Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cnc Atölyesi Yardiminizi Bekliyorum

BaşlatanFikret_19660Tarih27/12/2009 21:38:19Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye51 yazı
Arkadaslar benim elimde büyük bi imkanim var

bir Arkadasin 3 yasinda olmak üzere 2 adet CNC-Torna
1 adet CNC-Fräse kendisi ilgilenmediginden is bulursan al Makineleri calistir kendin dedi para falan kira dahi istemiyor, yanliz 25 sene CNC olarak tercübem var fakat yurtdisinda yeni dönüs yaptigimdan, problemim Makinelere nereden nasil is bulabilirim, islemeye Demir alacak olsam ahi neyi nereden nasil hangi fiyattan alabilirim bilmiyorum.

Bana bu konularda yardimci olabilecek Arkadaslar varmi.?

Büyük Torna 800x3000mm ufagi 280x500mm

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye292 yazı
Fikret Bey,

Tekirdağın neresindesiniz ?
Ben Çorluda Kalite Üretim Mühendisliği yaparken bizde dışarıya veriyorduk bazı parçların işlenmesini.

Bir çok üretim yapan yer var Çorlu, Çerkezköy ( Firma adı vermeyeyim) civarında bu firmaları ziyaret etmenizi öneririm. Sizin Ayrıyetten bir ürün almanıza gerek olmayacaktır işi olan firma ürünü size temin edecek siz işleyip iade edeceksiniz.

Bir öneri dikkatli olmanızı tavsiye ederim, bakiyenizi almadan yeni bakiye bırakacak bir işe başlamayın. İş bulduğunuzda geliri çok iyi olacak. 25 yıllık Operatörsünüz zaten bunu siz benden daha iyi bilirsiniz.

İşinizde başarılar dilerim.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
ben bildigim kadariyle izmir aliagada hammadde var .Arti izmirde Mitas kuruldu belki onlarin kucuk islerinide alabilirsin.Salca vb gibi poset imaltcilarinin bicaklarini yapabilirsin imkaniniz cok yani benim aklima gelen bunlar.
tabiki aramizda dahada bu konuda bilgili olan arakdaslar vardir.
Allah c.c bol ve helal kazanc saglasin

Yerleşim Ukrayna / DnepropetrovskMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye68 yazı

cnc makine çalışmazmı abi şuanda imalatın çoğu ona bakıyor kalıp işinden tut en ufak paraçaya kadar ayrıca makine teknikeriyim eleman lazımsa gelirim :)

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye51 yazı
Tskl, Mustafa kardesim is bulursam olabilir, TR nin cok yabancisiyim maalesef

Yeni Üye68 yazı
fikret bey istanbulda benim bir arkadaşım var hem lisede hemde üniversitede aynı sınıfda okudurk. okul bittikden sonra istanbula taşındı ve orta tornacıda çalışdı sonra kalıpçılığa başladı birinin ynaında ve işdende çok iyi anlıyor. patronu onun için eve giştmesin diye 5 yıldızlı otelin odasını aratmıyacak bir oda donattı ona istanbulda çevreside vardır isterseniz bir konuşabilirim onunla istanbulda ortak bu işi yapmak isterseniz sizinle irtibata geçebilriz.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye51 yazı
Tskl. Ortak aramiyorum