Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ek İş Yapmak İstiyorum

BaşlatannergulecTarih19/12/2009 18:01:29Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşlar;
bundan 3 ay önce unlu mamüller üzerine işyeri açtım henüz çok yeni olduğu için yan kazanç sağlamam gerekiyor en azından yaza kadar ayakta kalmam gerekiyor.ayrıca 3 kız arkadaşım da işsiz hem onları çalıştırıp onlara kazandıracak hemde benim kazanç sağlayabileceğim ek bir iş düşünüyorum gerek piyasada gerekse internetten birşeyler yapmayı düşünüyorum .. bana fikir verebilirseniz çok sevinirim :)

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye1 yazı
ev yemeklari yap kermeslerde sat yada pazarda sat iyi gelir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye81 yazı
İrtibat bilgilerinizi gönderirseniz sizi aramak ve paylaşım yapmak isterim. mustafa2304@hotmail.com

Verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı

ekledim mustafa bey .. werstern

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye187 yazı
isterseniz internet üzerinden sermaye ve bayilik ücreti istemeyen toptan fiyatına tam ve parça kontor satabilirsiniz. Eğer düşünürseniz bu jonuda size yardımcı olabilirim.
serkan_diril@hotmail.com
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

http://www.kargosubizden.com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR,NETWORK MARKETİNG SİSTEMİ İLE KAZANMAYA NE DERSİNİZ.BURADA İSTER ÜRÜNLERİ SATARAK İSTERSE ÜYE BULARAK KAZANMAK ÇOK KOLAY.SİZ SİSTEMİMİZE SADECE 3 KİŞİ DAVET EDERSENİZ VE DAVET ETTİĞİNİZ KİŞİLERDE ÜÇER KİŞİYİ DAVET EDERSE YAKLAŞIK AYLIK KAZANCINIZ 3500TL OLACAKTIR.ARTIK İŞ BULAMIYORUM DEMEK YOK İŞ KAPINIZDA.. BAŞVURU İÇİN www.labirent.mlm-future.com ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Dany?manlyk
Üye780 yazı
Nikah organizasyon firmalarına nikah şekeri süslemesi yapıp satabilirsiniz.Konu ile ilgili piyasada çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz.Biraz daha özel,yıllarca saklanabilecek,prestijli ürün isterseniz kütahya çinisi olarak biblo,küllük,kase ,magnet temin edebilirim.Talep olursa çiflerin resimlerini magnetlere uygulayabiliriz.

Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye118 yazı
Ek İş olanağı olarak EMS 'yi değerlendirebilirsiniz !!!!
Erol Marketing Sistem, çok katlı pazarlama dediğimiz MLM(Multi Level Marketing) özelliğine sahip, 4 ayrı yapıdan kazanç yolu sağlayan ve Türkiye'de ilk kez uygulanan üyelik prim sistemi ile tamamen yerli sermayeden oluşan bir sistemdir. Avon ve Oriflame benzeri diğer yabancı sistemlerin yanısıra çok basit ve kullanışlı altyapısı ile Türkiye'nin ilkini oluşturmaktadır. Sattığımız ürünler diğer firmalardaki gibi pahalı ve her kitleye hitap etmeyen şeyler değildir. Tekstil ürünleri satışı yapılmaktadır. Hepimizin günlük ihtiyaçlarından ve sürekli tüketim sirkülasyonuna sahip, ayrıca ekonomik fiyatları ile her kesime hitap eden tekstil ürünleri arasında çorap, iç giyim ürünleri,gecelik,bayan çorapları,fantazi giyim ürünleri,eşofman pijama takımları,erkek triko grubu,kravat,kemer,atkı,bere,eldiven benzeri aksesuarlar bulunmaktadır.

Öncelikle diğer tüm benzerlerinden en büyük farkı kesinlikle ürün satma zorunluluğu olmaması.Aylık kota yada satış zorunluluğu olmadığı için ister 3 ayda bir ister 3 yılda bir satış yapın sadece sattığınız ürünü sipariş edersiniz. Böylece elinizde ürün kalması, yada aktif satış kotası doldurmak gibi dertleriniz olmaz. Sadece ihtiyaçlarınız doğrultusunda alış fiyatlarından alışveriş yapabilirsiniz. Hatta hiç alışveriş yapmayabilir, sadece üye sisteme üye kazandırarak kazanırsınız.

Ürünlerin Satış Karları nasıl ?

Ürünlerin satıl karı %30 dan %90 arasında değişiyor. Ama kimi zaman kampanyalar olunca %100 'ü geçtiği de oluyor çünkü 8 alana 4 bedava yada 100 TL alışverişe hediye çekleri gibi avantajlarda mevcut. Ama biz en avantajsız halinde şöyle kısaca hesap edecek olursak 0.6 TL ye aldığınız bir çorabın satış fiyatı 1 TL, yada 22 TL'ye aldığınız bir pijamanın satış fiyatı 35 TL. Yani oldukça güzel kar oranları var. Özellikle hanımların ilgisini çekecek organik ürünler kategorisinde hem satış oranı yüksek hem kazanç oranı. Organik ürünler piyasada çok pahalıya satılıyor ama Erol Tekstil sayesinde bunları fabrika satış fiyatından alabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi almak temsilcimiz olmak ve daha fazlası için ulaşınız....

c_uyguner@yahoo.com
(0533) 766 03 64
(POPULERSTORE)
0533 766 03 64

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye87 yazı
merhaba,

ek iş yapmak için uygun bir ürünümüz var, biz de bu ürünle başladık. mail adresim
yusufyilmaz2009@hotmail.com
0542 7627199
yusuf yılmaz
y

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
bak nergüleç kardeş ne kadarda kriz olsa insanlar neden vaz geçemiyorlar biliyormusun EĞLENCE sinden ha sermaye düşük diyorsun o zaman düşük sermayeli eğlence işi nedir bu piknik mesire yerlerinde sahil şerinde ve benzeri yerlerde eğlencelik iş
insanların güvenini kaybeden,çok şeyi kaybetmiştir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
takı toka işleri ile ilgili bilgi edinebilirmiyim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen