İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Oto Yıkama Ve Aksesuar Açmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumD
Yeni Üye13 yazı
26/12/2009 : 15:49:07#1
Web sitesi
Alıntı
H
Üye831 yazı
B
Yeni Üye41 yazı
Haluk bey sıze ıyı günler eger bu fıkrı ıcrarta dökme aşamasına gtelmiş iseniz artık önunnuzde birinci sırayı mekan alır. Mesala yer konusunda size ben soyleyıyım bu lundugunuz sehirdeki sanayı ıcınde biryer ve kısacası göz alabılecek bir yer olmalı bır de arastırdıgınız yere beledıyenız ruhsat verırmi buda var .Oto yıkamayı acacagınız yerde kolon araları geniş ve tavan yüksekligi uygun olmalıdır. ondan sonra pıs suyunn tahlıyesı uygun kanallar ve su tankları uygun olurumu her yonüylebunlara uyanı bulacaksınınız. birde aksesuar demişsin bunun sen satıp ta montojı da sen mi yapacan oda var.onun için yapacagın işin sınırları ve kac metrekare bir yer var kafan da iyi duuşun..kolay gelsın
S
Yeni Üye2 yazı
H
Üye831 yazı
Sayın sterli çok teşekkür ederim teklifinize,fakat benim Bursa'da zaten bir iş yerim var ben ikinci bir iş için oto yıkama ve aksesuar düşünüyorum,sizin oralara yetişemiyiz bu yaştan sonra yaş olmuş 44 : )) çok fazla dağılamam sizin anlayacağınız.
H
Üye831 yazı
Sayın sterli size lokum üretimini tavsiye etmiyorum,çünkü imalatı çok riskli bir üründür,havadan sudan nemden etkilenen bir üründür,Rusya soğuk bir ülke belki bu sizin için bir avantaj sayılabilir fakat yinede risklidir,soğuk mevsimde sertleşir,sıcak dönemde yumuşar şekerleşir yani kısaca ustası çok önemlidir,daha önce 1-2 arkadaşım Ukrayna'da denedi başarılı olamadı bilmiyorum ama yinede zarar etmenizi istemem.Rusya için size önerebileceğim ticaret alanı oto yedek parça olabilir tabii biraz fazlaca sermaye gerektiren bir alan,daha az sermayeli düşünüyorsanız oto aksesuar isabetli olur.
C
Üye125 yazı
2000 lira kira verilerek ,kedisiyle birlikte 2 elaman çalıştırarak açılan bir dükkanın sadece aksesuvar satarak ayakta kalacağını düşünmüyorum,ithal de olsa sanmıyorum ayakta kalsın. ama yedek parça olursa neden olmasın fazlasıyla kazanır derim...
fen ve teknoloji
O
Yeni Üye91 yazı
Merhaba,
Elimiz ACF Marka 2.000 adet rulo oto cam filmi mevcut
sadece siyah renk 60cm x 30mt
1 rulo : 90tl+kdv fiyat piyasaya göre çok ucuz
toplu olarak satılık
İlgilenirseniz lütfen bağlantıya geçin
Saygılarımla
Özgür Yalaz
05334397620
ozyalaz@hotmail.com
Elimiz ACF Marka 2.000 adet rulo oto cam filmi mevcut
sadece siyah renk 60cm x 30mt
1 rulo : 90tl+kdv fiyat piyasaya göre çok ucuz
toplu olarak satılık
İlgilenirseniz lütfen bağlantıya geçin
Saygılarımla
Özgür Yalaz
05334397620
ozyalaz@hotmail.com
Rıdvan Yılmaz isilay.isiklar@hotmail.com
05554989879
05554989879
B
Üye155 yazı
oto yıkama doğru yerde yapıldığı taktirde gerçekten çok mantıklı ve yüksek kar marjı olan bir iş. ayrıca dediğiniz gibi aksesuar işinide katarsanız dahada iyi olacağını düşünüyorum. ama en önemlisi gerçekten bu işi iyi yapmak gerekiyor. müşterinin aracını bir daha gelmeyi cezbedecek kadar güzel yıkamak gerekiyor. zaten bir kez cezbolsun gerisi gelecektir :) hayırlı işler ve kazançlar diliyorum. herşey gönlünüzce olsun.
Saygılarımla
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz