Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusya'da Iş Yapmak, Bayilik Almak

Başlatanceylano77Tarih17/12/2009 15:31:12Yorum50

İlk mesaj
Arkadaslar herkese merhaba,
Ben de araniza yeni katildim, yaklasik 7 yildir Rusya'da yasiyorum, Turkiye'mden ve gelismelerden baya uzak kaldim.

Benim konum sudur: Rusya'da hangi Turk firmalarinin bayiliklerini tavsiye edersiniz? Bir de yeni is fikirleri olan arkadaslarin tavsiyelerini almak isterim. Eger birinizin tavsiyesi tutarsa bunun altinda asla kalmiyacagimi da belirtmek isterim.

Ilgili arkadaslara saygilar, tesekurler.

YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
Bir Türk markasının master franchise'ını alarak hem kendi yerlerinizi işletebilir hem de franchise verebilirsiniz. alisikel@mynet.com adresinden iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk

Bulgaristan da perdecilik yapiyoruz , bir Turk firmasinin temcilligi ile toptan , perakende.Yer bulabilrsen guzel bir showroom ile toptan ve perakende perde , kumas isi yapabilirsin.Guzel kazaniliyor eger buyuk projelere mal verirsen , hoteller yeni binalar.Ilgilenirsen
na3drave@hotmail.com konusalim.
Hayirli Gunler, iyi sanslar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
mrb.iyi günler
Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz.
tel.0544 3224676
msn.ibrahimtopac45@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
slm özgür by sizinle calışmak isterim meyve sebze üzeri antalyada şuan 65000m2 seram mevcut.
msn ramazan-cicek-07@hotmail.com
05357724838

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
merhaha Ramazan Cicek Bey,

dubai'de yasiyorum ve seranizda urettiginiz urunlerinizle ilgileniyorum.
ne tur urunler yetistiriyorsunuz?

email adresim : is.ken@hotmail.com

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Mühendis
Bu konuda sizinle ortak yönlerimizve tecrübelerimiz hakkında paylaşım yapmak isterim.İrtibat bilgilerinizi bırakırsanız sevinirim. mustafa2304@hotmail.com

verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Selam Arkadaşım,
Bende daha önce Moscow'da bulundum. Orada Bir inşaat firmasında çalışan bir yatırımcıya karısının işleteceği Ram Storda Erkek Markası Satan Mağaza açtım. Zaman Zaman Mağazanında beraber başında durarak eleman alımına vitrin yapımına raf mallarının yerleşimine ve görsel düzenlemelerinin nasıl yapılacağının eğitimini vererek. Bir yıl kadar bir proje yaptık. Bir yıl kadar Tver'de aynı işi Yaptım. Aynı zamanda Türkiye'ye gelerek Mağazanın Çeşitli markalardan mal alımlarını yaptım. Sizde Mağaza açmak isterseniz Türkiyedeki Markalardan size bayiilik alabilirim. Damat_Tween ... New Form gibi
Selamlar.
zerlan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
merhaba ceylano77 eğer züccaciye hediyelik çiçek ve ev aksesuarları hakkında aç bir bölge ise kazançlı bir iştir tavsiye ederim
TAAATA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
imalat yap kardeşim. deterjan, plastik,şampuan,lokum, şekerleme alanlarında olabilir.. ben moldovaya bir retsoranta 110 bin euro gömdüm 1 lira kazanamadım. imalat tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Size şu konuda bilgi sunabilirim.
Siz eğer Rusya dan maddi desteği olan ticaret adamı ile iyi iş birliği bağlantısı kurabilirseniz maddi durum sorun değildir derseniz.
Rusya da Gıda konusunda ihtiyaç olan ürünleri bize bildirirseniz size Antalya da Mersinde sebze halinde çalışan arkadaşlarımızla irtibat sağla**** bizzat ürünü üreticisinden temin ederek size sebze meyve temin ederiz sizin adınıza bağlantı kurarız.Gerçek alım fiyatı üzerinden sizinle anlaşabileceğimiz miktar üzerinden cüzi bir komisyon hizmet bedeli almak isteriz.Alınacak ürünleri en kalitelisini en uygun fiyata temin ederiz.
Ayrıca amcam oğlunun ürettiği plastik komidin var 4 katlı.Bu ürünü ırak a ihraç ediyor.Çok güzel satışıda var.Siz bizden bu üründn isterseniz biz sizin içinbu ürünüde temin ederiz bu ürünün bizde Türkiye Geneline Bayilik verme yetkimiz vardır.
ilgilenirseniz eğer mehmet sarı iyibirisbilgisi1@gmail.com 0531 889 70 11
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
sayin iyibirisbilgisi,meyve sebze isi cok guzel bir is,eylul ayindan haziran 15 kadar tum ulke,yuzde 99 oraninda,sebze ve meyve konusunda,muz haric,tum ihtiyaclar turkiye tarafindan karsilaniyor,satis olayinda anlicaginiz hic rekabetsiz bazar var,burdaki haldede mal alip satanlar tamamen arkadas ortamimiz,onlar turkiyeden gormeden mal aldilar,ama herseferinde husranla karsilastilar,bozulmus,beklemiz,vs mallari yolladilar,onlarda calisma seklini degistirdiler.buraya kamyonlar geliyor acip bakiyolar burda alip,burdada toptan satiyorlar.komidinin resimlerinde ceylano77@hotmail.com adresime atabilirseniz incelemek istiyorum,cok memnun olurum.ilgine alakana cok tesekur ederim gorusmek dilegiyle.
YA,tutarsa

SLM BEN ERKAN ATICI 26 YAŞINDA YIM ANKARADA PERDE EV TEKSTİLİ ÜZERİNE SATIŞ YAPIYORUM RUSYADA ÇALIŞMAK YENİ FİRMA VE KİŞİLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
merhaba erkan atici.ben ukraynada yasiyorum.eger bilgi ve calismak istersen h.akbash@mynet.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
ÖZELDEN MESAJ ATTIM İLGİLENİRSEN ULAŞ BANA

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
bende rusyada yasiyorum buraya mal satmak isteyenlerle ozellikle gida konusunda yardimci olabilirim....

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
mblar
ceylano77
abiye ayakkbı çok uygun fiyata
yeni model ilgilenirseniz bana yazın görüşelim
odesa30@hotmail.com
ürünlerimi sürekli güncel model
ve isteğe bağlı üretim yapmaktayız

Yerleşim Türkiye / Yzmir
merhabalar,rusyada,2012 yilinda vergilerde,gumruklerde,yeni duzenlemeler yapilacak ,teklifinizi yilbasindan sonra gorusuruz.
YA,tutarsa

merhaba,
biz tv ürünleri satıyoruz.Çok karlı ve ilginç buluşlar.Ciddi para kazanabilirsiniz..
ilgilenirseniz mailim:ali1980-1@hotmail.com.tr den ulaşabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
slm ambalaj ve icecek sektörü nasil rusya özelikle red bul almanyada ruslar votkayla red bulu cok fazla tüketiyorlar cokta hizli dönen bir mal ayni zamanda karli arstirip söylerseniz sevinirim
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
rusyada temizlik malzemesi satmak istiyoruz yardımcı olurmusunuz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
sayin,lokman kaymaz.bahsettigin konularhakkinda size detayli bilgi veremem,cunku rusyayi bilirim havasina giripte sallamak olur,cunku benin ilk defa karsilastigim bir konu,ama size ve dier okuyan ilgilenen arkadaslara bilgi olsun diye birkac konu aktarayim.
icecek, bahsettiginiz enerji icekleriyse tuketimi cok yuksek,nerdenmi biliyorum,cunku bir bayan arkadasim alkol ve alkollu icecekler satan bir dukkani var,onun anlattiklarindan,
ambalaj, konusu nu acikca anlamadim ambalaj deyince aklima cok detay geliyor,
bana tam olarak neyi merak ediyorsaniz,o konuda size yardimci olmaya calisayim.
saygilar,basarilar.
YA,tutarsa

sayin,sf temizlik,
rusyada temizlik malzemesi satmak istiyorsunuz,yardimci olurum,
YA,tutarsa

Merhaba,

Biz inserafood dış ticaret şirketi olarak dried fruit (kuru kayısı,kuru üzüm,kuru incir,kuru dut,kayısı çekirdeği) ihracatını yapmaktayız.Talep ve sorularınız olursa lütfen bize ulaşın.

Tuğba Türker
Export Asistance
Tel:0324 325 0 111
Mail:inserafood@hotmail.com
Web:www.inserafood.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Selam
Rusya'da ve Türk Cumhuriyetlerine üretimini yaptığımız Aluminyum Profil bina giriş paspas ürünlerimizin satış,pazarlama ve tutundurma faaliyetlerini yürütecek,Ülkede pazar araştırması,pazarlama planı sunabilecek, ve yatırım yapabilecek ciddi girişimciler ile irtibata geçmek istemekteyim.
Eğer konu ile ilgilenirseniz dincer.erkan@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.
Tşkler
Erkan Dinçer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
merhabalar kazakistanda yaşıyorum fitnees giyimiyle uğraşıyorum türkiyede ve dünyada bu işi puroffösyonel olarak yapan tek firmayız biliyorsunuzki kazakistan ve rusya gümrük birliğinde ve kazakistandan rusyaya mal göndermek çok ucuz ben rusyada müşteriler edinip direk burdan mal göndermek istiyorum yaptığımız işin alternatifi olmadığı için çok karlı bir iş. fitnees kulüplerinin yakınında bir mağaza açılabilir adres belli olsun diye ve küçük ürün kataloğu oluşturularak fitnees kulüplerine dağıtılabilir ve çok kısa zamanda altarnatif olmadığı için müşteri portföyü oluşur.ürünlerimiz kalıbıyla ve modelleriyle rahat giyinmeyi seven sporculara hitap ediyor.ciddi düşünen rusyada yaşayan arkadaşlarla görüşmek isterim... ozhan.kaan@hotmail.com mail ve msn adresimdir.
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Rusya'da teknolojisinin eski ve hantal olmasına rağmen pahalıya satıldığını duyduğumuz ve bildiğimiz
5D Sinema Sistemleri'ni, orayla kıyaslanmayacak ölçüde yüksek teknoloji kullanarak yapıyor ve
tamamen yerli ar-ge ve sermaye ile ürettiğimiz için çok çok daha ucuza satıyoruz.

Rusya ve çevre ülkelerinde 5D/10D Sinema Sistemleri ve Robot-Yarış Arabası-Savaş Uçağı, vb Oyun Simülatörleri
ürünlerimizi satın alarak işletmek ve/veya pazarlamasını yapmak isteyenleri, sitemizi incelemeye ve bizimle irtibata geçmeye çağırıyoruz: http://www.toymax.net

ToyMax 5D/7D/9D Sinema Sistemleri ve F1 Yarış Arabası Simülatörleri Seti Yatırımcısına Kazandırıyor!

2011 yılında bir çok yazılı ve görsel yayın organında, yılın en iyi yatırım aracı olarak tavsiye edilen "Toymax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri'', 2012 yılında da siz yeni yatırımcılarını bekliyor. Geleceğin en çok kazandıran iş kollarından birisi olan eğlence sektöründe siz de yerinizi hemen alarak, kendi yaşadığınız bölgede yeni ve çok kazançlı bir iş sahibi olmak istemez misiniz?

Ülkemizde 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri alanında öncü ve lider pozisyonda olan ToyMax markalı ürünlerimizle sizler de kendi işinizin sahibi olun. Eğlenceyi gerçekçi yaşatmak; müşterilerinizin beğenilerini almak, dolayısıyla yüksek günlük girişli ve süreklilik arzedecek şekilde kazanç sağlamak için sizleri de ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri sahibi olmaya davet ediyoruz.

ToyMax Ürünleri Örnek Fiyat ve Minimum Kazanç Tabloları

Örnek Fiyat Tablosu:

* 2 Koltuklu 5D Sinema: 32.000 TL+KDV
* 4 Koltuklu 5D Sinema: 55.000 TL+KDV
* 6 Koltuklu 5D Sinema: 65.000 TL+KDV

NOT: 4*4*3=16 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* 30 Kişilik Cep Sinema: 32.000 TL+KDV

NOT: 5*6*3=30 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım): 35.000 TL+KDV
* F1 Yarış Arabası Simülatörü (Tek): 17.500 TL+KDV

* F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)

NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.

Örnek Kazanç Tablosu:

4 KİŞİLİK 7D SİNEMA: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 8 KİŞİ * 7,5 TL-------- 60 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 80 KİŞİ * 7,5 TL------- 600 TL
AYLIK GELİR---------- 600 TL * 30 GÜN--------- 18.000 TL
YILLIK GELİR--------- 18.000 TL * 12 AY------ 216.000 TL

----------------------------------------------------------------

2 KİŞİLİK F1 YARIŞ ARABASI SETİ: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL
AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL
YILLIK GELİR--------- 9.000 TL * 12 AY------ 108.000 TL

Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz. Bırakın full kapasite çalıştırmayı sinemanızı yukarıda belirtilen saatler dahilinde bile çalıştırsanız 3-4 ayda yatırımınızın karşılığını geri alabileceksiniz.

ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?

ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.

Ödeme Tablosu:

Peşin Ödemelerde: % 5 İndirim uygulanır.
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2-3-4 ÇEK ile ödemelidir. (5D Sinema Sistemleri İçin)
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2 ÇEK ile ödemelidir. (F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti İçin)

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır. Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için Servis ve Bakım ÜCRETİ ALINMAZ. Hepsi de lisanslı ve kendi üretimimiz olan filmlerimiz de ÜCRETSİZDİR!

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Gsm: (+90).532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com

Yahoo Mail: toymax.ferhat@yahoo.com

Google Mail: toymax.ferhat@gmail.com

Yandex Mail: toymax.ferhat@yandex.com.tr

E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

ToyMax Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret