Ben yeni gördüm bu siteyi ve bir çok faydalı bilgiler edindim.uzun zamandır çalıştığım sektörde nasıl daha ileri seviyelere gelebilirim diye düşünüyordum. Danışmak istiyorum sizlere değerli ve faydalı yorumlar bekliyorum.
Ben mobilya imalatıyla uraşan küçük ölçekli bir imalatçıyım. Kendime ait bir bir mobilya atölyem var ve her çaşit mobilya imlatını yapacak bilgi ve deneyime sahibim. Bu sektördeki bilgi ve deneyimimi kullanarak geliştirmek istiyorum. Ama bir türlü nerden başlayacağım bilemiyorum. Aslında aklımda bir çok fikir var ama çok yüklü sermeyaler gerekiyor.Örneğin imalatı artık otomasyona sokmak küçükde olsa bir pazarlama ağı kurmak üç beş kişiyle yani.çünkü sürekli değişen ve yenilik isteyen bir sektör ve müşteriye kendime çekebilmek için yenilik şart.Ama bunlar da yüklü bir maliyet gerektiriyor.Son zamanlarda yatırımcıya yönelik devlet teşviklerinden söz ediliyor. Bu maliyeti bununla karşılamak düşüncesindeyim.Ama alabilirmiyim bilmiyorum.Bu konuda bilgi edinmek istiyorum.Ayrıca bu sektörde daha iyi seviyelere nasıl gelebilrim.Düşüncelerinizi paylaşırsanızsevinirim.
TEŞEKKÜRLER...
başarmak inanmaktır