Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşte Buda Benim Fikrim

BaşlatantecnologinTarih21/12/2009 16:07:33Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
2. kendi fikrimle karşınızdayım :D

bir iç çamaşırı firmasına ön tarafında iç içe geçen stille (bebek kundaklarının el bölümünde var bu geçirme sistemi) cepli slip diktirmek sonrada bunların içine 1 er adet condom (prezervatif) ko**** satışa sunmak gibi bir fikir uzun zamandır kafamda var. bu işle birlikte bütün türkiyenin firmanızı tanıyacağına eminim. haberin başlığıda şu condomlu slip çıktı bunuda mı görecektik

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye49 yazı
Tebrik ederim , fikir fikirdir ... Bunu kendiniz mi yapmayı düşünüyorsunuz yoksa iç çamaşır firmalarına pazarlamak mı amacınız ? Eğer öyleyse kendilerine bunu sunmadan önce , bu fikri kendi adınıza tescilletmenizi öneririm . Projenize birçok red cevabı alıp , birkaç ay sonra o red cevabı aldığınız firmaların reklamlarında fikrinizin nasıl hayata geçtiğini görmeniz çok muhtemel olabilir . Ve eğer herşey yolunda giderde bu fikri kabul eden iç çamasır v.b. firmalar olursa , onlar ile anlaşmanızı % ' lik komisyon usulü yapmanızı önerebilirim . Fikrinizin ücreti satış başına yüzdelik pay olursa , devamlı gelir elde etme şansınızda fazla olur ...

Bu fikir daha nasıl geliştirilir diye düşünüyorum ama aklıma inanın birşey gelmiyor ... Yazdıklarım sadece size yardım amaçlı ama pekde yardım içerikli şeyler yazamadım , kusura bakmayın .

Başarılar ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
asıl amacım inovasyon açısından neleri kafamda tasarlayıp bunların ben yada bir başkası tarafından bir şekilde hayata geçirildiklerinde yaşanacakları ve gidişatı görmektir. fikir benim ama başkası kullanmasın demiyorum.

hayata geçiriliş aşaması çok basit. fason çalışan iç çamaşırı firmasına bi ek yaptırılacak o kadar istenirse kendi etikenizide bastırırsınız hiç sorun olmaz. vede prezervatifi kendiniz koyacaksınız o ceplere. ben veya başkası bu memleketin üretimi olsun avrupalılarda sever böyle şeyleri. ülke kazanır bir kaç aile ekmek yer bu işten felsefem budur.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye124 yazı

güzel fikir:)) rakip firma ne yapar peki...
Honoré de Balzac

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye47 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mystone
Kadın iç çamaşırınıda yeni buluş aşagıdaki üründen koy bari,
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13260372.asp?gid=229

BAKINIZ İŞTE BENİM FİKRİMİ TÜRKİYENİN EN ÇOK OKUNAN GAZETELERİNDEN BİRİNİN SAYFASINA TAŞIDINIZ BİLE... BENİM AMACIMDA BUYDU ZATEN...

BİR GÜN BENİ PATRON OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ KARŞINIZDA :D

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im