Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

20 Bin Tl İle En İyi Ne İş Yapılır?

BaşlatanİdealistTarih21/12/2009 21:02:04Yorum27

İlk mesaj
Üye464 yazı
Merhaba Dostlarım 20.000 Tl Bir Sermeyem İşim Haric Ayrı Duruyor Bir İş Yapmayı Dusunuyorum Ama Getirisi Guzel Olan Bir İş Yani Minimum Bana 3000 Kazandıran Bir İş Tavsiye Ve Önerilerinizi Bekliyorum Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye464 yazı
48 Kişi Bakmıs Konuya Birtane Yorum Yapılmamış.Çok Garip.Hiçmi Fikriniz Yok Benim Fikrilerim Var İsteyen Herkesle Paylasıyorum'da Nedense Herkes Bizim Gibi Degil.Garip.Umarım Benim Gibi Soruma Cevap Vericek Dayanısmanın Büyüklügüne İnanan İnsanlar Vardır.Ve Yazıcaklardır.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye51 yazı
Aceleci davranmışsın, (belki senin için en iyisini düşünüyorlar:)
konikste açılan konu sayısı bir hayli fazla,
buna benzer konular var oralara bakarak şansını bir dene istiyorsan.

Ayrıca 20.000 TL yatırımla aylık 3000 TL ben de çok kazanmak isterim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye464 yazı

Ciddiyim Bende Çok İstiyorum Dusunuyorum Bakalım Neler Bulucaz.İnşallah Bu Forumda Sizin İçinde Yararlı Bilgiler Çıkar.
B.Kaan

Yeni Üye41 yazı
ıyı gunler 20 000 tl ıyı bır oto yıkama acabilirsin ama bulungun sehir ve mekanını ıyı secmelısın yoksa batarsın sadece fikir yonunden kafana yatarsa ve ya acmak iştersen yardımcı olabılırım .tabıkı benım fıkrım uygulaması ve dusunmesı senden

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, hangi şehirdesiniz? Şu an uygun bir şekilde bayilik ve satış noktası oluşturmaktayız. Detaylar için görüşmek isterseniz;
kamerthermo@hotmail.com
Saygılarımızla.
Kamerli Isı Sistemleri, Kamer Thermodynamic Engineering

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
Yeni Üye41 yazı
20.000 tl ile ayda 3.000 den fazlasınıda kazanabilirsiniz ama işinizin başında kendiniz duracaksanız.
Detaylı bilgi için lütfen ekleyin.
msn : legend977@hotmail.com
Almadan önce bizi arayın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye167 yazı
Benzer konular o kadar çokki konikste bi başlık daha açmanıza ve yorum beklemenize hiç gerek yok sağ üst köşedeki arama tuşuna basarak şu kadar param var napabilirm yazarsanız önünüze bir sürü fikir çıkacaktır
kolay gelsin......

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Yeni Üye41 yazı
Neden bir iş kurma niyetindeyken ilk öncelik olarak şu kadar getirisi olmalı diye kendimizi şartlandırıyoruz. Eğer bir iş kurmaya karar vermişsek, öncelikli olarak kuracağımız işin sistemini oturtmak olmalı. Belki ilk aylarda zarar bile edebiliriz. Eğer para kazanmak istiyorsak biraz çabalamak lazım, vazgeçmemek lazım. Başarıya odaklandıktan sonra, para sen istemesen de gelir zaten :) Nacizane görüşüm bunlar. Umarım yardımcı olur.
Elini her istediğinde kımıldatabiliyorsan; emin ol ki tüm kontrol sendedir. Kazanmak istediğin halde kaybediyorsan; sen asla kazanmak istememişsindir!

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ynternet
Yeni Üye20 yazı
Bencede acelici davranma şu kriz ortamında.fakat biz senın bulundugun yerı ve bölgeni bilmiyoruz yani müslüman mahallesindesin ve salyangoz sat dersek olmaz değiimi arkadaş? Bana sorasan. Yufka dükkanı, pazar yerinde bir dönerci, toptan bakliyatta satabilirsin ya da kuru yemiş baktın işler iyi gidiyor kar oranın yüksek toptan gazlı içecek toz gıda işine de gidebilirsin.

dhnsyd@hotmail.com
........

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İdealist
48 Kişi Bakmıs Konuya Birtane Yorum Yapılmamış.Çok Garip.Hiçmi Fikriniz Yok Benim Fikrilerim Var İsteyen Herkesle Paylasıyorum'da Nedense Herkes Bizim Gibi Degil.Garip.Umarım Benim Gibi Soruma Cevap Vericek Dayanısmanın Büyüklügüne İnanan İnsanlar Vardır.Ve Yazıcaklardır.

Bu tip başlıklar fazla olduğundan artık millete bıkkınlık gelmiştir Oyüzden yazmamışlardır:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye422 yazı
web sitesi satın alarak yapabilirsin.
aylık gelirinin 10katına satılır bir site. yani ayda 2000tl getiren site 20.000tl ye satılır.
site buılum ve alışveriş konusunda komisyonla yardımcı olurum.
bu karlı işi gerçek hayatta bulamazsın. aylık 2000tl kira gelirli dükkanı mesela kaça satılır düşün ;)
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mcsoft
web sitesi satın alarak yapabilirsin.
aylık gelirinin 10katına satılır bir site. yani ayda 2000tl getiren site 20.000tl ye satılır.
site buılum ve alışveriş konusunda komisyonla yardımcı olurum.
bu karlı işi gerçek hayatta bulamazsın. aylık 2000tl kira gelirli dükkanı mesela kaça satılır düşün ;)

İçi boş siteyi ne yapacak. Örneğin diyelimki Koniks.com 'u değerli yapan sadece ismi mi? Siteyi değerli yapan içeriği değilmi?

İşlek bir caddede boş bir dükkan ile Boş bir Web sitesi bir olurmu? Web sitesi tasarlamanın maliyeti nedirki? Siteyi değerli yapan içeriğidir.

"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye464 yazı
Tamam Ama Web Sitesinin İçerigi Ne Olmalıki+Mesela Web Tasarımı Firmalarına Gidiyoruz %90 I Kalitesiz İş Yapıyor.
Daha 3 Gun Önce Burada İlanı Olan Bir Web Tasarımcı İle Gorustum Adam İlan Vermiş Yap Diyorum Adam Tamam Diyor 2 Hafta Oldu Daha Hala Anasayfa Cizimini Yapıpda Göndericek Masal06 Bey Yani Birde Bu Dert Var Ülkemizde İşini İyi Yapmıyan Hatta Bilmeyen Herkes Piyasada.Devlet Bizler Gibi İyi Niyetli Kosturan Kişilere Belge Vermeyerek Zorluyor Yada Rakkamları Yuksek Tutuyor Ne Kadar İllegal İş Yapan Ne Kadar Yalan Dolanla İş Yapan Firma Varsa Ucup Gidiyor Sonra Zengin Oluncada Meclise Giriyor..Böyle Bir Ülkede Yasıyoruz.
İnanın Masal06 Bey 2 Aydır Bir Konu İçin Tasarımcı Arıyorum Şöyle Hem Efendi Hem Samimi Daha Birtane Bulamadım Koca Türkiye Cumhuriyetinde.Adamdan Fatura İsteyince Şekli Degişiyor.
Yıllık Ödenicek Ücret İçin Kontrat Diyince Bu Sefer Kacabildigi Kadar Kacıyor...
Sizin Öneriniz Nedir Mesala Nasıl Prajeler Olabilir Yada Hangi Firma İle Calısmamı Onerirsiniz Hem Guvenilir Belgeli Calısan Samimi Hemde Uygun Ucretle İş Yapan?.
B.Kaan

Yeni Üye44 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İdealist
Tamam Ama Web Sitesinin İçerigi Ne Olmalıki+Mesela Web Tasarımı Firmalarına Gidiyoruz %90 I Kalitesiz İş Yapıyor.
Daha 3 Gun Önce Burada İlanı Olan Bir Web Tasarımcı İle Gorustum Adam İlan Vermiş Yap Diyorum Adam Tamam Diyor 2 Hafta Oldu Daha Hala Anasayfa Cizimini Yapıpda Göndericek Masal06 Bey Yani Birde Bu Dert Var Ülkemizde İşini İyi Yapmıyan Hatta Bilmeyen Herkes Piyasada.Devlet Bizler Gibi İyi Niyetli Kosturan Kişilere Belge Vermeyerek Zorluyor Yada Rakkamları Yuksek Tutuyor Ne Kadar İllegal İş Yapan Ne Kadar Yalan Dolanla İş Yapan Firma Varsa Ucup Gidiyor Sonra Zengin Oluncada Meclise Giriyor..Böyle Bir Ülkede Yasıyoruz.
İnanın Masal06 Bey 2 Aydır Bir Konu İçin Tasarımcı Arıyorum Şöyle Hem Efendi Hem Samimi Daha Birtane Bulamadım Koca Türkiye Cumhuriyetinde.Adamdan Fatura İsteyince Şekli Degişiyor.
Yıllık Ödenicek Ücret İçin Kontrat Diyince Bu Sefer Kacabildigi Kadar Kacıyor...
Sizin Öneriniz Nedir Mesala Nasıl Prajeler Olabilir Yada Hangi Firma İle Calısmamı Onerirsiniz Hem Guvenilir Belgeli Calısan Samimi Hemde Uygun Ucretle İş Yapan?.
%90 gibi bir genelleme yaparak bence bazı kendini ve işini bilmezler yüzünden tüm web sektörünü aşağılamışsınız. Bunu yanlış buldum. Siz ihtiyacınızı belirtin, ücretini ve ne kadar zamanda teslim edeceğimizi söyleyelim. Günü gününe teslim edelim. Yanlış kişilere denk gelmişsiniz...

Fikir konusuna gelince... Olay sadece sermayeniz olmasında değil. Sizde bilincindesiniz ki fikir arıyorsunuz. Ancak görünen o ki eğer hiç anlamıyorsanız oto yıkamacı, çerezci, tavukçu vb. açamazsınız.

Bu noktada size tavsiyem şu olacaktır. Bireysel olarak meziyetleriniz varsa en iyi yapabildiğinizin üzerine gitmeniz. Benim mezyetim yok ya da ben sadece sermaye koyup kazancıma bakacağım derseniz o zaman risk alıp birilerine güveneceksiniz. Bilmediğiniz bir işin başında durmanız, durmamanızdan daha kötü olur şahsi kanaatimce...
Ercan KOVAN
Ajans Play
Tanıtım Organizatörü
destek@ajansplay.com
0.232.364 45 56

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye81 yazı
bencede yufka sat aacip paar var bu işte ama tek kalem sadece yufka

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Üye464 yazı
Ali Bey Evet Haklısınız Bilmedigin İşle Ugrasmıyacaksın Dogrudur Yanlız Normalde Yaklasık 10 Ayrı Mesleğim Var Yok Degil.Ama Ben Fikir Arayısındayım Yinede Cunki Farklı Birşey Arıyorum.
Birde Dikkat Ederseniz %90 I Dedim Aşagılamadım Lütfen Aşagılanıcak Gibi Bir Meslekde Degil Web Tasarım Beni Üzen Nokta Birsürü İnsanın Bu İşi Yapıyorum Diye Ortalarda Gezip Teknolojinin En Üstündeki Mesleği Kirletmesidir.
Bu Yüzden %90 Dedim.Projeler Konusuna Gelince 2 Ayrı Proje Var Bunlarla İlgili Size Mesajlar Gecicem Uygunsanız Bi Bakın Neler Düşünüceksiniz.

B.Kaan

Üye464 yazı
Fulya Kardeşim Yufka Sat Derken Nasıl Anlıyamadım?Tek Kalem Derken Yani Tezgahlamı Dagıtımmı Magazalaramı Vericem Onu Net Yazarsanız Yani Nasıl Yufka Satısı Nerden Alıp Nasıl Satarsam Kar Oluyor?.
B.Kaan

Yeni Üye32 yazı
Arkadaşım,
Mersin'de yaşadığını profilinde gördüm, iş imkanı olarak dar bir alana sahip olan Mersin'de 20 bin tl ile yapabileceğin bir işi önerisinde bulunmak istiyorum. İlk önce alışveriş merkezi, akaryakıt istasyonu, restaurant, kafe, bar, özel okul, dershane, gibi toplumsal yaşamın yoğun olarak yaşandığı çevrelerde tanıdığının olması gerekiyor.
20.000 TL'ye 10 adet kişisel hijyen seti satan 10 adet otomat ve otomat içerisinde satmak üzere 5000 adet ürün alıyorsun, otomat nedir diye sormadan ben söyleyeyim...
İMAJMATİK 4 ayrı ürün seti vere bilen satış otomat içerisine 1-2 tl atıyorsun, düğmesine basıyorsun sana bir kutu veriyor içinde örneğin bay set; bay setin içerisinde bir adet jöle, bir adet cilt kremi, bir adet antibakteriyel el jeli , bir adet traş jeli, bir adet antiseptik mendil ve bir adet traş bıçağı bulunmakta, bu tür setlerden bir otomatın içinde 3 adet daha var bayanlar için, seyahat seti ve diş bakım seti olarak her biri ayrı kutularda ve her birine ayrı para atarak sahip olabiliyorsun.

AUTOMATİK 4 ayrı ürün seti vere bilen satış otomat içerisine 1 tl atıyorsun, düğmesine basıyorsun sana bir ARAÇ BAKIM SETİ adlı kutu veriyor içinde cam koruyucu, buğu önleyici, torpido temizleyici ve oto iç mekan temizlik mendili var. Bu tür setlerde otomatın içinde 3 adet daha var her birine ayrı para atarak sahip olabiliyorsun.

Gelelim bu otomatları nereye koyacaksın, kullanımı çok kolay ve görselliği mükemmel olan bu otomatlar duvara monte edilebiliyor ya da ayaklı bir şekilde konumlandırılabiliyor. Fazla bir yer kaplamıyor 1 mt2 bile değil içerisine en az 120 adet ürün seti alabiliyor.Elektronik eski paraları bile kabul etmiyor. tam anlamıyla müthiş bir alet.

Şimdi, Mersinde insanların sıklıkla bulunduğu 10 adet yer belirliyorsun örneğin 3 adet dershane (seve seve kabul ediyorlar takmayı hiç bir bedel talep etmiyorlar hizmet kalitesi için) 2 adet restaurant, 2 adet kafe, 3 adet benzin istasyonu (otomat için yer kirası gibi bir bedel talep ederlerse tekliflerin olacak elbet ve işlerine gelecek ben öyle yapıyorum) toplam 10 etti . Alış veriş merkezi, havaalanı, otogar ve kamu kurumlarını saymadım bile ....Bu otomatların 7 adedi İMAJMATİK, 3 adedi AUTOMATİK,

İmajmatikleri belirlediğin yerlerin lavabolarının girişlerine duvara monte ediyorsun çok basit 4 adet vida, Automatikleri de Akaryakıt istasyonlarının araç yıkama bölümlerine yakın bir yere görünür bir şekilde monte ediyorsun. Her otomat 120 adet ürün alıyor 10 otomatı 1200 adet ürünle dolduruyorsun. ve başlıyorsun satışa .....

Ürün maliyetine ve kar marjına gelince ; Otomata bir kereye mahsus para ödüyorsun otomat senin oluyor. Ürün için İMAJMATİK setlerini 1 tl'den alıp 2 tl'ye AUTOMATİK ürünlerin 0.50 tl'den alıp 1 tl'ye satı yorsun. yani %100 kar marjı ........

1 adet imajmatikte GÜNDE her otomatta ortalama 20 adet ürün satılsa 20x2tl.=40 tl GÜNLÜK 40TL.X7 OTOMAT=280 TL. YAPAR. 20 adet çok düşük bir rakamdır dikkkkaaaatt....

1 adet Automatikte GÜNDE her otomatta ortalama 30 ürün satılsa 30X1 tl=30 tl. GÜNLÜK 30X3 OTOMAT=90 TL. YAPAR

AYLIK HESABA GELİNCE: 280 TL. GÜNLÜK CİROX 30 GÜN= 8400 TL İMAJMATİKTEN SATIŞ
" " " 90 TL GÜNLÜK CİROX30 GÜN=2700 TL. AUTOMATİKTEN SATIŞ.
8400+2700=11.100 TL. TOPLAM CİRO %100 KAR MARJI İSE 5550 TL.NET AYLIK KAR. HADİ BUNUN 1500 TLSİ MASRAFLARA ÜRÜN TAKVİYESİ SIRASINDA YAŞADIĞINIZ ARAÇ YOL MASRAFLARINA GİTTİ........... NET KAR 4000 TL. BU KAR SADECE OTOMATLARINIZA ÜRÜN TAKVİYESİ YAPARAK HİÇ ÇALIŞMADAN KAZANACAĞINIZ BİR PARA. TEMİZ NAKİT PARA KAZANDIRAN BİR MARKETİNİZ OLUYOR. BİR DÜŞÜNÜN İSTERSENİZ. EĞER DÜŞÜNCEYİ PRATİĞE GEÇİRMEK İSTERSENİZ
İRTİBAT ADRESİM:
www.arnesgroup.com
www.arnesgroup@hotmail.com
0242 244 87 94
0541 312 11 48
BOYTAT GIDA

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
sizinle bu matikler konusunda sitenizden bağlantı kurmaya çalıştım ama siteniz kurulumdaydı.mail adresinize gönderdim gerekli bilgileri

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Alibey 20 BİN YTL YE NE İŞ YAPILIR DİYE SORMUŞSUNUZ BENDE ÇALIŞIYORUM AMA AYNI ZAMANDA EK İŞ YAPMAK İÇİN GOOGLE A ARAMA YAPTIRDIM VE KARŞIMA BİR SİTE ÇIKTI bircikisvar.com diye konuştum oradaki danışmanlarla hatta mecidiyeköyde bir ofisleri var çok güzel bir iş teklifleri daha doğrusu iş sunuyorlar otomatlarla ilgili imiş içinde gıda olanlardan değil ki işime geldi açıkcası vakıflarla berabet çalışıyolar vakıflar insanların fazla olduğu yerleri buluyo sizde yerleştiyorsunuz içerisinde telefon aksesuarları var üzerlerinde vakıfalrın adı var teşekkür yazıları var çok enterasan geldi bana isterseniz numaraları verebilirim bi görüşün ben kredi bekliyorum işe girmek istediğimi belirttim onlara kolay gelsin:)umarım yardımcı olmuşumdur :)haaa bidee günde 3 kişi atsa diye bir kötü senaryo çıkardılar en az ayda 2.500 kazanıyosunuz makinalar 2tlye çalışıyo kolay gelsinn..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Sevgili İdealist
Ben Size Telefon Numaralarını veriyim
internetsayfaları bircikisvar.com
telefon:0212 274 28 88
inşallah işinize yarar
bu işin bir güzelliğide sadece ayda 3 gün vakit ayırıyorsunuz otomatlar sizin için çalışıyo bi nevi sessiz elemanlarınız oluyo sizin
ve kira, komisyon ,elektrik gibi giderleriniz yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı
Öncellikle içinize yatmayan işi yapmayın
size yardımcı olmayan kişilerlede çalışmayın..

Wingsmen - Toptan Erkek giyim - Damatlık - Wedding - Gömlek - Erkek Moda

Erkek Giyim Ve Hazır Giyim Sektörüne Pierrecassi Firmamızın Tekstil Hayatına ilk giriş Tarihi 1965 yılında, Şirket Kurucumuz Hüseyin Ural - Tarafından ByOral Markamız ile Erkek Moda Dünyasına adını yazdırmıştır.

Erkek Giyim Sektöründe Türkiye va Avrupada 100'e yakın Corner alt bayiimiz bulunmaktadır, Bayiilerimizin arasında Yarı Bayii - Outlet Bayii - Tam Bayiilik sistemleri Bulunmaktadır.
Hazır giyim sektöründe tecrübeli degiliseniz sizlere yardımcı olacak ekip firmamız bünyesinde bulunmaktadır.
Yüksek kazançlı ve düşük yatırım maliyetli Franchıse veya Tam Bayii sistemi ile Erkek Giyim, Magaza Zincirimiz her gecen gün büyümektedir.
Lider Erkek giyim sektorunde öncü kuruluş olan firmamız Takım Elbise, Gömlek, Pantalon, Kravat, Kaban, Mont, Okul Kıyafetleri - Kız - Erkek Modeleri ,Bebe Takımı 4 - 16 yaş arası, Palto, Trenç Kot, Keten Pantolon, Büyük Beden Kıyafetler, Erkek Dış Giyimde aklına gelen bütün ürünlerimiz yalnızca % 100 Türk üretimi ve Yerli Sermayeden oluşmaktadır.
Aile Şirketi Olan www.Pierrecassi.com Markamızın Ayrıca www.Wingsmen.com , www.byoral.com , Tescilli Marka isimleri altında Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkelerine ürün ihracatı yapılmaktadır. Türkiye ve avrupada Bayiilikler Vermektedir.

Firmamız hakkında Youtube - Google video - Yahoo gibi sitelerden Video defile bilgisi alabilirsiniz.

http://video.yahoo.com/watch/4483512/12019008
http://video.yahoo.com/watch/7394397/19340345
www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64
http://uk.video.yahoo.com/watch/6178020/16039469
www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related
http://video.yahoo.com/watch/6178020/16039469

Ayrıntı için Tel: 0212 233-09-10 Recep bilgi alanız

Mail Adresi : info@pierrecassi.com 2. Mail info@wingsmen.com

www.byoral.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.byoral.com -
www.pierrecassi.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.pierrecassi.com
www.wingsmen.com" rel="nofollow" target="_blank">http://www.wingsmen.com

Takım Elbise Resim :
http://img695.imageshack.us/i/pierrecassi2resim.jpg/

İlginiz İçin Teşekkürler Pierrecassi

Osmanbey Shoowroom :
Halaskargazi Caddesi Samanyolu Sokak no:82/1
Tel: 0212 233 09 10
Osmanbey Şişli İst.
Fashion - Moda - Giyim -

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye7 yazı
kardeş herkes aynı dertten muzdarip kelin merhemi olsa kendi başına çalar misali ah bulsa kendi yapar bulamadıgındanda seni yanlış yönlendirmek istemiyor kimse......
topcu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
YORULMADAN EVİNİZDE OTURARAK EK İŞ EK GELİR FIRSATI Sizde internette geçirdiğiniz zamanı paraya çevirmek isterseniz bu linke tıklayın .formu doldurarak yönlendirilen odaya geçip nasıl olacağını öğrenin.ev hanımları öğrenciler çalışanlar iş arıyanlar kısaca ek gelire ihtiyacı olan herkesin faydalanabileceği bu sistemin parçası olmak istemezmisiniz ?? BURAYI TIKLA >>> http://mikiurl.com/r/av75e4
ddddd

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Bende enfazla 20 bin lira ile iş kurma kararı aldım ama ben rusyada ufa şehrindeyim t.c de yapacak bişey bulamadım burda kozmetik mağazası acmayi planlıyorum imkanın varsa dışarı çık bakir ülkeler var gelişmemiş yada gelişmekte olan bir yerde ne ihtiyacsa onu görüyorsun kabak misali parlıyor ama uzun zamandır araştırıyorum elle tutulur bi iş yok yani ne kadar ekmek okadar köfte 20 bin tl ile küçük esnaf dedikleri harcana bilir iş gücü oluyorsun ne doyarsın ne açkalırsın küçük sermayeli işlerde iyi yer tutturmalısın

Yerleşim Rusya Federasyonu / UfaMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
Bende enfazla 20 bin lira ile iş kurma kararı aldım ama ben rusyada ufa şehrindeyim t.c de yapacak bişey bulamadım burda kozmetik mağazası acmayi planlıyorum imkanın varsa dışarı çık bakir ülkeler var gelişmemiş yada gelişmekte olan bir yerde ne ihtiyacsa onu görüyorsun kabak misali parlıyor ama uzun zamandır araştırıyorum elle tutulur bi iş yok yani ne kadar ekmek okadar köfte 20 bin tl ile küçük esnaf dedikleri harcana bilir iş gücü oluyorsun ne doyarsın ne açkalırsın küçük sermayeli işlerde iyi yer tutturmalısın

Yerleşim Rusya Federasyonu / UfaMeslek Tekstil
Yeni Üye52 yazı
ürünlerimiz tamamen el işlemesi olup avize abajur ve gece lambası olarak imal edilmektedir.boncuklama sistemiyle süslenerek renk verilir.değişik osmanlı motifleri,logolar,taraftar ve isimli siparişler dogrultusunda siz ilgili arkadaşlara sunulmaktadır.çocuk gece lambalarımızda özellikle diğer ürünlerimiz gibi ilgi görmektedir.piyasada çok fazla bulunmayan ürünlerimizi toptan ve perakende olarak satışa sunuyoruz.gerekli bilgi ve sipariş için tel:05458271883 suzinak-@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy