Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den Flash Bellek Getirtmek İstiyorum

BaşlatanbzbyTarih26/12/2009 01:14:02Yorum46

İlk mesaj
Arkadaşlar tanıdığım biri bana Çin'de tanıdığı birinin olduğunu ve çok ucuza flash bellek getireceğini söyledi, o arada bende bunların satışını yapmak için zemin hazırladım ama flash bellekler bi türlü gelmedi.

Gerekirse kendim gidip getirmek istiyorum ama yol masarafları vs derken kazancım kalmaz, Çin'de tanıdığı olan biriyle irtibata geçmem mümkün mü, ordan 32 gb yada 16 gb flash belleğin türkiyeye girişi nasıl olur,ve en son elimize ulaşacak fiyat ne olur?

Yardımcı olursanız sevinirim.
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
46 yorum
Mrb bzby bu fikir seni şimdi heyecanlandırabilir ama risklidir biraz , geçenlerde çine gittiğimde eşe dosta dağıtırım diye 10 adet 240 Gb bellek aldım hepsi bozuk çıktı 100 $ ödemiştim.Bozuk olma ihtimali var ,havaalınanda takılma ihtimali var .Fakat bellekleri tedarik edeceğin kişiden çalışır garantisi alırsan para kazanırsın .

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
merhabalar öncelikle girişimciliğiniz için sizi destekliyorum ,zamanında bende getirmiştim ama cok karlı bir iş oldugu düşünmüyorum ayrıca gönderdikleri ürünler bazen 8gb yerine 1 gb lık şoklanmış cıkıyor başınız ağrıyabilir ,gidip firmayı tanıyıp bilmeden yapılacak bir iş değil ,gidin belli yerlerden alın toptan olarak oradan daha ucuza gelir ben birazcık araştırmıştım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

bu konuda bir arkadaşım var güvenilir ithal mallar getiriyo bna etklif etmişti daha önce çalışmayı bn ithalat a bulasmamıstım. msn verirseniz ona iletirim görüşürsünüz.
dermanaydin

bzby , 4-5 ay önce gümrükçülerle devamlı çalışan bir eğitim firmasının sahibi bana geldi 1.8 - 2 dolara flash bellek getirilebiliyormuş 5000 adet olmak üzere dedi , bende dedimki tamam getirt sen satışını ben 2 haftada yaparım. 1 hafta sonra geldi fiyat 3,5 dolara çıktı 1gb artı vergi vs masraflar. Sonradan ben kabul etmedim tabiki, Arkadaş kendi getirtmiş içler acısı durum , 2 dolara aldığı tekşey usb card reaader....

Biraz dikkatli olmak gerekiyor.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
cini ve bu isi iyi bilen var gorusmek istersen cevap ver carsanba gunu geliyor arkadas cinden
lokumcuyusuf

Yerleşim Ukrayna / KrymMeslek Gyda
Cin'de yasayan biri olaraktan kesinlikle bir araci olmadan almayin..Internetten cin firmalarini arastirirsiniz ve size cok dusuk fiyatlar verirler..Siz de aldanir almaya calisirsiniz, belki parayi alip ucarlar belki de bozuk urun gonderirler..
Ben buradayim ve yuzyuze mal almaya calistigimda bile kaziklamaya calisiyorlar..
Ben ogrenciyim burada..Urun ve fiyat arastirmasi yapabilirim.Hatta malı da tedarik edebilirim..Ama gumruk konusunda cok fazla bilgim yok..Onu da siz arastirirsiniz..Boylelikle daha ucuza mal edebileceginizi dusunuyorum..
Ya da urun ve fiyat arastirmasi yapan firmalar var..Onlarla gorusuruz,bedelini odersiniz yardimci olurlar..
Fikir yaydan çıktı bir kere..

Yerleşim Türkiye / PekinMeslek Ö?renci
öncelikle hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...gümrük konusunu araştıracağım,ama bi çok dikkat edilmesi gereken başka durumlarda varmış,bana numune olarak bi 8, bi 16 gb göndermişlerdi baktım hatalı değillerdi,ve bi yıl garanti veriyorlardı artı istediğin ismi yazıp markanı flash belleğin üstüne yapıyorlardı,en az 5000 göndereceklerini söylediler,ama dediğim gibi aracı olan kişiyle sorun yaşadılar...neyse ben biraz daha araştırayım,diğer arkadaşlarla iletişime geçeyim çinde yaşayanlar ve gidip gelenlerle ona göre başlayayım...
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
çinden 2 dolarlık malın buraya geliş maliyeti hakkın bilgisiolan arkadaşlar varmı biginize ...
ve ya bu konuda profesyonel destek alabileceğim kişiler varsa tanıp iş yapabiliriz....
PERK T.A.Ş.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
çinden gelen ürünler de genellikle sorunlar çıkıyor vergileri tam olarak bilmiyorum ama çinden ticaret için tavsiye verebilirim. Firma ne kadar tanıdık da olsa görüşmelerini ve pazarlığını çok iyi yap fiyat çok çok ucuzsa daha dikkatli davran ve eğer numune siparişini kabul etmiyorlarsa bilki kesinlikle ketenpere vardır.firmayı tanısan bile ilk önce seni üzmeyecek miktarda numune siparişi ver ve toptan siparişinde de aynı kalitede ürün ve bozuk çıkan ürünler için garanti almalısın.toptan sipariş içinde hiç bir zaman tüm parayı peşin ödeme buluşken kaçırmayım diye düşünme emin ol konuştugun firma dışında binlerce firma daha bulabilirsin.bunun yanında şu an çinden ürün almak için tam sırasıdır ürün fiyatları ve min. sipariş sayıları çok düşmüş durumda.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Aşırı düşeş arayan her zaman dolandırılmaya veya hayal kırıklığına mahkumdur.Bazı ürünler regüle ürünlerdir ve hızlı giderler bu ürünlerde çok fazla bir marj bekleyemezsiniz çünkü hacim vardır.Flash bellekte belli bir hacim olan ürün dikkatli olun derim.Sadece şunu düşünün bir ayağı çinde olan irili ufaklı tonla firma var bunlar bu kadar cazip bir ürünü bulamıyorken (fiyat açısından) daha hayatında herhangi bir ürün getirmemiş sizin ekstra özelliğiniz nedir ??

Yerleşim Türkiye
Parası olan varsa getiririz. içinde flash memory olan herşey çok pahalı şu an. 1000 adet üzeri OEM üretim yaptırırız.
Murat from China

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Ayrıca lütfen fiyat verin diye sormayın, neredeyse hergün fiyat değişiyor, gerçekten almak isteyen kişiler varsa firma bilgileriyle birlikte özel mesaj atsınlar. Saygılar.
Murat from China

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Merhabalar arkadaşlar.Ben çin dubai asia ülkeleri ilen ithalat yaparım.Her kesime kişiye güvenip işe girmenizi önermiyorum.prosüdürü mutlaka öğrenip yapmanızı tavsiye ederim.Ürün getirtirim ama az miktar olmaması lazım masrafını ve o ülkedeki temsilcimizi yormaya değsin.
asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan

Selam Tüm arkadaşlara. Her türlü oto moto makina yedek parcaları temin edilir aynı zamanda dilediginiz ürün hakkında fiyat araştırması yapilir saygılar.
omer_ongel@hotmail.com Gsm:0086 137 3819 82 72 Tr:0 552 677 77 77
Yapan Kadar Bilen ve Susan da zalimdir!

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Selamlar Değerli koniks.com Üyeleri,
Eğer yurtdışından getirmek istediğiniz ama ithalatını yapamadığınız ürünlerinizi istediğiniz özelliklere göre en uygun fiyata, kanunlara uygun olarak getiriyoruz.
Bu tip bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
Hepinize sağlıklı bir hayat ve bol kazançlar dileriz.

iletişim: alnoraltd@gmail.com

Not: Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.
alnora ile güven ve yenilik...

www.alnoraltd.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Çinden usb getirmek istiyorsanız size yardımcı olabilirim.Şu anda ithalat frimasında çalışıyorum ve Çinden malzemeler getiriyoruz.Daha önce Çinde 15 sene yaşadım ve şu anda sizin gibi Çinden ürün getirmek isteyenlere ürün araştırması yapıyorum.

Eğer dilerseniz size yardımcı olabilirim.200$ danışmanlık ücretim var.Bu ücrete dahil olanlar güvenilir firma bulmak, pazarlık, cargo şekli belirleme, cargo takip, günlük yazışmalar.Kısacası türkiye gümrüğüne gelene kadar bütün takipler.

Saygılar

Tülay Günenç

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Çin den getirdiğim ürünlerde,şahısların aracılığıyla ya da danışmanlığıyla yaptığım işlerde başım çok ağrıdı.Bu sebepten biraz daha kurumsal iş yapan firmalarla sözleşme eşliğinde çalışmanızı tavsiye ederim.Ayrı bir uyarımda yeni başlayan arkadaşlara,büyük paralarlar yatırmanızı ilk aşamada tavsiye etmem,bir kaç parti mal geldikten sonra artırmanız daha güvenli olur,özellikle Çin için.
Tavsiye edebileceğim iş yaptığım güvenilir firmalar var,buraya yazmayayım,reklam olmasın,ihtiyacı olanlar mail gönderirse isim verebilirim..
hayırlı işler...

iscemardanur@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
MERHABA ARKADASLAR

EN SON CIKAN MODEL KINGSTON DT310 512GB, TURKIYEYEDE YOK!

TANITIM AMACLI BU FIYATA VERECEGIM, URUN ORJINAL VE 3 YIL GARANTILIDIR ELIMDE 15TANE VAR.

KARGOYA GIDIP UGRASACAK ZAMANIM OLMADIGINDAN DOLAYI, HAFTA SONU CUMARTESI VEYA PAZAR GUNLERI ISTANBULUN MERKEZI YERLERINDE BULUSUP BERABER TEST ETTIKTEN SONRA URUNU ELDEN TESLIM EDEBILIRIM.

ISTANBUL ANADOLU YAKASI KOZYATAĞINDA OTURUYORUM.

KOZYATAGINA YAKIN ARKADASLARA ONCELIK TESLIMATTA ONCELIK VERECEGIM.

ILGINIZE TESEKKUR EDERIM

OLUMLU YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.

SAYGILARIMLA

FATIH DOGAN

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Ben 32GB ve 64GB satıyorum. Ojinal kingston. Ben bu ürünleri Kinstonun kendi fabrikasından alıyorum. Görüşmek isteyen arkadaş sukruperktas@gmail.com e-mail göndere bilirler. ürün hakkında teknik bilgi verebilirim. ürünler bandrollüdür.
PERK T.A.Ş.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
dostum sana bu konuda yardımcı olabılırım hatta daha fazlasına ıstersen bana 534 879 45 98 numaradan ulabılırsın bende senın dogrultunda karsıdan fıyat alırız
sefabulent

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
merhaba arkadaşım
buradaki yorumları dikkate almalısın ve ne kadar alacaksan önce karar vermelisin.
çinde ofisi olan bu tür işleri yapan yani sizin gibi alıcılara rehberlik edip, malı sağlam bir şekilde alan bir dostum var istersen seni onunla tanıştırabilirim.. o sana gerçekten yardımcı olur..
isterseniz bu email adresinden bana ulaşabilirsiniz.

nidyanagod@hotmail.com
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba arkdaslar,
yorunlarınızı degerlendirmeleriniz üzülerek okudum. her yabancı dil bilen.. iş bildiğini de sanar.. hele hele şu öğrenci gurubu arkdaslarıda anlamakta zorluk cekıyorum.. önçe okulunu bitir.. şarj olmadan dejarj olmaya calısırsan erken bitme durumun cok yüksek..
dış ticaret danışmanlığı diye bir söktör var.. bu işte pişmiş uzamanlaşmış ve refenslı arkadaslarla çalışmanız sadece tavsiyemdir. Benim tanıdıgım var, şu var bu var .. bu söylemlerin hepsi boş.. refensız iş yabanların çogunun hali perişandır şimdi..

söyleyeceklerim bu kadar...
çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Mr. DURSUN
FMS DIS TICARET DANIŞMANLIĞI
FMS FOREIGN TRADE CONSULTANCY

#20013;#22269;#27993;#27743;#20041;#20044;#21830;#36152;#21306;6#34903;23#21495;501#23460;
Room 501 NO.23 Street 6 Binwang Business Area
Yiwu Zhejiang Province CHINA
Mobile 1 : 0086 - 159 5793 7352
Tel & Fax : 0086 579 8558 8664
e-mail : istamali@gmail.com
Msn : export@fmsturkey.com

Yerleşim Çin / YiwuMeslek Dany?manlyk
Çinden her türlü ürün gönderimi yapabiliriz.Çin de ve Hongkong ta resmi şirketimiz mevcuttur.

Bize shenzhen_import@hotmail.com msn adresinden ulaşabilirsiniz.
shenzhen_import

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Elektrik / Elektronik
Çok uygun fiyatla Türkiyeden teslim. USB bellek ve hafıza kartı tedariği yapılır.
İyi bir fikir herşeyi değiştirir..

slm arkadaşlar ben ögrenci oldugum için düşük miktarda getirmek istiyorum yanı maksimimum 100 adet 8 gb nasıl getıre bılırım veya en ucuz nerden alabılırım ufak ufak bişeyler yapmak ıstıyorum :) yardım edersenız sevınırım
muhammet şeker

Yerleşim Türkiye / YSTANBUL(AVR.)Meslek Ö?renci
cin ticaret ofisi

Cin'den guvenli alisverisin markasi

jaltul@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Gyda
Arkadaslar cin den getireceginiz ve Türkiye ye girisi yasak olan ürünlerinizi Avrupa da degerlendire bilirim. mordema@hotmail.com
mordema

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba;

Gümrük Konusunda Yardımcı Olabilirim. Çok Büyük Paket Olmamak Kaydıyla Uçak Kargoyla Gelen Paketlerde Yardımcı Olabilirim. Ancak Paket İçeriğinin Yasadışı Olmaması Gerekiyor(Uyuşturucu vs)kutu içeriği cihazlar ve uzmanlarca kontrol edilecek belirttiğim vb yüz kızartıcı bir şey olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Resmi Olarak işin incelikleriyle çözeceğim. Micro Sd Flash bellek vs olabilir. Iphone 5 çıkar mesela sokayım dersiniz Çok adette olabilir. Yardımcı olurum. Ancak Değmeli Çünkü gelen Malın Fiyatı Üzerinden Komisyon Alıyorum. Yükte Hafif Parada Ağır Bir Şeyler Olmalı. Ciddi bir şeyler yapmak İsteyenler varsa msn imi ekleyin
Sadece ve Sadece Ciddi Olanlar ve Değecek Tutarlar İle İlgileniyorum. Ama benle çalıştınız mı bugün dersiniz i phone 5 imi getireyim haftaya aynı gün EN GEÇ elinizde olur kısmetse :)
Saygılar

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Ythalat / Yhracat