Arkadaşım,
Mersin'de yaşadığını profilinde gördüm, iş imkanı olarak dar bir alana sahip olan Mersin'de 20 bin tl ile yapabileceğin bir işi önerisinde bulunmak istiyorum. İlk önce alışveriş merkezi, akaryakıt istasyonu, restaurant, kafe, bar, özel okul, dershane, gibi toplumsal yaşamın yoğun olarak yaşandığı çevrelerde tanıdığının olması gerekiyor.
20.000 TL'ye 10 adet kişisel hijyen seti satan 10 adet otomat ve otomat içerisinde satmak üzere 5000 adet ürün alıyorsun, otomat nedir diye sormadan ben söyleyeyim...
İMAJMATİK 4 ayrı ürün seti vere bilen satış otomat içerisine 1-2 tl atıyorsun, düğmesine basıyorsun sana bir kutu veriyor içinde örneğin bay set; bay setin içerisinde bir adet jöle, bir adet cilt kremi, bir adet antibakteriyel el jeli , bir adet traş jeli, bir adet antiseptik mendil ve bir adet traş bıçağı bulunmakta, bu tür setlerden bir otomatın içinde 3 adet daha var bayanlar için, seyahat seti ve diş bakım seti olarak her biri ayrı kutularda ve her birine ayrı para atarak sahip olabiliyorsun.
AUTOMATİK 4 ayrı ürün seti vere bilen satış otomat içerisine 1 tl atıyorsun, düğmesine basıyorsun sana bir ARAÇ BAKIM SETİ adlı kutu veriyor içinde cam koruyucu, buğu önleyici, torpido temizleyici ve oto iç mekan temizlik mendili var. Bu tür setlerde otomatın içinde 3 adet daha var her birine ayrı para atarak sahip olabiliyorsun.
Gelelim bu otomatları nereye koyacaksın, kullanımı çok kolay ve görselliği mükemmel olan bu otomatlar duvara monte edilebiliyor ya da ayaklı bir şekilde konumlandırılabiliyor. Fazla bir yer kaplamıyor 1 mt2 bile değil içerisine en az 120 adet ürün seti alabiliyor.Elektronik eski paraları bile kabul etmiyor. tam anlamıyla müthiş bir alet.
Şimdi, Mersinde insanların sıklıkla bulunduğu 10 adet yer belirliyorsun örneğin 3 adet dershane (seve seve kabul ediyorlar takmayı hiç bir bedel talep etmiyorlar hizmet kalitesi için) 2 adet restaurant, 2 adet kafe, 3 adet benzin istasyonu (otomat için yer kirası gibi bir bedel talep ederlerse tekliflerin olacak elbet ve işlerine gelecek ben öyle yapıyorum) toplam 10 etti . Alış veriş merkezi, havaalanı, otogar ve kamu kurumlarını saymadım bile ....Bu otomatların 7 adedi İMAJMATİK, 3 adedi AUTOMATİK,
İmajmatikleri belirlediğin yerlerin lavabolarının girişlerine duvara monte ediyorsun çok basit 4 adet vida, Automatikleri de Akaryakıt istasyonlarının araç yıkama bölümlerine yakın bir yere görünür bir şekilde monte ediyorsun. Her otomat 120 adet ürün alıyor 10 otomatı 1200 adet ürünle dolduruyorsun. ve başlıyorsun satışa .....
Ürün maliyetine ve kar marjına gelince ; Otomata bir kereye mahsus para ödüyorsun otomat senin oluyor. Ürün için İMAJMATİK setlerini 1 tl'den alıp 2 tl'ye AUTOMATİK ürünlerin 0.50 tl'den alıp 1 tl'ye satı yorsun. yani %100 kar marjı ........
1 adet imajmatikte GÜNDE her otomatta ortalama 20 adet ürün satılsa 20x2tl.=40 tl GÜNLÜK 40TL.X7 OTOMAT=280 TL. YAPAR. 20 adet çok düşük bir rakamdır dikkkkaaaatt....
1 adet Automatikte GÜNDE her otomatta ortalama 30 ürün satılsa 30X1 tl=30 tl. GÜNLÜK 30X3 OTOMAT=90 TL. YAPAR
AYLIK HESABA GELİNCE: 280 TL. GÜNLÜK CİROX 30 GÜN= 8400 TL İMAJMATİKTEN SATIŞ
" " " 90 TL GÜNLÜK CİROX30 GÜN=2700 TL. AUTOMATİKTEN SATIŞ.
8400+2700=11.100 TL. TOPLAM CİRO %100 KAR MARJI İSE 5550 TL.NET AYLIK KAR. HADİ BUNUN 1500 TLSİ MASRAFLARA ÜRÜN TAKVİYESİ SIRASINDA YAŞADIĞINIZ ARAÇ YOL MASRAFLARINA GİTTİ........... NET KAR 4000 TL. BU KAR SADECE OTOMATLARINIZA ÜRÜN TAKVİYESİ YAPARAK HİÇ ÇALIŞMADAN KAZANACAĞINIZ BİR PARA. TEMİZ NAKİT PARA KAZANDIRAN BİR MARKETİNİZ OLUYOR. BİR DÜŞÜNÜN İSTERSENİZ. EĞER DÜŞÜNCEYİ PRATİĞE GEÇİRMEK İSTERSENİZ
İRTİBAT ADRESİM:
www.arnesgroup.com
www.arnesgroup@hotmail.com0242 244 87 94
0541 312 11 48