Merhaba ,
Öncelikle girişimcilik adına attığınız adım için sizi tebrik ederim ve herşeyi yolunda gitmesini dilerim . Sorduğunuz soruya şu noktalar üzerinden irdelemek istiyorum ; İş elektronik olunca kesinlikle ve kesinlikle çözümsüzlük kaldırmayan bir çalışmaya dayalı sektör olduğunu söyleyebilirim . ( Benden daha iyi bildiğinizi biliyorum ama ben yinelemek istedim ) Hal böyle olunca , prestij bakımından T.servis kısmına gelen bilgisayar veya cep telefonu arızalarını %kaç oranda tamir edebilirsiniz ? Neden prestij dedim ... eğer t.servis konusunda %40 ' lık bir bilgi birikimine sahipseniz , üzgünümki bu işin altından kalkamanız zorlaşır . Bunu nasıl aşabilirsiniz ; 1 - Eski çalıştığınız firmanın teknik ekibinden arkadaşca yardımlar istemek ( yada komisyona dayalı bir yardım ) 2- Bu işlerden anlayan bir elemanı yeni açacağınız firmada işe almak . 3- Şu an çalıştığınız firmanın hangi departmanında çalıştığınızı bilmiyorum ama eğer T.servis departmanında çalışmıyorsanız , T.servis departmanına geçerek orada kendinizi %40'lık bilgi birikimden %70-80 ' lik bir bilgi birikimine erişene kadar o bölümde çalışmanız . Böylelikle , açacağınız firmada tamir için gelecek makinaların çözümlerine ulaşma oranınız artar ve başkalarından yardım alma oranınız düşer . İnanın bana iş yeri açmak çok kolaydır ama idame etmek gerçekten kolay değildir . Yapacağınız iş hakkındaki donanımlarınıza güvenecek nitelikte olduğunuz zaman bu iş yerini açmanızı dilerim . Acele etmemek gerek diye düşünüyorum .
Nişanlınızın ticari yönden başarılı bir insan olması her yönde size fayda sağlayacaktır . Özellikle bilgisayar parçaları için toptancılar ve distribütörlerle çalışacağınız için ... ( Arena , Armada gibi dist.'ler ile... Siz bu işin içinde olduğunu için benden iyi biliyorsunuzdur ama olsun birkez daha söylemekten birşey çıkmaz )
Benim yardım edebileceğim konular sadece bu kadar , gerçi bunlarda yardım sayılmaz ama idare edin artık , katkım olsun istedim .
Ama anlatmak istediğim ana tema şudur ; İş yeri açmanın mali kısmını bir kenara bırakın , öncelikle bu iş için yeterli donanıma sahip misiniz lütfen buna karar verin .
Başarılar diliyorum ...