Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yol Kenarında Büfe Kuruyemiş Hediyelik Eşya Meyve

Başlatanmemoli._05Tarih11/12/2009 23:39:57Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Hayırlı günler sevgili büyüklerim kardeşlerim bu forumdaki değerli arkadaşlar. Ben 21 yaşında aöf 3 sınıf işletme bölümü okuyan daha öncesinde meslekyüksek okulu pazarlama bölümünü bitirmiş yapabilirsen ticaretten iyisi yok görüşünü güden bir gencim.
Belki bir çoğunuz bilir karadeniz istanbul kara yolu d 100 karayolunu yani samsun istanbul karayolunu ve ben amasya merzifon ilçesinde ikamet ediyorum buraları bilirseniz merzifon osmancık arasında gümüşhacıköy var burada uygun bir yol kenarı olan uygun bir arazimiz var ve burada 30,000 lira cıvarında sermaye ile iş yapmak istiyorum buda öyleki söyle birşey olsun düşüncesi içerisindeyim merzifon osmancık arasında 60 km mesafede 5-6 tane benzinlğin dışında ki bu istasyonların çoğunda market yok ve öyle bir durumdurki amasya gümüşhacıköy ilçesi merzifona 20 km osmancığada 40 km mesafede tam ortada ve d-100 karayolu bu ilçenin kuzey kısmında yani yeni yapılan yapılar toki vs ile yeni yeni ilçeyi ortalama durumuna gelmiş 15.000 nüfuslu bir ilce ama ne iştirki yol kenarında bir bardak su alcak bile büfe market türü işyeri yok
bende yol kenarında
Büfe Kuruyemiş Hediyelik Eşya Meyve türü ürünlerin bulunacağı 30-40 m2 bir kapalı ne bilim pefabrik veya betonarma olabilir bir işyeri açmayı düşünüyorum sizce bu nasıl bir fikir bu konu üzerine bilgisi olanlardan yardım ve önerilerini bekliyorum sizce olurmu olursa nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım Kısacası hertürlü fikir ve tecrübe paylaşımı benim için son derece yararlı olacaktır.

Yazımı okuduğunuz için ve yapacağınız her yorum için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar ve başarılar dilerim.
vuslat

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye177 yazı
ilk etapta dinlenme tesislerinde bir yer kiralarsan daha iyi olur bence

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda