Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Neoncu

Başlatanadnan yıldırımTarih05/06/2006 18:32:47Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Değerli arkadaşlar 3 yıl önce iflas ettim. Şimdi neon imalat yapıyorum. Atölye kurdum imalat yapıyorun. Neon reklam sektörünün en iligi çeken yazı sistemi. Avrupa ve amerikada yıllardır kullanıla yakın zamanda istanbul ve diğer büyük şehirlerimizde kullanılmaya başlanan işıklı reklam yazısı. Mağazam veya markam farkedilsin diyorsanız en iyi yöntem neon reklam tabelasıdır. Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olunur. Şparişleriniz varsa toplam tutar üzerinden sizlere %25 pirim verebilim. Sermayesiz bir işiniz olsun. 0542 650 11 65
neon art

Yerleşim Türkiye / vanMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye1 yazı
SLM
BEN GAZİANTEPTEN KURTULUŞ SİZDEN NEON HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN RAHATSIZ EDİYORUMDA KUSURA BAKMAYIN BENİM MESLEĞİM ÖĞRENCİ DEĞİŞİK ŞEYLERE KARŞI BİR HOBİM VARDA NEON YAPIMI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUMDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

MSN ADRESİ

kurtulus_erdogan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Reklam
Yeni Üye38 yazı
slm
ilginç bir konu yakalamışsınız bu konuda bilgi sahibi olmak ve ortak çalışma ortamı oluşturmayı arzu ederim mikaleli@hotmail.com dan iletişim kurabilirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Üye153 yazı

merhaba adnan kardeşim internetten biraz araştırdım neon reklamcılığını. Bende adanada yaşıyorum iyi bir çevremin olduğunu söyleyebilirim bana bu işle alakalı bilgi ve fiyatlandırma verirsen sevinirim. nerede yaşadığınıda yazarmısın (murat_uzun_01@hotmail.com) yazışma adresim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye79 yazı
kıbrısta öğrenci olarak okumaktayım.konu hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat bilgisi almak istiyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim....
ömür boyu mutluluklar herkeze

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Ö?renci
Üye1359 yazı
iddialı bir kar marjı var demekki.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
bende bılgı alak ıstıyorum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Editör5590 yazı
-SİPARİŞTİR-
200X35 cm alan içine kırmızı renkte büyük harflerle ANFİ ORG TAMİRİ yazılacak. Bu sınırlara tam olarak dayanabilir hatta 1-2 cm taşabilir gerçek alan daha büyük. Yazı yüksekliği 30 cm den az olmamalı fakat yatayda 200 cm yi tam olarak bulmasada olur gerekliyse geçedebilir. Yazı kalınlığını yani cam çapını siz belirleyin.

(Tam alan : 275 X sol50 - sağ37,5 - alt düz - üst solda yüksek sağda düşük olarak eğik.)

Yazı, trafosu ve zemine ( agaç vidası kullanılabilir tahta zemin) montaj aparatları için ne havale etmeliyiz ? Biz müşteriye kaç lira demeliyiz ?

Not : Zemin zaten mevcut , bu yazı iç mekanda kalacaktır hava şartlarına maruz değil yani.... Kargoda kırılmadan gelmesi için uygun bir ambalaj şekliniz vardır umarım...

Saygılar...
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Neoncu kardeşimiz size neonculuğu öğreteyim demiyor ki , siparişinizden prim vereyim diyor. Herkes bilgi istemiş oysa ki.

Arkadaşlar bilgiyi ben vereyim sizlere ; Google' a girin, neon malzemesi yazın çıkan linkleri inceleyin bir iki tane büyük tedarikçi fiyatlarıyla beraber çıkacaktır.

Neon yapmak için cam borulara, ucuna takmak için elektrotlara, içine gaz basmak için gaz tüplerine, camı eğip bükmek için cam şalümolarına (pürmüz gibi), Cam montaj ayaklarına ve ciddi el becerisine ihtiyacınız olur.

Minumum malzemeyi satın alın , uygun bir yerde cam ile çalışın belkide hemen vazgeçersiniz !!! İşe düz fleroson lambalar yapmakla başlayın. İki ucuna elektrot takıp cam tüpe renkli gazı basacaksınız ve yüksek voltajlı trofonuzla elektrodun iki ucuna ceryenı vereceksiniz. (Dikkat amperi düşük ama voltajı çok yüksek bu elektrik güzel çarpar tadını kaçırırsanız öldürür bile !!) Sonraki aşama L harfi yapmayı deyin sonra S harfi yapmayı deneyin. Hangi çapta camdan hangi eğimlerin kolay verildiğine dikkat edin ısıyı ayarlayamayınca camın nasıl kırıldığına bakın.

Bir dükkan, biraz malzeme, birazda çalışma, hadi neoncu oldunuz.

Nereden kaybediyorsunuz haberiniz var mı ??

İlk iş buradan bilgi istiyorsunuz.

Konu hakkında hiç bir bilginiz yok oysaki adam size dünyaları anlatsa bu işi yapabilmenin en temel noktası sizin kendi elleriniz. Bunu size öğretemez, mümkün değil . . .

Neonu yapmaklada iş bitmeyecek. Onu bir reklam aracı gibi satabilmelisiniz . Müşteriniz sizi bulmalı arka arkaya bir çok yere neon satabilmelisiniz. Masrafınızı kurtarmak için. Tabela haline getirilen neonu vatandaşın dükkanında istediği yere takabilecek donanım ve işçiliğe sahip olmalısınız. neoncu dükkanı demek ticaret erbabı olmak demek , işletmeci olmak demek , kuruyemişciliği yapabilirmisiniz yapamam diyorsanız neoncu da olamazsınız !!

Benden esnaf olur dilimin üzeri yanık dolu ellerim de epey becerikli camı şekillendiririm diyorsanız bir deneyin neonla başlar totemciliğe terfi edersiniz belki . . . .

Sakın bu hayalle başlamayın işe ama neonu yaparım satmayı da beceririm sonrası AllahKerim diyorsanız az da olsa bir şansınız var demektir . . . .

Herkese bol kazançlar yeni ufuklarda aydınlık günler dilerim . . . .
tamnland.com

Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaşlar fatih neondan nizamettin neonla ilgili yardımcı olmak isterim fatih_neon@hotmail adresinden görüşebiliriz
nizam

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Editör5590 yazı
adnan yıldırım %25 veririm diyor ama sipariş almıyor.
tamnland.com

Üye515 yazı
arkadaslar neon tabela istiyossanız istanbul perpa giriş kat yani 6 katta piyasa fiyatından daha ucuza bulabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf