Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'lerdeki Oyun Salonlarının Ne Ayrıcalığı Var?

BaşlatanARASTATarih17/12/2009 09:17:38Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,
Buradan takip ettiğim ve kendim de araştırdığım kadarıyla internet cafe ve Play Station oyun salonlarına girişlerde yaş sınırlaması var. Peki AVM'lerde bulunan çocuk eğlence merkezlerinde bu sınırlama neden yok? Ya da var ama AVM ''bir şekilde bunu hallediyor'' mu?

Bu konuda bilgi verecek arkadaşlara şimdiden Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye436 yazı
Bildiğim kadarı ile şehir içindeki internet kafe ve playstation salonlarında aile izni veya imzası olduğu taktirde yaş sınırlaması kalkıyor..
ama AVM lerde çocuklar ailelerinin nezaretinde eğlendikleri için sınırlama veya yasak yok

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı
Benim gözlemlerime göre AVMlerde ailesi olsun ya da olmasın çocuklar oyun salonlarına (ya da eğlence parkı ne dersek...) giriş yapıp eğlenebiliyorlar.Herhangi bir denetim olduğunu da zannetmiyorum ve hiç görmedim duymadım...Bu konuda bir çifte standard var sanırım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye16 yazı

Arkadaşlar,
diyelim ki belediyeden ya da özel bir kişiden bir alan/mülk kiraladık ve çocuklar için eğlence makineleri (carousel, atlı karınca, oyuncak otomatları v.s.) koyduk.Bu yerde de 18 yaş sınırı olacak mı? Çocuklar kendi başlarına gelemeyecekler mi?Bu durumda lunaparklara nasıl herkes girebiliyor?
Bu konularda beni aydınlatabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye12 yazı
Avm ler turizm işletme belgesine sahiptir. Dolayısıyla hop dedik biz geldik şeklinde ne polis gelebilir kontrole ne jandarma ne zabıta... Önce gidip savcılıktan gerekli izni alacaklar sonra kontrol için gideceklerki buda ayrı bir prosedür. Ciddi yasadışı haller dışında kimse gidipte oyun salonunda yaş kontrolü yapmaz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk