürseniz irtibat için telefonlarımı ve mail adreslerimi verebilirim.
BİO-SİSTEM Biyolojik ürünler san. N.ÖKER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Ülkemizde üretimi olmayan sıvı yeşil çay üretebilirsiniz .Yeşil çayın her türlü formunu üretebilecek teknik bilgiye sahibim.Konsantre likit(sıvı) yeşil çayın(CONCENTRATE LİQUID GREEN TEA) litresi internete 500 dolardan gibi yüksek bir fiyattan pazarlanmaktadır(örneğin www.pureinventions.com sitesinde bizim ürünümüzün aynısı var.)Konsantre yeşil likit(sıvı)yeşil
çayın litresini yaptığım araştırmalarla 25 TL.ye aynı kalite ve doğallıkta üretebilirim.Yani bu işe yatırım yapacak yatırımcı ülkemiz yeşil çay pazarında söz sahibi olur.Çünkü likit yeşil çayın kullanımı çok kolay demlemeye gerek yok ,posa sorunu yok.Kaynar suyu çay bardağınıza koyuyor ve kaynar suyun içerisine istediğiniz kadar yeşil çay damlatıyorsunuz. YANİ DÜNYADA KULLANIMI EN KOLAY YEŞİL ÇAY.Sıcak suyunuz hazırsa bir kaç saniyede doğal yeşil çayınızda hazır.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Ben tıbbi giyim ve hastane malzemeleri pazarlamaktayım benimde sizin gibi nakitli ve iş ve üretimin başında duracak emekli yönetimi bilen birine ihtiyacım var bana ulaşırsanız anlaşıp anlaşmamamız sorun deil tanışmamız bile yeterli olur.Allah hayırlısını versin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
size bir önerim var paranı ona katlarsın hacizli mülkler katıl ihaleye çok ucuza alıyosun al sat isterseniz yardımcı olabiliriz tanıdık lar var
www.muhammet_fuad@hotmail.com eklerseniz ayrıntılı konuşuruz
müzeyyen

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadyny
Bensize 1 koyup 50 kazanacagınız gerçek bir işi tavsiye ederim dünyanın türkiyenin şu anda en iyi yatırımı Kahve işi

KAHVE DEPOSU-FRANCHISE MAĞAZALARI

Yapılan araştırmalar Türkiye de çalışan nüfusun yarıdan fazlasının kendi işini kurmak istediğini gösteriyor. Bununla birlikte finansman yetersizliği, işletme ve yönetim bilgisi eksikliği, rekabetin acımasız olduğu global ortamda işe sıfırdan başlama dezavantajı bu yatırım isteği zorlaştırmaktadır.

Kahve Deposu tüm bu olumsuz etkenleri ortadan kaldırıp, sektörüne yatırım yapmak isteyen yatırımcıların enerji ve motivasyonunu yönlendirerek kendiişlerinin sahibi olmalarını sağlıyor.

Kahve Deposu franchise sahibi olarak, başarınız için sektöründe 50 yıllık deneyimini ve birikimli çalışanının takım desteğini devamlı yanınızda bulacaksınız. (Sizin başarınız bizim başarımız demektir). Kendi ticari gelecek kararlarınızı verirken deneyimlerimizi hizmetinize sunacağız. Üretim lojistik sorunları ile uğraşmayacaksınız, yeni bir ürünün rağbet görüp görmeyeceğini sizin yerinize biz test etmiş olacağız, diğer franchise sahiplerinin deneyimlerinden yararlanacaksınız. Ve en önemlisi Kahve Deposu’nun büyüyen ismi ile birlikte sizinde işiniz değerlenecek ve satışlarınız artacak, bunun için extra bir çaba göstermeniz gerekmeyecek

Kahve Deposu 2 ayrı mağaza konseptine sahip.

* Kahve Satış Sunum: 100 – 150 m² büyüklüğü, 60 kişi oturma kapasitesi olan Avm mağaza

* Kahve Satış Sunum: 250 m² ve üstü, 120 kişi oturma kapasiteli olan Ka Kavurma Mikinası Öğütme Makineleri bulunan mağaza

FRANCHISE ÜCRETLERİ

1. Franchise giriş bedelleri;
Kahve Satış Sunum Avm : 5.000 USD
Kahve Satış Sunum Üretim : 7.000 USD

2. İsim Hakkı
Yıllık cironun % 2 si

3. Reklam Katılım Bedeli
Yıllık cironun % 0,5 i

4. Mağaza Dekorasyon Bedeli
Ortalama 500 USD/m²

Saygılarımızla
Kahve Deposu

Mevlüt Dakın
Franchise Koodinatörü

Gsm: 0535 961 04 04
Tel : 0212 486 27 58
Fax : 0212 486 27 59

www.kahvedeposu.com
mevlut@kahvedeposu.com
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Taha sen 2 mılyarı olan adamada 100 mılyarı olan adamada bujıterı dıyorsun :) Pardon yanlıs anlasılmak ıstemem Bujiteri işi karlı bır ıstır ama herkesın yapabılecegı bır ıs degıldır. Bu nedenle tavsiyem iyi bir başlık ve işin getirileri haakkında bir konuyla kullanıcılara daha saglıklı ve saglam bılgıler sunabılırsın. Kısıler sana ulasmakta çok daha etkılı davranacaklardır ve ısteyen sana gelecektır. Bujiteri işi karlı bir iş tekrarlıyorum 3 sene yaptım bu işi :)
http://www.gsmbilgi.net/ Parça Kontör
http://www.engince.net/ Toptan Parça kontör
http://www.paketyukle.com/ Parça kontör bayiliği
http://www.diyarsms.net/ Toplu sms
http://www.diyarsms.com/ Toplu sms

Yerleşim Türkiye / DiyarbakirMeslek Ticaret
çiçekçilikle ilgili bir başlık var forumda sonuçta kamudan birçok tanıdığınız dostunuz vardır bulundugunuz yerde de tanınıyorsunuzdur bence çiçekçilik işini deneyiniz yok kafamı dinliyeyim derseniz sera tarımcılığı/ organik tarım ya da canlı hayvan yetiştiriciliği olabilir (kuş, balık, vs)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
slm arkdaşım bu parayla çok güzel ithalat yapılır dilersen sana yardımcı olurum yada beraber yaparız kısmet kimbilir ben ş urfada kamallar tiç bizi sorabilirsin 0414 2154845 kamallar@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Esnaf