Arkadaşlar amerikayı yeniden keşfetmenin bir manası yok,şimdi emlakçı kimdir ?size en uygun, en güzel mülkü ,en iyi fiyata satın almasına yada kiralamasına aracılık eden ,yani size kazandıran kişidir..Eğer siz alırsanız cebi para görecektir,bu yüzdende size atıyorum 100bin tl lik daireyi 100bin tl ye göstermez,70-80 bin e elindeki kelepiri sunar ki ..siz alım yapın içinize sinerek,bu arada size kazandırdığıda bir araba parasıdır,şimdi düşünün bakalım bankacınız yada borsa da brokrınız size hiç risksiz bu parayı kazandırır mı,bir de kaç kişi bankaya para atıyor ne kadar faiz alıyor,yada borsanın riskini alacaksınız batmakta var en fazla yüzde 30-35 para kazanırsınız ama emlakçı bir defada sıfır riskle size bu parayı kazandıran kişidir...Meslek hayatımız da çok uyanık gördük,3 kuruş komisyon vermemek için 30 kuruştan olan,en yakınımdan bir arkadaşımız tüm uyarılarıma rağmen en fazla 65bin verilecek daireyi 90 bine aldı ,içine de 10 bin masraf yaptı,derdi 2bin komisyon vermemek,hemde asansörsüz 4kat bir daireye ,sonuç en az bir araba parası kaybetti,olay budur,emlakçıya gitmeyin paranız boşa gitmesin,hatta doktora da gitmeyin ayşe bacı var iyi okur,otlar falan...,avukata da gitmeyin, tanıdığım iyi bir takipçi var, avukattan bile iyi valla, atarsın bir 50 sonra bir 50daha,son söz ne ekersen onu biçersin,bilmediğiniz emeğin pazarlığını yapmayınız,3 daire bakıp emlak uzmanı da olmaya kalkmayın,bizler çalıştığımız müşteriye ta yurt dışından bile defalarca hizmet veriyoruz... demekki bir müşteri memnuniyeti var ki tekrar tekrar bize dönülüyor...Bu arada faizlerde ki düşme bitecek uyanık çok düşünen yatırımcılara ,kardeş nasihatı faizler yükselmeden düşen fiyatlardan yararlanın ...ama adım gibi biliyorum uyanıklar yine para kazanamayacak..Fırsatı kaçıracak,saygılarımla.